64

Анонимен

преди 1 година

До вън от България. Явно ти си вън от България и такъв ти е начина на мислене. Само че който една тухла не е сложил в Бг и дойде с лъжи и взе да гони сега и той ще бъде изгонен. И ще се моли да е изгонен защото може да му стане тежка службата.

63

Анонимен

преди 1 година

Абе слаби слаби ама се бият. От западняците кой е готов да се бие. Никой май. Запада ги е страх. Да вземем спорта. Изгониха руснаците и сега други няма. Само че с украинците на Запада им излезе крива сметката. Те са малоруснаци. Запада ги търпи да бият руснака но те не смятат да се подчиняват на Запада и вече командорят яко зеле.

62

Диана

преди 1 година

До Оберщурмбанфюрер Нищо не е скапал Путин, просто всичко не е било истина и неразбирането е огромно..Путин има грешна стратегия да бие укрите докато се предадат - Западът явно няма да допусне това! Той иска Русия да клекне пред него като победена в Судената война, да се предаде не на думи, а на дела да слуша и изпълнява..Как може тя да почне война без да се е съгласувала със запада?Те искат да изживеят своят звезден миг на победители, а Русия се върти и щура и не иска да се признае победена

61

До Анонимен 29 --- Много слаба памет имаш. Ракетата преминава през таванските стаи на къщата, събаря част от покрива и НЕ се взривява. След демиджа, НАТО плаща такава сума на семейството, че същото ще стои щастливо до края на живота си. Жертви няма, като при путангенската "специална овенна операция", а къщата вече е на три ката, башка с таванските стаи. Много от съседите са проявили завист, че са нямали шанса американска ракета да ги удари и тях, та и те да вземат някой лев.

60

Анонимен

преди 1 година

Събуждам се и поглеждам форума. Няколко евро американски русофоби си повтарят опорките за кой ли път. Чешат си езиците. За това им се плаща Нито един свободно мислещ човек. Нито един освен моя милост но аз не пиша за пари, драскам си за кеф

59

Диана

преди 1 година

Според мен, Западът не излъга русците, че няма да се разширява на Изток а нещата, ситуацията се промени и съответно отношенията и обещанията се промениха. Путин не можа да намери общ език със Запада, и двете страни в този конфликт са недоверчиви и умират от страх един от друг до такава степен, че Западът се страхува дори от талантливите певци, които щели да им нанесат вреда, да ги победили..Светът още е скован от страх, вижда халюцинации и страда от разнидепресивни състояния..

58

Не мога да разбера защо северо-васточниците винаги са вървяли срещу себе си. Точно се пооправиха, завързаха бизнес със Запада, започнаха да трупат пари, да пътуват по света, стандарта на живота им се покачи и с един замах тавагишч РазПутине скапа всьо. Събираха като пчелички и накрая се изокаха като слонове. Абе, хубава работа, ама руска.

57

Анонимен

преди 1 година

41 милиарда са помощите дадени от САЩ през 1998 г даже разнасяни с американски самолети .Поговорката че " въшката като се нахранела излиза на челото ",но вече прошка май няма да има .

56

Анонимен

преди 1 година

Той приветства силите си в Украйна като "герои", защитаващи сигурността на Русия, и заяви, че "специалната военна операция" ще продължи, докато не бъдат постигнати целите ѝ за "освобождаване на Донбас, защита на народа му и създаване на условия, които ще гарантират сигурността на самата Русия".----------------------А тези от Донбас, дали искат да бъдат освободени от Русия?! И как ще бъдат защитавани, като армията на Путин изби половината цивилно население по тези райони?

55

ЦСКАр

преди 1 година

Западът измами... Скапан тавариш, ти и твойте *** не разбрахте ли че колектив няма! Ние искаме да сме ЕС! Не ни карат насила!!! Нещастни болшевики!!!!

54

Анонимен

преди 1 година

с какво са измамили дон Гуйло

53

Анонимен

преди 1 година

Дори частично Путин да е прав, заради разширението на НАТО на изток, но в Кремъл не осъзнават че това разширяване се дължи точно на това, че тези малки държави в Източна Европа ги е страх от руския ботуш, и с действията си Путин доказа че този страх е съвсем основателен! Освен това, с тази безумна война, той не постигна нищо, което да не можеше да се постигне с преговори, без да става масов убиец, и без да компрометира така жестоко Русия в международните отношения

52

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Поредните фантасмагории на най-голямото джудже. Скапа с кеф това, което беше останало от русия и го захвърли в кенефарската си история. Точно Рашъ започна да се съвзема с помощта на щатски и западняшки технологии и кагебиста се изока на метеното.

51

Анонимен

преди 1 година

Тези От Кремъл не разбраха че никой не иска Руския мир !Хайде обратно не сме ви роби за да си разполагате влиянието в европа

50

ВОЙСКИ И ОРЪЖИЯ!

преди 1 година

В Кремъл много добре знаят, че Пентагонът ще разположи войски и оръжия не по границите но При.митивна рус, а в космоса. Иначе, обратното твърдение на кремълските агресори има за цел да оправдае нахлуването в Украйна. Рано или късно мужиците ще *** рани...

49

Анонимен

преди 1 година

Казах ви . Накрая пак ще се правят на жертви. Като след всяка война, ковто са създали последните 100г :)))

48

Лихачов=пророк

преди 1 година

"Никаква особена мисия няма Русия и няма да има! Не трябва да се търси никаква национална идея за Русия това е мираж. Животът с национална идея ще доведе първоначално до ограничения, а после ще възникне нетърпимост към друга раса, към друг народ и към друга религия. Нетърпимостта задължително ще доведе до терор. Не бива да се стремим към връщането на Русия към някаква единна идеология, защото единната идеология рано или късно ще доведе Русия до фашизма" - Дмитрий Лихачов

47

Анонимен

преди 1 година

Ден 126 от тридневната специална военна операция - всичко протича по план !

46

Лъже

преди 1 година

краде и убива.Путин е най-големият теорист на съвремието

45

Анонимен

преди 1 година

О, в голяма заблуда си. Вече има един вид пазарен социализъм в ЕС и САЩ, вероятно и в Канада и Австралия и един вид див, алчен капитализъм навсякъде другаде. А кой ще оцелее, вече е от ясно по-ясно - по-качествения, не този с големите количества каквото и да е - суровини, територии, неграмотно население, наглост, варварство и агресия.