61

До 72

преди 1 година

Ти още ли вярваш, че тази е сгодена?! Тя отдавна е любовница на Простото доколкото зная. Историята с годежа е услуга, заплатена добре

60

Анонимен

преди 1 година

Прилича на Уди Алън

59

Анонимен

преди 1 година

Корупция в България е имало , има и ще има! Тя е доста по висока от средното ниво в ЕС! Поне 50% от нея, а може и повече се дължи на ДПС !!!

58

Анонимен

преди 1 година

66 Какво да проверяват за годежа? Там има един инфантил, който временно зае поста шеф на парламента, който доброволно си е сложил главата на дръвника, сгодянайки се с нея.

57

Анонимен

преди 1 година

Много сладко, без конкурсна процедура ти избираш фирмата на любовницата си. Ама какъв добър и почтен човек е този г-н Петков! Няма корупция, всичко е прозрачно като сълза!

56

Анонимен

преди 1 година

Затова ПП искаха свой човек за управител на БНБ, защото от там се следят абсолютно всички трансакции от и извън страната, независимо от размера им. Затова зубрачът Сабрутов, предлагаше висок пост на Каримански в Световната банка, за да се откаже от кандидатурата си за шеф на БНБ. Той и жена му, са съд заплати по 10 000 лв. Това ако не е задкулисие и корупция, кое е?

55

Кака Мара

преди 1 година

Да я проверят и за годежа.Да не се окаже, че пръстена е парлама и от алпака?

54

Анонимен

преди 1 година

Мууцка, не че нещо, ама прокоратурата не се занимава с просрочени кредити и слава богу:) с просрочените кредити се съдебните изпълнители, барем това да бехте научили, преди да пишете безкрайните си глупости

53

Анонимен

преди 1 година

Единствената информация за Кире Либерало е че е имал фирма за продажби на хранителни добавки, а Кокорчо е измамил съдружника си! Откъде ги изкопаха тия , ,борци срещу корупцията"?

52

Анонимен

преди 1 година

Шефът, който ПП назначи в ББР, Валентин Михов е бил дългогодишен шеф в руската Сбербанк, която е под санкции. Също трябва да бъде разследван.

51

бойкоумре

преди 1 година

А то и с чекмеджетата Прокуратурата си свърши работата,не се притеснявам.

50

Анонимен

преди 1 година

Тия са по-зле от Клингън и Люински. Тя бе само стажантка, а Лена е говорител на премиера с немалка заплата и огромни, странични хонорари, привилегии. Западен стандарт в най-бедната страна в ЕС.

49

Еуглена

преди 1 година

Хайде ленче ленче ленче.. не си хубава ленче тази *** да я разследват за всичко но и не само нея. Онзи Стоян Радев бивш шеф на ББР както и всички други съпричастни в източването на държавния ресурс. Всички на скамейката и за много години на едно по добро място. Естествено след като ги принудят да върнат всичко завлечено. Ама в БГ такива работи не стават. Най голямото наказание е уволнението и до там.

48

Анонимен

преди 1 година

Бате, тия женички се подбират умишлено да са добре изглеждащи и нема нищо общо с работа.

47

Майора

преди 1 година

Ленче , Ленче само се хвалите и нищо не правите , освен онова ....!Нищо няма да излезне , просто вие сте докарани на власт от олигарсите , които платихс протесите и изпълнихте поставената задача- закриване на спец звената за да може те да си отдъхнат! А иначе махайте се , за 6 месеца взехте заеми повече отколкото управлението на Борисов и още не можете да кажете къде отидоха 9 млд ле за 9 дни! Срамота!

46

Анонимен

преди 1 година

На този фон Кирил Патковв к3л3ш такъв ще дава оценки на Борисов.

45

Анонимен

преди 1 година

И Тая Банка си беше на ГЕРБ. Хитреците в партията се ритаха ,кой да е по близо до кокала. Това е част от имитацията , че се действа за влизане в Еврозоната. Партията бавничкото , бавничко и яваш , яваш движеше промените в прехода тридесет години.

44

перко

преди 1 година

Лена добре си е заработила парапета!

43

Анонимен

преди 1 година

За външнополитическата им ориентация е ясно че е контролирана, те и на други ще е такава! Обаче икономическата и социалната им политика е толкова зле че до края на годината отиваме на Виденовата зима! Страшни некадърници са момчетата , нито един компетентен няма!

42

Анонимен

преди 1 година

Приготви си раираната пижама ленче, много ни подценяваш. По- умни сме, от колкото си мислиш, нищо че не сме учили в Харвард.