209

Анонимен

преди 2 години

АХХАХААХ На *** истанеца като му кажеш "Македония" и все си мисли че нещо ще го баламосаш. А предложението е изключително в полза на България. Дори нашите историци-политици едва ли ще го изкарат толкова едностранчиво за България. Но не се кахърете, гневни братя българи, предложението е толкова едностранчиво в полза на България, че е абсурд отатък Осогово да го приемат.

208

ЧАПАЕВ ОТ ПП

преди 2 години

КОРУПЦИЯТА ДВИЖИ СВЕТА! ДЕДИТЕ НИ СА ГО КАЗАЛИ - ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА. КЪДЕТО НЯМА КОРУПЦИЯ ИМА ГЛАД И БЕДНОСТ - ПРИ КИМ ЧЕН УН И ФИДЕЛ КАСТРО. КОРУМПИРАНА ЛИ Е КОЯ ДА Е ЖЕНА АКО СЕ КАЧИ В МАЙБАХА, А НЕ ВЪВ ФИЯТЧЕ? ЩО СЕ БУТАТ ЗА ДЕПУТАТСКИ МЕСТА И СИ МЕНКАТ ПАРТИИТЕ ПОСЛЕ? А ЗАЩО ВСИЧКИ ИСКАТ САМО ПАРИ?

207

москва

преди 2 години

България да излезе от ЕС и НАТО и да не стопираме македония и албания, Мечта на русофила който отново ще е объркан, хем македония в ЕС хем България извън ЕС...хахахаха Рубладжии

206

Антички македон

преди 2 години

Щом опозиция и управляващи в северен шиптъристан вият като пребити кучета, значи споразумението е добро за България. Да не забравяме, че вече не само ние сме фашисти. Такива са и Макрон и Франция според техните форуми.

205

жоазиньо

преди 2 години

Независимо дали става въпрос за нощен магазин или мощен нагазин, гербехрастите винаги ще са на линия, за да чуждите интереси.

204

магаревъд

преди 2 години

До Дааам: Възраждане в парламента само в коалиция с славито и тошко. И пак не е сигурно.

203

Анонимен

преди 2 години

Ко съ цупите бе българи? Вие не знаехте ли? Даже утре ше ви кажат, че вие говорите на македонски диалект! *** като си искате американския капитализъм, бъдете готови да сте колония! Моля , ви се! Това да не вие Леонид Брежнев да ви дава бензин и оръжие като подаръци.

202

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо се нагъзихме и намазахме и на македонците не им стана.

201

Анонимен

преди 2 години

Ккаво ревете бе, *** народ. Предложението е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИЗГОДНО за България и само *** лаик може да каже другояче.

200

Анонимен

преди 2 години

Абе безмозъчни русофили, това предложение е в НАШ интерес! Вие бавни по рождение ли сте или в последствие сте се превърнали в тотални амеби?

199

Анонимен

преди 2 години

ХАХАХАХАХА Отличен ход - сега Брюксел да види какво същество е макето !

198

аз

преди 2 години

ПРЕДАТЕЛИ!!!

197

Анонимен

преди 2 години

Брау бракя бугаре! Великиот Мекедон е от Бугария. Македония од Охрид до Цръно море!

196

Анонимен

преди 2 години

Абе всички искаха да я махат тази Македония от главата си, сега ЕС да се оправя. И на мен ми писна, имаме много по-големи проблеми- инфлация, високи цени на ток , бензин и дизел , корупцията, здравеопазване и т.р.т

195

МАДУРО ОТ КАСПИЧАН

преди 2 години

РСМ ВСЕ НЯКОГА ЩЕ ВЛЕЗЕ В ЕС. МОЖЕ И ДА Е СЛЕД ТУРЦИЯ? НО КИРЕТО ДАЛИ НЯКОГА ПАК ЩЕ НИ СТАНЕ ПРЕМИЕР, ТОВА МЕ ИЗМЪЧВА? ЛЕНА ДАЛИ ЩЕ СТАНЕ - ПЕТКОВА, А АСЕН ДАЛИ ЩЕ СТАНЕ АСЕН СПЕЦОВ? КИТАЙЦИТЕ ЩЕ ПРЕВЗЕМАТ ЛИ РУСИЯ?

194

Гepманистaн Убepалec

преди 2 години

Цялата българомакедонска драма е измислена и разработвана от русия. Самата македонска нация е измислена от сталин-тито-димитров. Путин каза на македонците че те са измислили кирилицата. Македонската "нация", "античката" история и българския "фашизъм" са прокламирани от русия. В същото време про-руски партии и обикновени руски мекеpета вият за "открадната история" и между другото искат да напускат европейския съюз. Колкото по-късно македония бъде приета в ес, толкова по-добре за путинистка русия.

193

Френска любов

преди 2 години

Брех много беше важно едно правителство в ОСТАВКА да вземе подобно решение, което засяга поколенията на 2 държави, от днес за утре в последния ден на мандата си (който всъщност трябваше да приключи вчера). Тамън и се синхронизира с последната седмица от макронското председателство. Какъв низ от абсолютни случайности, виж как може да се наредят звездите. Продължавайте да блеете, овчици.

192

Анонимен

преди 2 години

Дано и в Македомия приемат предложението ,защото да се спре с тази негативна тенденция в отношенията. И най-накрая политиците наистина да работят,а не да се оправдават с Македония или с България.

191

за ЧАПАЕВ...

преди 2 години

...ЩЕ ОДОБРИШ И ПРИЛАГАШ ОНИЯ 20-ЗАКОНА ПРЕПОРЪЧАНИ ОТ ЕС .....ИНАЧЕ ЩЕ ПОЛУЧИШ САМО ЕДИН ТВЪРД ЧЕПАТ И КОСМАТ ОТ ЕВРОПА ,БАКЕ......ЯСЕН ЛИ СЪМ???!!!

190

Анонимен

преди 2 години

Тези предатели за винаги ще остана в българската история. Бог да пази България!