94

Анонимен

преди 1 година

Зимата идва, а с нея и Костя! Ако пак тия същите продажници се намърдат на власт, тоя път не само нас ще ваксинирам, ами и децата ни!

93

Анонимен

преди 1 година

Най-крадливото и неподготвено правителство на прехода е вече в историята. Щяхме бързо да го забравим, ако не бяха безотговорните и лишени от държавническа логика решения на самообявилите се за "промяна" шайка разбойници, които само за 6 месеца съсипаха страната ни. Оставиха в завещание огромен дълг, опоскан бюджет, съсипан международен имидж, бедстващи домакинства и изправени пред фалит предприятия.

92

Изглежда

преди 1 година

Рундьо и Четирите му БСП та искат да са като украинската армия - да направят жив щит от нас и да ни убият от глад и студ. Щото целите им са благородни - борба с корупцията, Гешев и Путин.

91

ана лиза

преди 1 година

Атакувай президентството ,както Росенец.Пп ви обявиха вустич за коалиции,ама що не пробваш с Маябеее за коалицийка, барем влезете в парламента.Тъкмо ще си протестирате заедно до изборите.

90

Мартин

преди 1 година

Там ще си седят и след изборите.. парламент по телевизията на тия сетканти ...хубавото е, че ще изкарат доста нормални хора да гласуват... Срещу тях.

89

До 93

преди 1 година

Прав си. Обикновено идеолозите живееят охолно и широко, докато народа затяга за пореден път колана, но на бедният българин вече не му остана място за нови дупки по колана. Тази зима ще е борба за оцеляване.

88

Регулаторът

преди 1 година

Газ и ток ще има колкото щеш . Ама сами ще си наложите режим и ограничения . Мбхааахахаха.

87

Анонимен

преди 1 година

Тези са взели кинти,за да оставят народа на студено и тъмно зимата.

86

Анонимен

преди 1 година

Ако Костя надмине Киро по некадърност, родоотстъпничество, лъжи, корупция, шуробаджанащина, инфантилност, непознаване на българската история и невладеене на българския език, ще го призная! Скоро ще проверим! Време е за възраждане на българския интерес, стига сме следвали слепци!

85

Анонимен

преди 1 година

надрусани и хора без морал и семейни ценности

84

Анонимен

преди 1 година

нагла и грозна работа,наглеци такива,няма ли прокурор за вас

83

Анонимен

преди 1 година

Тия пак ще осмъърдят орталъка.

82

Анонимен

преди 1 година

Ако зависи от Ристю ще седите на тъмно, студено и гладни.

81

Анонимен

преди 1 година

Русия е дала заповед на нашите русофили и лично на Радев на всяка цена да пробият европейските санкции срещу Русия. Тях не ги интересува че ако предадат България на руския имперски интерес да разкрием сметки в рубли ние ще попаднем под европейски санкции и тогава съвсем ще я втасаме. Може би ще имаме газ, но ще спре цялата ни индустрия заради европейските санкции от което най-доволна ще Москва. Разберете с русофилските си глави че Германия плаща в евро без да е разкрила сметка в рубли.

80

Оня с златните топки

преди 1 година

Тоя път няма да ти мине номера. Отиваме за риба .За гъби .

79

Не е лесно да си пъТ

преди 1 година

До Анонимен 90. И любимия ти Костя е същия бе не се заблуждавайте.

78

Анонимен

преди 1 година

Сами си забиха пирона в ковчега, не стига че им оправят бакиите ами и цвилят на умряло, абе махайте се никой не ви иска пияни и надрусани невменяеми от площада къш от държавата не ставате за нищо.

77

Анонимен

преди 1 година

Хонорара, отново ли е 20 евро?

76

Анонимен

преди 1 година

Наука, производство и прогрес се правят с компетенции не с регулации и идеологии. С относно кадрите на Дай България, цял живот гравитиращи по нпо-та, фондации и партиини пазразити, не ми се вярва точно те зимата, че ще седят завити с родопски одеала в името на идеологията похапвайки омари на свещи.

75

абе

преди 1 година

ице , координирахте ли се с импексова и кико ? иначе протест нема да стане . кико ше вика - приятелиии , импексова - другарки и другариии , ти ше шляпаш е легена :)