27

Анонимен

преди 1 година

Това което не разбирате е, че войната в Украйна е явление продиктувано от неизбежната интеграция на Русия към демокрацията. Нефелния Путин с последни сили хвърля всичко вабанк за да запази диктатурата и тоталитаризма си, но Русия от 30 години крачи към Запада и няма връщане назад! Съвсем скоро ще видим една демократична и свободна Русия, те тогава няма да мразим русофилите и ще съм радостен да видя, че сина/дъщерята е отишла да учи/работи в Русия!

26

Анонимен

преди 1 година

Колко пъти излъгаха Конья и кремълския пcиxoпат преди 24.02 и след това? Сега, пък някакъв супер неизвестен китаец казал нещо и трябва да му се обръща внимание ли...? Всички знаят за събитията около Тайван и отношенията между Paшистан и Китай. Да си плямпа каквото иска китаеца.

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "айде от днеса първи се хванаха да чистят последствията от пълния краварски памперс... но миризмата си остава!" --------- ем чи да.. русия губи войната от началото, а осссраина вече завзе 30% от нейната територия.. или пък да беше обратното?

24

Така е

преди 1 година

САЩ насадиха Путин на пачи яйца

23

Мнение

преди 1 година

Не вярвам китайците да са открили топлата вода.На целия свят е ясно ,че войната е на САЩ срещу Русия.Целта е Русия да се провали и да се разпадне постепенно като държава и следващо заграбване на оргомната и територия с ,,демокрация" и ,,човешки права" по американски модел.Украйна е само стръв за постигане на целта.Путин дали е планирал правилно операцията си времето ще покаже.За сега 50/50 са успехите му но човешката трагедия на двата народа е огромна.За ЕС трагедията сега започва.

22

Анонимен

преди 1 година

От това става ясно че Русия губи войната

21

Анонимен

преди 1 година

До Василевти си за прихиатър. Вече не са велики. Приключи се това. Сега им избиват зъбите един по един докато не ги обезкостят!

20

Анонимен

преди 1 година

айде от днеса първи се хванаха да чистят последствията от пълния краварски памперс... но миризмата си остава!

19

Анонимен

преди 1 година

Джо от СЪЩ е пълен смехурко, ка го гледна се се пипикам.

18

ТАКА ДЕ

преди 1 година

БАЙДЪН ЗАПОВЯДА ВОЙНА В УКРАЙНА, ПУТИН ИЗПЪЛНИ НЕМЕДЛЕННО....

17

Анонимен

преди 1 година

Това е вярно! Но не САЩ е окупатора

16

Мечо пух

преди 1 година

Запиши си час за регресия при мен,за да видиш с кой си се чифтосвал в миналия живот!!

15

Анонимен

преди 1 година

Анусио, това го е казал китайския посланик в Москва, кво си мислиш, че ще обвини Путин ли? Спрете да слагате в заглавията Китай това, САЩ онова когато става въпрос за изявления на някакви си хора някъде си! ТОВА НЕ Е ОФИЦИАЛНА ПОЗИЦИЯ НА КИТАЙ, РУСОФИЛСКАТИКВО!

14

Анонимен

преди 1 година

Китай вече започва да фалира, ама гледат и копират от рашистанците глупостите си. На комунистите целият останал свят им е виновен за всичко. Пък те и комунисти не са - олигархия и корумпета, прикрити като...някаква странна симбиоза от неконтролиран капитализъм, олигархия и комунистически лозунги и conoли по миналото.

13

ТАКА ДЕ

преди 1 година

Байдън разпореди война в Украйна....Путин изпълни чинно.....

12

:-)

преди 1 година

я ДАЙТЕ ДА ВИДИМ КАК ЗАКАЧА МЕДАЛ НА ГЪРБА НА НАГРАДЕНИЯ, НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С ПО-ЕЛЕМЕНТАРНИ СМЕШКИ...

11

Анонимен

преди 1 година

Какво казват китайците и руснаците е без значение, защото е лъжа. Важното е какво ще каже Джо от САЩ...........

10

откривател на америк

преди 1 година

САЩ, съгласно международни договори, са гарант за териториалната цялост на Украйна. Те са длъжни, с целият си военен потенциал, да осигурят властта на украинското правителство, в нейните международно признати граници. Китай също са го подписали тоя документ.

9

Хм

преди 1 година

За сега все още това е мнение на Джон *** посланик на Китай в Москва, а не официално изявление на Пекин , и е за консумация на предателите в България.

8

Анонимен

преди 1 година

БЕДНОТИЯТА ВИЛНЕЕ В ХАМЕРИКА И ЗАТОВА ЩЕ ПАДАТ МИТАТА ПАК кИТАЙ ДА ИЗХРАНВА БЕДНЮГИТЕ