182

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Ердоган не разполага с модерни оръжия за да продава такива на Русия. Разполага с евтини дронове дето и да ги свалят няма да е проблем. Путин ако иска модерни оръжия ще си вземе от Иран дронове

181

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 188 "Химарсовете ги сваля ЗРК БУК." Затова ли на Змийския остров на три пъти поред станаха на салата Букове, Панцири и Торове? Накрая руснаците се принудиха сами да си бомбардират останките при оттеглянето. :)))))

180

Анонимен

преди 1 година

До до що така. Човек да се чуди какво хора пишат по форумите. Да за чудене си е но вече такива са хората в България необразовани и Боже прости ми но много грозни и дебели хора виждам и много мутри и мутреси. Няма го вече народа от манифестациите

179

Анонимен

преди 1 година

До Спъпи Русофили Вземи отвори картата да видиш кое са превзели руснаците.

178

Анонимен

преди 1 година

запада е захапал дил.дото си от яд , килъри и нанци миноси яко яддд

177

Анонимен

преди 1 година

Защо Зеленски не обяви война на Русия? Може би защото знае че все още се бие с ДНР и ЛНР. Те са основната група която освобождава територията а руснаците играят поддържаща роля.

176

Спъпи Русофили

преди 1 година

Колкото и да не ви се иска руската армия вече половин година не може да превземе ни един голям град в Украйна. Изритаха ги от Киев и от цяла северна Украйна и им остана само Донбас. Останаха без гориво и храна. Изкараха танкове от 60-те години щото по новите вече са за скрап. Корабите им на дъното на Черно море. Руските войничета крадат кокошки за да не умират от глад. Модерната техника от САЩ ще съсипе армията на Русия без американците да жертват нито един войник.

175

Анонимен

преди 1 година

Ако Ердоган прояви глупостта, да продава на Русия модерни оръжия, един ден, Путин няма да се поколебае, да ги употреби срещу Турция. Руснаците са фашистите на 21 век, още мечтаят за световно господство. Независимо, какво казват.

174

Анонимен

преди 1 година

Химарсовете ги сваля ЗРК БУК. Иначе е много интересен въпроса защо украинците не са мръднали и един сантиметър на изток. Защо руснаците продължават да настъпват и всеки ден да освобождават нови и нови територии. Като чета умопобърканите несвързани заключения на козяците оставам с впечатлението че боевете са на границата и всеки момент укрите тръгват към Москва.

173

Анонимен

преди 1 година

Наивният запад направи от Русия тоа което е. Вярваше на лъжите, на Путин, инвестираше в страната му и щедро го допускаше до нови финансовите пазари, и технологии. Търгуваше с него при твърде добри условия, с руската страна. Сега "бере плодовете" на своята наивнност. Ще отнеме време, Русия да понесе последствията след руската агресия в Украйна, след санкциите срещу нея. Изолация и бедност, това очаква путинова Русия.

172

Анонимен

преди 1 година

руснаците искат просто технологията, за да я доразработят на по-високо ниво, ако не,просто ще унищожат технологията и проиводителя й, поняли ?

171

Анонимен

преди 1 година

До АМИ , ПРАВИЛНО! Като ги изритат от Украйна, Джуджа ще обяснява па руская праграма, че никога не е казвал и че ще напада Украйна ... и си е удържал на думата :))))))

170

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 1 година

А , КОГА ПУТИН Е КАЗВАЛ , ЧЕ РУСИЯ ШЕ ПОБЕДИ В УКРАЙНА---НЯМА ТАКОВА НЕЩО ...нали 170..ха,ха,хааааааа..../нито зо 5-дни ...нито за 5-години.../??!!!

169

Анонимен

преди 1 година

Абе *** 170,ГОРЧИВО ЛИ Е ГРОЗДЕТО? Ква " велика сила" сте като един дрон не можете да направите и молите турците да ви продават от техните??? КОГА ВЕЛИКА АМЕРИКА Е ИСКАЛА ДРОНИ ОТ ТУРЦИЯ??? ЗА УДАРНИТЕ ДРОНИ ЖЪТВАР И ХИЩНИК(US.ARMY) ЧУВАЛ ЛИ СИ, щото не само ще чуеш но и ще ги видиш съвсем скоро по ЛЕНД лийз- а в Украйна! Колкото до Байрактар- а ТОЙ НЕ Е УДАРЕН ДРОН А РАЗУЗНАВАТЕЛЕН ( СКАУТ!) С ОГРАНИЧЕН АРСЕНАЛ ОТ ОРЪЖИЯ!!! А НАПРАВИ Z " АРМИЯТА" НА ПОСМЕШИЩЕ! СЛАВА НА ГЕРОИТЕ ОТ ВСУ!

168

Анонимен

преди 1 година

До Боби Тоест, искаш да кажеш, че руснаците не могат да защитят един СТРАТЕГИЧЕСКИ важен мост за армията им. Ми тогава какво ми се пънеш да обясняваш за "ешелонирана" им отбрана?

167

Тошо

преди 1 година

София е по-мъдра от Москва и Анкара, взети заедно !Защо...ами защото вече произвежда дронове с отлични показатели, но не за военни, разбирай средновековни цели, а за мирни и хуманитарни такива, за спасяване на хора, животни и каквото се сетиш !Товар от 300 кг и разтояние 150 км., как ти се вижда ...!Поздравявам производителя ни и му пожелавам успех !

166

Анонимен

преди 1 година

Оказа се, че за да си като Сталин не е достатъчно само да отвориш отново ГУЛАГ и да избиваш хора, но вмирисаното на хлороформ джудже с якенца на Лоро Пиана за 13 хиляди евро и часовници за по половин милион няма как да го разбере.

165

българин

преди 1 година

Айдееее, Путин в Иран ходи да се моли за дронове, отказаха му, сега пробва в Турция. А Ердоган го кара да чака сума ти време докато дойде на срещата! Бе колко безпилотника имат руснаците та се молят за още?Доколкото ми е известно, украинците думнаха вече 717 руски БПЛА. Единият не е сигурен още, та може да са 716, но все тая.

164

Анонимен

преди 1 година

Момент, не бяха ли свалени около 2000 байрактара? Не беше ли неефективно оръжието? Късия легнал на килимчето да се моли за турски технологии... Няма такова унижение!

163

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 172 "От Ми6 да са ти обяснили каква е причината западното оръжие да не оказва никакво въздействие върху хода на събитията" Няма, няма, баба. Заспивай. Утре всичко ще е наред. :)))))