101

Ужас

преди 1 година

Костов ви започна учениците му ви довьршиха тая и христо дб заедно с кимсомолците на байдьн от -пп

100

НОВИЯТ МОДЕЛ

преди 1 година

ВРЪЩА МАНДАТА АМА ВИНОВНИ БИЛЕ ГЕРБ- ДРУГАРИ НАПЪЛНИХТЕ ЛИ СИ СМЕТКИТЕ С МИЛИАРДИ, ДОКАРАХТЕ ЛИ НИ ДО ДЪНОТО- НО ПЪК АЛО МАДЖО МИЛИАРДЕРИТЕ ВИ СИ НАПЪЛНИХА СМЕТКИТЕ С МИЛИАРДИ

99

Анонимен

преди 1 година

Да изтриха ми коментара защата писах че Нинова и сие с Петков сами връщат старият модел на мласт.

98

Анонимен

преди 1 година

Ай стига с тоз стар модел,с това статукво,с тези гербаджии.Властта беше в ръцете ви и не направихте нищо за да я задържите.На следващите избори сте аут.Мижитурки!Накрадохте се яко на едни милиарди с онези бездарни харвардски шушумиги.Милиарди окрадохте и от тези милиарди хората нищичко не видяха.Фалити,задлъжняване на народа,глад,студ това ни чака при управление от комунисти и харвардски мишки.

97

мм

преди 1 година

тия дето мислят за електората на БСП да се успокоят, нали пак ще зависите от ДПС , ако вземете властта.. Ердоган ще спуска на Доган и така по трасето та чак до учителите в класните стаи на децата Ви.. пази боже сляпо да прогледа!!!

96

анонимен

преди 1 година

Слави да се задави.Бойко да лежи в пандиза като разбойко.А Карайдайъ и Копейката да идат при Путин.Ердоган ще ги заведе.ИТН става и така нататък,но без продължение.

95

Българин

преди 1 година

Ами като знам какво ни причинихте "новите" само за шест месеца май наистина е по-добре старият модел да се върне.

94

Teнгри кан

преди 1 година

Ний, болгарете имаме една добра ПОГОВОРКА: Нов бардак със стари шафраНТИИ ни съ прави;))) Сиреч, нов модел, не може да има с тези:))) Новият модел идва с новото българско (не европейско или руско) самосъзнание. То е още в зародиш, затова за новият модел, говорим като за теоритичен модел, ненамерил още своя социален и материален образ:))) Другото е сърфиране върху идеята "нов модел" от обиграни политически фигури!

93

Анонимен

преди 1 година

Копейкин каза че като вземе властта щял да отваря лагерите. Не за друго ами да настани там цялата ни политическа класа от последните 30 години.

92

Гражданин

преди 1 година

Уф, ама тия *** наистина са много смешни. Как пък един път не са казали, че те са виновни за нещо.

91

Анонимен

преди 1 година

Еконтий обеща няколко моста ,ама не успя да ги направи,та затова не си намерила мостовете.....

90

Случаен минувач

преди 1 година

Корнелио, *** гъckа си! Радев беше наясно, че нищо няма да направиш! Мястото ти и в следващия парламент е гарантирано. БСП си има твърд електорат. Наистина, той намалява с годините, по естествени причини. Но все още има твърде много бодри 80-годишни бабички и дядовци, които ако ще да умират, ще пуснат бюлетината за БСП. Ти на това разчиташ, че дъpтите хора въобще не мислят. Затова БСП ще си имат десетте процента на избори. Може би след 10 години да паднат под 4%.

89

Фин

преди 1 година

До Анонимен 86... значи на първо място е някой по некадърен от нея - така ли?

88

Анонимен

преди 1 година

Само да ви припомня че госпожата на снимката вече си е подавала "оставката" поне 4 пъти.

87

87

преди 1 година

смятай тия щом за 6 месеца се напълниха с пари, онези дето подкрепяш колко са "Изтеглили от Народната Банка" за 12 години лимон

86

НОВИЯТ МОДЕЛ

преди 1 година

ДРУГАРИ ОТВОРЕТЕ СИ ЧЕКМЕДЖЕТАТА ДА ГИ ВИДИМ

85

до 75

преди 1 година

пич кво социалистическо търсиш в 21 век.. нали са Комунисти как социалистическо хахаха та нали половината от хората загнездили се в БСП и рушащи структурата й са болни капиталисти.. тва ви е проблема Кака не дава и за тва не питате Къде е батко? ама виновни са тия които не ходят или ходят да гласуват за хора като трифонов, като петков и тн( хора не разбиращи ,ама грам от политика)..

84

Анонимен

преди 1 година

Много ще се изкефя ако БСП на следващите избори падне под 4%.

83

Анонимен

преди 1 година

До АнонименНЕ...БРОЯТ НА ДЕПУТАТИТЕ ОТ БСП В СЛЕДВАЮИЯТ ПАРЛАМЕНТ ЩЕ БЪДЕ 0!ЩЕ СЕ БОРЯТ ЗА ВЛИЗАНЕ В ПАРЛАМЕНТА!

82

Ужас

преди 1 година

Киро христо нинова и сподвижниците им си напьлниха джобовете студа и гладьт след няколко месеца са за насОлигарсите са доволни никой вече не ги търси