59

Анонимен

преди 1 година

Всички честни българи искат България да излезе от клубовете на лицемерите ЕС и НАТО. Само некадърните безродни петоколонни от'ре'пки искат да остане, за да продължат да получават пари за тр'ол'енето си.

58

Гepманистaн Убepалec

преди 1 година

До Истината: Пропусна циpея на съвеЦата армия. Този фалоc все още стои в центъра на софия еpектиран като място за поклонение. А има още много подобни циреи изникнали в българия и вече 33 години закъсняваме да ги разчистим.

57

До 54

преди 1 година

Това "скоро" няма да дойде никога. Предстои поражение и разпад на руската ***.

56

Анонимен

преди 1 година

Буквата Z в Украйна е забранена значи Зеленски е Еленски.

55

Анонимен

преди 1 година

Амнести казва истината само че на укрите не им отърва истината и почват да беснеят и да плюят. Това съм го забелязвал и в живота като му кажеш на някой някаква истина, която не му отърва, почва да лае и беснее. Да вие от безсилие. Реакцията на укрите доказва, че Амнести казва истината. Ако не беше вярно, нямаше да реагират така остро укрите.

54

Т.Шак

преди 1 година

До Истината 40: Скоро и в Русия ще има паметници на Левски - когато територията на Украйна се присъедини към РФ.

53

Влади-Мир

преди 1 година

Нищо не може да направи украйна, и говедария с лакеите и си също нищо не може да направи!!!

52

Ro

преди 1 година

Ако не бъркам, Амнести не бяха ли стожери на либерастията? Сега изведнъж станаха враг номер едно, щото изкараха информация, която не отговаря на модерните нагласи. Става нещо като с авторката на Хари Потър... И двете страни са ми еднакво мръсни, ама тука иде реч за съвсем друго нещо. Да си опичаме акъла и да внимаваме какво четем, на какво вярваме. Това е война на лъжата и пропагандата преди всичко.

51

До 35

преди 1 година

Тогава Украйна не е съществувала, дори нещо подобно на нация не са имали, били са част от Руската империя, изобщо в Украйна трябва да има паметник на Сталин, защото той ги създава като държава, въпреки гладомора който е бил в целия СССР в даден период, на Сталин му е трябвал още един глас в ОН, както такъв са имали Беларус и Русия...

50

До 45

преди 1 година

Аха, логиката ти издиша. Паметници на Апостола има в държави като Белгия, Куба, Аржентина, САЩ, Кипър, Молдова, Канада, Франция, Япония. Може би той ги е освободил или пък съответните държави са решили да проявят уважение към най-големия ни национален герой, не знам.

49

Василев

преди 1 година

За каква избомбена язовирна стена?Руснаците им унищожиха най-важните заводи от тежката индустрия,окрадаха им суровините и зърното, украинците нямат пристанища, само Одеса остана!САЩ не са анексирали половин Ирак!Просто за Путин денацификация, означава заличаване и зачистване на украинската нация!!!Агент Пол Елиът!ЦРУ!!!

48

Анонимен

преди 1 година

То според путинистите от Амнести, щом руски окупатори нахлуят в някой град, неговите защитници моментално трябва да предадат града на руските убийци вместо да го защитават от руска окупация и избиване на населението му като в Буча, Ирпен и Мариупол. Според Амнести никой няма право да се защитава срещу руските касапи. Амнести мълчи и по въпроса какво прави Русия в независима държава и кой и дава право да избива цивилното и население. Амнести трябва да се премести в Москва при господарите си.

47

Анонимен

преди 1 година

До ИстинатаЗа какви заслуги към Русия, Васил Левски трябва да има паметник в Русия? Царя Освободител Александър 2 има заслуги към БГ. Като ги пишеш тези за кинти, поне вложи малко акъл.

46

Анонимен

преди 1 година

Всеки, който казва неудобната за укрите истина, се превръща в агент на Путин. Извинете, ама на мене истината ми е по-скъпа от укрите.

45

До Истината:

преди 1 година

Истината е, че В. Левски не е освобождавал Русия и затова може би няма негови паметници там, а в Украйна има цели български селища, в които има паметници на българи.

44

А-я

преди 1 година

До Василев"Дайте на украинците тежко оръжие,ракети,самолети,ПВО да се изправят срешу агресора-шовинист-фашист Руската Шовинистична ***".Василев. 8 години - 2014-2022 какво мислиш правеше "добрият" Запад?Украйна беше въоръжена до зъби, за да се защитава от РФ и ЛДНР.Укрепленията, строени от армията цели 8 години, се изоставят от "храбрите" защитници с пълни складове с оръжие и боеприпаси. Не им оръжието проблемът.Руснаците са бият по-добре, това е.

43

До Истината

преди 1 година

В Щатите има три паметника на Левски. Един във Вашингтон и два в Чикаго.

42

Chmoshko

преди 1 година

Evroatlantiticus ce..... В устата на привържениците си в България.

41

Влади-Мир

преди 1 година

А Големия каза, даже изобщо не сме почнали да воюваваме

40

Истината

преди 1 година

Абе не знам кой крив и кой прав, но в Украйна има два паметника на Васил Левски. В Русия няма нито един. За сметка на това ние имаме паметник на "Цар Освободител" и една камара улици и сгради, носещи имена на руснаци.