89

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 85 "Ако чета коментарите на тукашните експерти" Такива неща говорите русофилите иронично и после сами си се "опровергавате". Цирк. :)))))

88

Анонимен

преди 1 година

Странни са украинските "победи" - колкото повече те бият, толкова повече "побеждаваш"

87

Анонимен

преди 1 година

До Наблюдател "Войната ще свърши когато реши Путин или неговият наследник." Или неговия наследник :)))))))

86

Анонимен

преди 1 година

До Генерал - "ДА" - Супер. Запомни какво си написал. Понеже не си генерал и понеже не се познаваме, да почерпиш някой една бира, когато изгубиш облога. Нека печелившия е по твой избор. Ако не го направиш, тогава ще изгубиш 3 лева някъде някога... :)

85

до 47

преди 1 година

Т.е. в такъв случай ще има да я сънувате такава победа...

84

Наблюдател

преди 1 година

Не виждам никакви действия от Украйна в тази насока, а и няма голямо значение какво иска Украйна. Войната ще свърши когато реши Путин или неговият наследник.

83

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен КАТО ПИТАШ ДА ТИ НОДГОВОРЯ ...*** НА ХУ.. С ТВОЙТЕ ПИТАНИЯ *** ДАЛ ОЛГИНСКИ

82

Хахаха

преди 1 година

Той един друг 1942ра искаше да приключи с Русия ама нещо не му се получиха нещата. Иначе укрите да не се притесняват от война през зимата - дотогава ще са капитулирали.

81

Анонимен

преди 1 година

Парад на победата в КРЕМЪЛ НА ВСУ БЕСЕНЕ НА ПУТИН ИЛИ НАПРАВО ЩИК РЕПАРАЦИЙ 70 КОПЕЙКИ ОТ ВСЯКА РУБЛА ЗА БЛИСКИТЕ 100 ГОДИНИ ОТ ВСЕКИ РУСКИ ПУТИНСКИ ПЛЪХ ТОВА СЛЕДВА А ДА И КАЗАН НЕЗАВИСИМ

80

Анонимен

преди 1 година

Аз искам да попитам как щеше да реагира САЩ, ако в Мексико 8г. се избиват цивилни граждани с американско самосъзнание? ако на юг от Мексико цяла Южна Америка беше Руски Военен Съюз със стотици военни бази? И ако Русия явно подпомагаше Мексико с пари и военна техника? Как биха реагирали гринговците?!? 8г.провокират пустиня, Еми нека сега укрите да си съррбат супппата.

79

Анонимен

преди 1 година

Свети HIMARS ще помага !

78

За

преди 1 година

украйна е ясно, Бог да я прости! Въпросът е после какво следва? До там ли ще се спре РФ или...

77

Генерал

преди 1 година

До Анонимен 72 ДА

76

Анонимен

преди 1 година

ЗА кибер био мутиралите Украйски войници що не кажете бе смешковци руски

75

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 61 КОНОШЕНКО КОНОШЕНКО поне една снимка на ударен ни марс да бе показал ))) а така потапяш бтори Украйнски Атомен самолетовоз ))) и звезда на смърта в добавка КЛОУН руски с такъв акъл море в раша и що ви бият после )))

74

Анонимен

преди 1 година

И най-пpocтите русофили, вече разбраха, че феодална Русия няма абсолютно никакви шансове срещу украинската армия, ако тя получи достатъчно количество оръжия за да неутрализира рашистката артилерия. Руснаците са доказали, че не могат да воюват интелигентно и търпят огромни загуби в жива сила...

73

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 64 "От 8 химарса приятелче вече им останаха 5" Поне си кооординирайте лъжите. Вчера другарчетата ти по ведомост пишеха, че 4 били "думнати", а един бил продаден за 800 хиляди. Даже поукрасиха историята, че било заедно с боеприпасите. И суми на сделката посочваха. Трагедия :))))

72

зАз

преди 1 година

Ъъъ..., сложна дилема! -))) Единствената алтернатива на укрите е да капитолират до началото на Зимата! -)))))

71

анализатор

преди 1 година

Тук някакви *** слагат минусчета. Не искат горките да преглътнат факта, че Руската Федерация се разпада.Сепаратистките движения са мощни. Те не са от вчера, но с началото на войната в Украйна се разраснаха неимоверно!

70

Анонимен

преди 1 година

До Генерал - Големи тактики ни споделяш, но не отговори на въпроса ми. Ти ще се откажеш ли от това да си генерал, ако Украйна загуби войната? Все пак не ни трябват генерали, които разбират толкова от военни действия, че дори амат_ьори като мен да са по-наясно от тях със ситуацията? Между другото не вярвам да си генерал, но засега ще се правя на т_ъп, че уж ти вярвам... :)