35

Анонимен

преди 1 година

Извод - като ви вземат книжката си отпечатайте "швейцарска", дори никога да не сте карали в Швейцария... - ще си отпечатам, като ме спрат за проверка полицаят ще я повърти в ръцете си и ще ми я върне, но ако си запише номера и реши да провери дали е истинска... На такова нещо се решават само отчаяни престъпници, които вече няма какво да губят

34

Анонимен

преди 1 година

Пешеходеца да направи курбан.

33

Анонимен

преди 1 година

Този е работно момче за дилърство, има много по-едри риби които ги закрилят и им давата самочувствието.

32

#КОЙ

преди 1 година

Някой се е подписал, за да може този с 47 акта и 49 наказателни постановления да е свободен да убива по улиците! ИСКАМЕ ДА ЗНАЕМ КОЙ!!

31

Анонимен

преди 1 година

С буркан и джипка - иска да прилича на своя вожд, Боко Тиквата.

30

Киро Катастрофата БГ

преди 1 година

Отговорните за имането на 47 акта и 49 наказателни постановления в затвора! Иначе държавата е абдикирала и обявява анархия на което гражданите ще отговорят подобаващо!

29

Анонимен

преди 1 година

Извод - като ви вземат книжката си отпечатайте "швейцарска", дори никога да не сте карали в Швейцария...

28

Анонимен

преди 1 година

Тоя ненормалният какъв го е дирил на свобода ?

27

aZ-ът

преди 1 година

А дано брат му или м*йка му, утре друг такив джигит да намаже асфалта с тях.

26

Анонимен

преди 1 година

Както се видя и в Перник и тук , няма промяна при Рашков, само паричните потоци са насочени към промяната. Чадърите стоят

25

Анонимен

преди 1 година

Разбра ли се кои са жертвите на този психопат?

24

Анонимен

преди 1 година

ИИИБААААХХХТИИИ БОКЛУУУУУКАААААА

23

47 акта

преди 1 година

и 49 наказателни постановления и въпреки това този е на свобода??? Време ми е и аз да емигрирам.

22

Asd

преди 1 година

Сега излгедах клипа още няколко пъти, от България излизайки на Черни Връх със сигурност мина на червено, вижда се как другите коли спират на светофара и излизайки на Черни Връх се вижда мотор и други светлини отзад, които идват от НДК. После минавайки на Арсеналски мина точно между другите спрели там. Едва ли е бил толкова неадекватен, според мен много добре е знаел какво прави и как и къде кара и е очаквал заради буркана всички да му направят път.

21

Гуню

преди 1 година

Доживотен затвор!!!Какво сте чакали, че не е в пандиза този ур....од?

20

anonumus

преди 1 година

Неписмени тpолоBе агитират че безаконието в България било само през Боковите 12 години, пpимитиBи!

19

Анонимен

преди 1 година

Този *** е терорист. Трябва да го набият на кол веднага на мястото на катастрофата за назедание. Но първо да каже кои други са в далаверата,че да ги набият и тях. Рецидивист с комбинация на терорист. Втория поне си дърпа шалтера сам, този е убил невинни хора и чака за още. Айде, адвокатеее...измъквай момчетооо, че другия джип чака.

18

как пък

преди 1 година

тоя бацил не се размаза някъде да ни оттърве от себе си, а вместо това две невинни жени платиха с живота си? Що за съдба?! Сега тоя има да го разнасят по съдилищата и вярвайте ми-НИЩО няма да му направят.

17

777

преди 1 година

Ами господа полицай и съдии, мигар не знаете за системните нарушители и джигити, пияни и дрогирани из цялата ни страна? Знаете но не правите нищо, защото този бил на Еди кой си някакъв а пък онзи бил син на прокурор....и т.н. Хроники на една предизвестена от вас смърт. Бог да прости горките деца!

16

Анонимен

преди 1 година

смъртно наказние ,без присъда ,пуснете го на площада ,вече доста дрогирани убийци се извиняват и след като отшуми ги пускат,същата присъда и за полицаите и прокурорите допуснали несъществени грешки , с които оправдават тези убийци ,те са непомалко виновни!!!