72

Гаварит Масква

преди 1 година

Спасението на давещите се рашки е дело на самите рашки. Отдавна беше ясно, че няма излизане жив от украинското блато. (от крайцера Масква на дъното на Черно море).

71

Анонимен

преди 1 година

Янев: Това е специална военна операция... Тая операция ще надмине простотиите и в Афганистан.

70

до зАз

преди 1 година

Ти откъде ги знаеш тия подробности...? Ха-ха-ха! От лъжливите руснаци, нали?

69

По същество

преди 1 година

И пак печелят.

68

Тактик

преди 1 година

Руснаците да внедрят в украинската армия стотина пушачи и до месец печелят....

67

зАз

преди 1 година

По-голямата част от Сухопътните войски на РФ са от съветско време, но в Авиацията не отстъпват на Западните образци, Ракетните Войски , ПВО и ПРО на руснаците са на поколения пред Запада, НАТО и САЩ не могат да ги стигнат и след 30 години, АПЛ руснаците традиционо не отстъпват на Щатите, а новите образци АПЛ "Борей" и "Ясен" дори ги превъзхождат, за Хиперзвука да не говорим. Тъй, че "леко по завоите".

66

Анонимен

преди 1 година

Има една такава работа ама Русия дори със старите си оръжия пак ще победи .

65

Не щем комунизъм...

преди 1 година

... долу СССР!

64

Анонимен

преди 1 година

якутите и чеченците се предават на тумби тувинците изоставят машините и бягат военното министерство пуска обяви за "работа в чужбина" в Киргизистан Узбекистан и Сев.Корея а в подмосковието вагнер вербува гимназисти безработни и затворници за да попълнят загубите на Източни фронт

63

Анонимен

преди 1 година

Ако в Украйна не живееха И РУСНАЦИвойната отдавна щеше да приключила.Гледайте филма СОЛНЦЕПЕК И ЩЕ ВИДИТЕ НА КОГО ПЛАЩАМЕ 1 200 ЛЕВА ДА ЖИВЕЕ НА ХОТЕЛ В БЪЛГАРИЯ.ФАШИЗЪМ...КОЙТО ЩЕ БЪДЕ ПРЕМАХНАТ...

62

Ром"с

преди 1 година

Те със старо оръжие напредват,а какво остава да използват новото си оръжие...

61

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се махнат кавичките в заглавието! Всичко при руснаците се крепи на лъжи и дезинформация и затова имат, толкова много жертви.

60

Абе

преди 1 година

Руснаците започнаха войната, за да се вдигне цената на петрола и газта, но това ще се стовари като бумеранг върху главите им.

59

Василев

преди 1 година

Крайцерът Москва потъна!!!Агент Латиша Мендес!ЦРУ!!!

58

Анонимен

преди 1 година

Русия иска да замърси Украйна със старо желязо. Това им е тактиката. Украинците да не могат със столетия да изчистят тоя скрап. Те затова бързаха да унищожат Азовстал, да не може да функционира!

57

Анонимен

преди 1 година

До Боби Прекалено си русифициран за признаеш че руската военна техника е на ниво 1980 година когато умряха последните трофейни германски инженери в Русия пленени от Сталин по биологични причини. След тях Русия нищо не можа да направи, освен да цифровизира някои от тези остарели оръжия. Цифровизацията пък им изигра лоша шега, че сега пък поради санкциите не могат произведат почти нищо по сложно от Калашник и муниции.

56

музикант-писна ми.

преди 1 година

Стига с тая Украйна.Като бачках вТурция,цената на украинка беше кутия цигари за цяла нощ.Даже и турците не ги искаха

55

Сусо

преди 1 година

Ами тогава що отстъпвате, ве?!

54

Д-р Иванов

преди 1 година

По-долу --- парад на изпекали сopocоидни пияници в последна фаза на деградация.

53

Анонимен

преди 1 година

До 56, прав си, положението за руските нацисти на Източния фронт е отчайващо - за 6 месеца превзеха няколко ниви и два града с големината на Враца и Видин, на цената на огромни загуби...