112

Вече знаем

преди 1 година

ПП са децата на комунистите! ИТН са свястни....бели. ДБ са столична мафия, а БСП са провинционална мафия. Всичко това ще бъде изчегъртано на есен

111

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 126 "от които съм виждал само дърво." Верно? И каква кола караш?

110

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 123 "Кой накара Христо да вкара групата си точно в тази зала? ТЕ СА СЕ САМОЗАПИСАЛИ." Даже и най-големите наивници не вярват, че "ДБ са се самозаписали". Видя се и реакцията им като разбраха, че ги излъчват на живо.

109

перко

преди 1 година

Комунисти, комсомолци и пионери: С кръв я взехме тази власт, с кръв ще я дадем или просто казанопромяна по Бай Ганьовски!

108

Анонимен

преди 1 година

Много сте умни бе не ми пука за Русия, но искам да живея като бял човек, а не по игото на западняците от които съм виждал само дърво.

107

Виждам

преди 1 година

ИПП и ИТН се скараха преди 20 дни, вчера се скараха ДБ с ИТН. Всичко това се случва заради БСП.

106

Анонимен

преди 1 година

До Fallschirmspringer "Не е важно как е станал записът" Напротив, И това е важно, защото показва, че дори и Парламента и парламентарните сили не са защитени от методите на ДС. Даже това е доста по-страшно от това, че се е разкрило, че ИТН искат да си правят бухалка от КПКОНПИ. Тях си ги знаем, че Радев си ги докара да съсипват парламентаризма.

105

Анонимен

преди 1 година

Това не беше запис. Сега е запис, но когато го слушахме вчера беше на живо. Медиите с изключение на продажните телевизии излъчват от тази комисия на живо. Камерата в Зала 5, където се състоя срещата на 16-те депутата на БД в 12 часа вчера трябваше да излъчва на живо Комисията за Меморандума с корпорацията Gemcorp (Джемкорп). Комисията явно се е провалила и зала 5 е останала празна. Кой накара Христо да вкара групата си точно в тази зала? ТЕ СА СЕ САМОЗАПИСАЛИ. СЛУШАХМЕ ГИ В РЕЯЛНО ВРЕМЕ.

104

Анонимен

преди 1 година

До До 109/117 О, да, Христо Иванов ще лъже на закрито заседание най-близките си съпартийци, за да направи мръсно лично на Тошко. Хахахаха. СВЪРШИХА БАЛАМИТЕ, ТОШКО!

103

Анонимен

преди 1 година

Лицемерие и лакомия за власт са основни характерни черти на комунистическия режим.

102

...

преди 1 година

Извинете, а може ли един запис от спалнята на Бориславова?

101

"Абсолютно рути

преди 1 година

викаш, а ЛодкарЮ?!? Не знам дали има все още заблудени да ти вярват, дори и тези които се излъгаха да гласуват за теб след PR-акцията в Росенец и артистичното търкаляне на Свирчев по земята.Вероятно за теб ще гласуват само тези, които са на хранилката на "Хамерика заД България" и Шалом производните.

100

Нямам думи

преди 1 година

Записа разкрива политическата гнусотия и безпомощност.

99

До 109

преди 1 година

В ПАНОРАМА ТОШКО КАЗА, ЧЕ ДУМИТЕ МУ СА ПРЕИНАЧЕНИ ОТ ХРИСТО ИВАНОВ И ПОСОЧИ СВИДЕТЕЛИ НА ТОЗИ РАЗГОВОР.

98

Анонимен

преди 1 година

До Случаен минувач "Изслушах го записа. Дай България са най-вредната партия в момента. Те по никакъв начин не могат да обяснят на избирателите си защо влизат в коалиция с БСП" Разбира се, че могат и са го правили многократно, включително и в записа: за да има все пак някакво правителство. Алтернативата е Радев, т.е. Путин. Такива като теб,които се правите на неразбрали,сте ясни.Виж "случайно" да минеш още през няколко форума, че ДС пропагандата няма сама да се разпространява.Трябва да поработите

97

Анонимен

преди 1 година

ДБ да пуснат ботовете! Хахахахахаха Много го закъсаха.

96

Fallschirmspringer

преди 1 година

Не е важно как е станал записът,а какво е казано,защото иначе се оказва ,че всичко е лицемерие и безпринципни,политически сговори.Демек,ако няма запис всичко е чисто и почтено ,но записа разкрива политическата гнусотия и миязми

95

Анонимен

преди 1 година

Rule Britannia,Britannia rules the waves, britons never ever shall be slaves.

94

Анонимен

преди 1 година

Като какви се изказват ДПС и крепостните селяни на сикаджията от Банкя, сигурно Като ОПГ която вече не може да краде а?!А всеки знае че когато Данчо ментата и гербавите реват значи България е на прав път.А това което казва Христо Иванов е самата истина независимо дали се харесва на Бойко, Славчо и Ахмед.

93

Анонимен

преди 1 година

До От лайфа стана ясно, че КПКОНПИ все още не е бухалка, но ИТН имат намерение да я овладеят, ако ще става такава. Интересни "борци срещу мафията" са ИТН, нали?