234

Павел

преди 1 година

ДБ и без това за друго не стават - само протести им дай да правят.

233

Нели

преди 1 година

Да не се окаже само поредната предизборна активност и после да замлъкнат? Че ДБ са силни в тия кьрфишеци

232

Маргьола

преди 1 година

Грешна предизборна тактика на хитрият бат Ристо.Глупост е в днешна България,да злословиш по адрес на Москва.Няма го Росенец,няма го Ах. Доган,дай да подхванем Русия и всичко свързано с нея.На предпоследно място сте в таблицата,с тенденция да застанете зад последния.Абдалите намаляха,затова нищо добро не ви чака.

231

Анонимен

преди 1 година

Глупав е Христо- като си извади файтона привърженици на площада си издава картите, че е куфар без дръжки и си търси носач Кирето е ***, но да носи куфар бадева- чак такъв идииот не е!

230

Анонимен

преди 1 година

Заради Петков купуваме пак руска газ, но чрез посредници, по-скъпа. Някой се пълни джобовете от това.

229

Ралица

преди 1 година

ИЦО ОТВЪН СИ КАКВОТО И ДА ПРАВИШ ПОЗОР СИ ДЪБЪ БКП В КОАЛИЦИЯ РАЗРУШИХТЕ ОГРАБИХТЕ САБОТИРАХТЕ РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ПОЗОР СТЕ КОИ ГЛАСУВАТ ЗА ВАС ПЛАТЕНИ ПРОКОПИ АЛЧНИЦИ ЗА ВЛАСТ ТЪРКАЛЯЩИ СЕ

228

Xaxa

преди 1 година

За пръв път чувам за "протестиращи", които искат да им се увеличат сметките, да стоят без ток и на студено през зимата. Ето това се нарича истински copocoид. Браво!

227

перко

преди 1 година

Протестът не е срещу Газпром, а в защита на спекулата с газа! За никой не е таайна , че газа е руски , о през посредници! Риба се лови в мътни води!

226

Анонимен

преди 1 година

Целта на Русия е яана, но някои са с прекалено промити от платените от властта телевизии мозъци, за да го осъзнаят. Русия, със спирането на газа, цели бедна нация като българите, да се разбунтува срещу правителството, заради високите цени и икономическата несигурност и да го свалят с искания да поднови "евтините" доставки от Газпром. Точно това се случва в момента в България.

225

Анонимен

преди 1 година

ДБ са абсолютни нещастници! Тези никога нямаше да са на власт , ако на Киро не му трябваше мнозинство! Октомври мислете хора! Гласувайте за Копейкин!

224

Ралица

преди 1 година

ДА СЕ ПОДНОВИ ДЪЛГОСРОЧНО ДОГОВОРЪТ С ГАЗПРОМ БЪЛГАРИЯ Е ВАЖНА ИКОНОМИКАТА ХОРАТА ЖИВОТЪТ А НЕ ПРАЗНИТЕ ПРИКАЗКИ НА ПЛАТЕНИТЕ АНТИТА НА ШАЙКАТА БАЙДАНОВЦИ РАЗСЛЕДВАНЕ СЪД ЗАТВОР БЪЛГАРИЯ ИМА НУЖДА ОТ ТОЗИ ГАЗ А НЕ ИЗМИСЛИЦИ ЛЪЖИ МАНИПУЛАЦИИ НА БАЙДАНОВЦИ

223

Ралица

преди 1 година

ДЪ БЪ ПОЗОР СТЕ ИЦО БЕШЕ КАТО ПОКРУСЕН В ДЕНЯ НА ИЗБОРИТЕ С НИСЪК РЕЗУЛТАТ НО КИРО ГО ВЗЕ ЗАПАТЕРИЦА ВЗАИМНО СЕ ПОДДЪРЖАХА В КРАЖБИТЕ ИЦО НАЛИ БЯХТЕ В УПРАВЛЕНИЕТО ЗАЕДНО С БКП АЛЧНИ ЗА ПАРИ ЗА ВЛАСТ ИЦО НАЛИ РАДЕВ ВИНАСТАНИ В УПРАВЛЕНИЕТО НАЛИ ХОДЕХТЕ ДА СЕ МОЛИТЕ НА РАДЕВ ЖЭЛТОПАВЕТНИЦИ ВАШАТА СВЪРШИ ВЪН ВЪН ОТ УПРАВЛЕНИЕТО ГАЗ ТРЯБВА НА ДЭРЖАВАТА НИ ВАС ТОВА НЕ ВИ ИНТЕРЕСУВА А ДА ЛЪЖЕТЕ МАХАЙТЕ СЕ ПЛАТЕНИТЕ

222

Христо Иванов е враг

преди 1 година

Целта на Христо Иванов, Просто Киро, Лена Общата и на Асенчо Грозното е да унищожат българския народ. Искат да ни лишат от евтин газ и петрол и да ни оставят без топла вода и парно за зимата. Искат да си купуваме скъп бензин и хората ще спрат да си взимат автомобили, защото разходите за гориво ще са ни доста големи. Тези хора искат да настроят българския народ помежду си и да предизвикат гражданска война. Тези хора трябва да бъдат съдени по обвинение в държавна измяна и след това разстреляни.

221

Анонимен

преди 1 година

Христакиии, мамин сладък...какви постижения имате вие от ДБ освен, че барабар с Кирча и Кокорча вкарахте страната в невероятен батак, с атлантически привкус, идващ директно от Козяк...Дреме ми за зависимостта от Газпром, дреме ми за Украйна и да, не ми пука за натовската ви ориентация...Пука ми единствено за състоянието на икономиката ни и как ще изкараме всички идващата зима, щото когато сняг забръска, не пита газа какъв е!!!!

220

Анонимен

преди 1 година

Този взе да имитира Копейкин))))

219

00

преди 1 година

На изборите го чака съдбата на неговите приятели от отровното трио - ВЪН

218

истина

преди 1 година

Този отдавна е на заплата в "Америка за България". Не искам политици като него, искам политици като Ердоган и Обран, хора които поставят националния интерес над всичко и не робуват на Москва, Вашингтон или Брюксел. Те са там където има интерес държавата.

217

До 253

преди 1 година

Те са професионални протестиращи на заплата.

216

Анонимен

преди 1 година

Баш пък тези да говорвт за нацуонално предателство е леко смешно. Жълтопаветни марксистки грантаджии уж загрижили се за държавата ни. Истински виц!

215

Анонимен

преди 1 година

260, Лукойл-ял, Лук не мирасал работи само с руски нефт. За да премине на друг бренд, нямаш си и представа какви инвестиции са необходими за преработка/преустройство на технологията. И най важното - кой ще плаща масрафа, ммм...