42

Анонимен

преди 2 години

Днес градът Хага поиска от ЕС да го изключат от санкциите за руски газ и да позволят да купува руски газ, защото просто са направили опит и няма друга алтернатива!

41

МАЙОРА

преди 2 години

До Анонимен 45 Сталин е бил не по-малко виновен от Хитлер! Не се прави на лууд, руусоробе!

40

Анонимен

преди 2 години

Ще се справи някой друг път,при цени на газа от 3200 долара за 1000 кубически метра,или колкото е разходът на едно домакинство за година и при цени на електроенергията от порядъка на 0.65-070 долара за един киловат справянето ще е много трудно,а за нас просто ще е убийствено!

39

Анонимен

преди 2 години

Русия ще види сметката на Германия, Русия ще задуши Германската икономика, вече започнаха. Германците прекалиха. Народ престъпник, нацисти, народ който извърши най-ужасните престъпления в историята на човечеството вместо да стоят покаяни с наведена глава имаха наглостта да пращат оръжия и да налагат санкции на Русия. А Шолц буквално прекали. Русия няма да прости, а без Германия ЕС вече не е същия.

38

Иван

преди 2 години

Да можем да се справим.Трябва да спрем да се къпем и да спим на топло,възхалявайки великите САЩ.Да си унищожим индустрията,да ходим пеш.Да спрем да си готвим и като нашите предци преди 1 млн години да ядем сурово месо.Можем да се преместим в пещерите.Важното да му е гадно на Путин. И КАТО СИ ПОМИСЛЯ,ЧЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ДБ И ЖЪЛТОПАВЕТНИТЕ ИД(И)ОТИ СА ГОТОВИ НА ТОВА. Се сещам за Боне Крайненица от Йовков-БОЖЕ КОЛКО МЪКА ИМА НА ТОЗИ СВЯТ.

37

Тъп По тъп Най тъп

преди 2 години

С повече вазелин и юргани ще се справи. Затова Германия вкара 5 милиона мигранти да топлят германките и германците.

36

Айде Айде

преди 2 години

Стига глезотии. Стегнете се малко. Едно време в пещерите как са живели без газ?

35

?

преди 2 години

Русия вече е СССР.От там не чакайте нищо добро.Само не разбрах като имаше договорени танкери защо бързахме да ги откажем, а сега цяла Европа се опитва да си договори танкери....

34

Анонимен

преди 2 години

Западно-европейският свръхуспешен бизнес-модел основан на експорт беше замислен, проектиран и построен, експлоатира се и се развива на основата не евтини непрекъсваеми енергии и ресурси от Русия. Икономическия успех на Европа винаги е бил основан и ще бъде зависим от наличието на висококачествени руски енергии. Но вече свърши. Добрите времена за Европа свършиха. Европа е обречена на обедняване и де-икономикация. Но и така се живее. ЕС ще се справи.

33

Анонимен

преди 2 години

Не, ако иска да се развива нормално, ако ще студуваме да. Всеки ден ли ще го обсъждаме това?

32

Анонимен

преди 2 години

Без руска газ ще мръзнем. Ако се осланяме на парнажиите. Затова съм приготвил кюмбето. Младите незнаят какво е кюмбе затова ще им обясня. Кюмбе е едно такова кръгло направено от ламарина и облицовано отвътре със специялни огнеупорни плоскости. Та към това кюмбе се слагат кюнци които да отвеждат пушека в комина. Поради далновидната политика на киро вампиро тази зима ще грея децата си с нарязани стари гуми. Парното нее по джоба ми а и децата студуват с тая хладка водичка която тече в тях

31

Анонимен

преди 2 години

Ресурсите на Русия се насочват към Азия - Китай, Индия. Това означава, че ЕС се лишава от евтини руски ресурси. Това означава, че тяхната конкурентоспособност в този смисъл пада. И те прекрасно разбират това. Много добре разбират, че успех на специалната операция означава край на ЕС.

30

Анонимен

преди 2 години

До 29 Когато е имало държави из ЕС, Русия е била блато.

29

Анонимен

преди 2 години

В момента в Русия има такива огромни възможностти и потенциал за развитие на бизнес каквито никога никъде не е имало. Евтини енергии, евтини ресурси, липса на външна конкуренция (западът сам напусна), ниски данъци и толерантна данъчна политика, държавни преференции за бизнеса. А ЕС без евтини енергии и ресурси има само една възможност - да обеднява, икономиката да се свива докато накрая съвсем се превърнат като в Латинска Америка.

28

Анонимен

преди 2 години

Можем бе! Можем без газ и без ток и без храна и без вода! Само и само на Путин да му е лошичко! Даже можем да умрем като Христос на кръста, в името на евроатлантическата солидарност!

27

да

преди 2 години

Разбира се, че ще изкара. Но ще има обедняване, ще стане нещо като 90те в Русия след като СССР се разпадна обедняване, престъпност, висока смъртност(12 мил. загуби Русия). Но Русия се оправи вече, а ЕС няма да може да се оправи ако не намери евтини източници на енергия.

26

Анонимен

преди 2 години

Не знам за ЕС , ама дали Изрожденците ще се справят

25

Анонимен

преди 2 години

Тази зима ще се изкара криво-ляво, на запад ще се изръсят, в България ще студуват и ще мизерстват щото няма какво да ръсят повече българите. Ама другата зима. Не бе, не бе, за другата зима Русия ще фалира и ще ни се моли да ни продава евтино, или ще ни дойдат от некъде некакви други доставчици да ни продават евтино, или ще ни дойдат от некъде некакви зелени енергии, просто трябва да изкараме тази зима и после всичко ще се оправи. Нали?

24

Отговор

преди 2 години

Абсурд !

23

До Анонимен 24

преди 2 години

Лех Валенса е един алкохолизиран електротехник..........като политик е пълна нула!!!