138

Анонимен

преди 1 година

В тая тема от украинското посолство яко са се разписали и фантазират.Даже от американското новия посланник плахо се обажда.

137

Анонимен

преди 1 година

128, шестнадесет на брой са градовете в Русия с численост на постоянното население надвишаващо 1 млн души: Москва, Санкт-Петербург, Волгоград, Ростов-на-Дону, Екатеринбург, Казань, Нижний Новгород, Омск, Новосибирск, Самара, Уфа и Челябинск, Пермь, Красноярск, Краснодар и Воронеж. Градовете-милионници Омск, Новосибирск и Красноярск са разположени в Сибирь.

136

Анонимен

преди 1 година

136 Както на тебе нищо не ти пречи да пишеш с малки букви. Нито акъл нито образование.

135

4342

преди 1 година

Ама какво очакваш другарко лаврова, вие първи нарушихте тези договори с нападението над суверенна държава. после уж случайно намалявате паза за европа и уж случайно украйснкото зърно се продава като руско. И като за капак се правите, че нищо от това не се случило и вие сте едно невинно детенце, което иска всиочки да го слушат и играят снего или ще ги набие.

134

Анонимен

преди 1 година

Докато не мирясат, разни банкер ски фамилии, няма да свърши това. Те обичат да финансират, демек кредитира и двете воюващи страни. Кръвосмешенци изчадия адови.

133

Run,Vova,run!

преди 1 година

Тия се усетиха,че са влезли в капана и няма спасителен изход.Ядрените оръжия са дъвка и знаят,че който трябва е наясно.Разпада е планиран и ще се състои в пълен обем.Ще наблюдаване какво е решението.

132

Анонимен

преди 1 година

Русофобите и sorosoidite много активни и зарадвани днес да не са получили заплата и премия.

131

Анонимен

преди 1 година

големи параноици са тези , нападат всичките си съседи които не са част от нато но другите сформирали коалиция срещу тях .Разбира се това не им пречи децата на всички да са или в ЕС или в щатите

130

Анонимен

преди 1 година

До Сърпочук На и за комунистически -руснак или нищо ,или още по нищоОт такива нищо не се ражда,освен злоба о завист

129

Анонимен

преди 1 година

Кире високия БВП продукт нищо не значи ако имаш високи цени и инфлация. Същия и дори много по нисък БВП при ниски цени и ниска инфлация дава повече на хората. Тая опорка за БВП не върви вече се изтърка.

128

Анонимен

преди 1 година

"Е кво да прави ЕС!?!?"-------Да си гледа правите краставици и гей парадите вместо да се бута там, където не му е работа.

127

Сърпочук

преди 1 година

До ГерманецСамо една поправка.Докато Русия върви 100г. в дясно,останалите ще дръпнат още 100г. напред.Значи още 200г.,не 100...

126

Анонимен

преди 1 година

Кире високия БВП продукт нищо не значи ако имаш високи цени и информация. Същия и дори много по нисък БВП при ниски цени и ниска инфлация дава повече на хората. Тая опорка за БВП не върви вече се изтърка.

125

Анонимен

преди 1 година

Както винаги в ЕС - умна и щастлива лай нарка миризлива.

124

хахах

преди 1 година

точно така, ще се престорим че правим военни учения по границата с Русия и щом се напият с водка нападаме. Доказана стратегия

123

Анонимен

преди 1 година

В Русия освен Петербург и Москва има още поне 20 милионни града с висок стандарт и чудна архитектура. Можете да ги видите в Уикипедия. Из цялата страна има замъци тип Кремъл повечето също със златни кубета и има дори по красиви от московския Кремъл. Много сте ми интересни не сте ходили пък пишете. Има поне 20 града като София и поне 40 града като Варна че и много по големи. Имат природни забележителности каквито не сте сънували ама лаете.

122

войната

преди 1 година

Втората световна война започна когато две агресивни диктаторски държави нападнаха Полша. Сега Русия е диктаторска агресивна държава започнала война против свободна държава Украйна, и целият свят трябва да е против нея. А знакът на войната е половин пречупен кръст.

121

все същото

преди 1 година

Когато на времето попитали Молoтов за какво са им Проливите,той отговорил,че е нормално да ги вземат щом могат!Това са руснаците!

120

Кире

преди 1 година

Е кво да прави ЕС!?!? Да гледа как допотопно развита нация с БВП като на бананова република си праща младежите да ги правят на пастет. Чудя се сега и Майкрософт като им спре компютрите, на какво ли ще си пишат :)

119

...

преди 1 година

Значи едва ли европа иска война с русия! После то се видя, че русия няма как да се мери с НАТО! По нищо! Сега путинофилията ше почне да ми реве за атомни бомби и сармати! Но преди това ше им кажа! Излети ли и една ракетка, атомна, то ни нато ни русия ни никой няма а е печеливш! Но руската армия и русия въобще няма как да се мери с НАТО! видя се това нагледно! Та така!