201

П.К.

преди 1 година

Според тази, с 5-6 цифрената заплата, можеби Прокуратурата е била длъжна да се допита до нея, или близък на нея, за да се самосезира??? След като са изхвърлени с ритници какъв език държи? А ако са на власт във вихъра си? Ние да му мислим. А те, дали са длъжни да си помислят издълбоко?

200

Гугълката

преди 1 година

***,щели да проверяват про100 Киро какво търси под полата ми? Голяма работа,че ми обара и. мачка стегнатата сладка дупа!? Завистници? Щели да вземат генетичен материал от мен и натривки от дланите му? Гадняри такива:))

199

Анонимен

преди 1 година

Само парапетчето да е яко...

198

БРЕЙ

преди 1 година

ако мустакатото Ленче трябва да връща пари,ще трябва да ходи непрекъснато разкрачена.

197

Анонимен

преди 1 година

Не разбрах от кого е заченала? Другото са все врели-некипели!

196

Бай Дрън

преди 1 година

Трябва да се забрани на такива с професия адвокат да заемат каквито и да било политически длъжности. Че то тоя парламент само адвокати. На разни държавни постове пак адвокати. А адвокат нали знаете как къща храни-с едно дело, влачейки го години.

195

Анонимен

преди 1 година

206 За Петков парите не миришат, той се продава на САЩ, Брюксел и Русия, едновременно. Всяка "услуга", която прави на Нинова/Путин, той си осребрява, а вие лапайте мухите и му вярвайте на лъжите.

194

Анонимен

преди 1 година

Нека се провери, колко значима и дали е била нужна, правната "помощ" на Лена Бориславова към ББР. С оглед на това, че бе извършен преврат и чистка в държавата, респективно ББР, където ПП си поставиха свои хора. Като Валентин Михов работил преди това на важен пост в руската Сбербанк и други стари, и нови познати.

193

Алоо

преди 1 година

България е унищожена още 89 г.От тогава като лешояди унищожават строеното 45 години от народа за народа .

192

Анонимен

преди 1 година

А...Парапета!Премиера скоро хващал ли се е ?!Другото не ми е интересно,знам какво НЯМА да стане :)

191

ББ

преди 1 година

До Анонименможе ли да си толкова тъпо парче бе славчо,Лена не е фактор...кой ви лъже,че ще ударите г-н Петков през нея...знаем рашистите нямате ценности и Бог,да даваш на пеевски и вълка стотици милиони безлихвени от данъците на Българите...и да правиш "сензация" с Лена...си и по балабанов-тошко...тошко е пътник...балабанов е новият любимец на славуца,от Бога срам имайте!!!аз пък твърдя,че тошко клеца жената на балабанов...нищо,че е побелял и едвам ходи...не мисли адекватно...,кой му дреме?

190

ергенът321

преди 1 година

колко сладко ! След падането н а пп е рвдно Лена да си открие ино онлифенс акаунтче и да сподели де, аджеба, бърника Кирчо

189

Гадняр

преди 1 година

След като Байко и Шиши (Доган) си раздадоха едни пари от ББР на техни фирми, днес прокуратурата решила да разследва Лена? Идилия...

188

Анонимен

преди 1 година

Киро се е поддал на слабия парапет, затова е сбъркал, че е назначил Ленчето. Поне не е назначил кумовете и баджанаците си на благи длъжностии.

187

Ку-Ку

преди 1 година

Проверили ли са ѝ женският тайник, да няма нещо свързано с делото, скрито там?

186

Анонимен

преди 1 година

Този бай Кире е мега простоватоо парче. Може ли да си сложиш любовницатаа на сладка държавна служба, почти моментално, след като си получил малко власт. Нали това ще е първото нещо, за което ще ти изготвят компромат. Първо го опекоха с клипчето на шахматното стълбище, и седмица след това прокуратурата се задейства. Типичен капан на Буци и Гешев. Няма как да ме убедите, че подобен *** заслужава отново да управлява държавата.

185

Анонимен

преди 1 година

#айловеКиро

184

Анонимен

преди 1 година

Крадливо племе сме 😅

183

анонимен

преди 1 година

Ох, Ленче, идете си с вашата #промянатапродължава на три букви. The quicker, the better.

182

Анонимен

преди 1 година

Сливенския затвор вече измазват ВИП килия