138

Исторически парк

преди 2 години

ти смятай щом тая дето му беше дясната ръка и най-вярна от всички му би шута..

137

Анонимен

преди 2 години

До до 137/158 Какви "неща" искаш да са направили за 6 месеца бе? Вдигнаха ви минималната заплата, завършиха интерконектора с Гърция, спряха далаверите на Капитан Андреево. Ето, нали искаш неща.

136

Анонимен

преди 2 години

Единствената партия, която не се командва от чуждо посолство е Възраждане и аз ще гласувам за нея. Омръзна ми някакви европейски, американски и турски господари да нареждат какво да се прави!

135

до 137

преди 2 години

пич аз Баце не съм свалял, но такива папагали като теб не виждат житото от плявата. Лапнишарани има многи и винаги. То и за кюлчетата се вижда че е пистановка щото и Кокорчо взе да се упражнява в красноречие с тях, дето халхабер си няма от на Баце игрите. Кажи ми три неща коити ПП са променили и са направили живота на българите по добър. Трудно ще ти е. И не ми тикай войната, щото днес там дето е войната храната е по евтина от тук без война.

134

БезнароднотоСъбрание

преди 2 години

така не се прави защото другарчетата лидери едно приказват преди да ги изберат а после друго след като поседят в Безнародното събрание. Те също трябва да си бият дуспата щом ще си променят политиката. Депутатите не са роби на лидерите си и Трябва да има възможност когато лидера им се продаде те да могат да защитят честта си и да отстояват интересите на Суверена а не на лидера си. Това не ви е партийно събрание а Народно събрание но те го превърнаха в Безнародно събрание от Измамници.

133

Анонимен

преди 2 години

Ето така се прави - не искаш да си вече в партията, напускаш НС. А не като онези смешковци да стават "независими". Това е правилния начин когато не си съгласен с партията, която те е поставила на депутатското място!

132

Анонимен

преди 2 години

Представяте ли си, че утре по всяка вероятност ще ни управляват индивиди като Копейки, Тиквата и онзи с изкъз на на недоносен проплоепитек. Леле мале какво ни чака. Ей, хора, още има време да се опомните. Идват избори. Мислете!

131

Анонимен

преди 2 години

Този Коцето е поредния измамник,и на него ще му лъсне ***,но за сега *** много наивници. Правилно решение е взела Гунчева.

130

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 144 "Скалъпена, скалъпена, колко да е скалъпена историята?" Колкото се доказа, че "сюжета" от снимките е "Скован". НЕма Баце заедно с чекмедже. Има отделно Баце. Има отделно чекмедже при тва нагласено по най-левашкия начин. Има и разлика между снимките от 5 години. Има и обработка на снимките. Та така. Сега се фокусирай върху корумпето Копейкин, щото той е темата тук.

129

Русофилска драма

преди 2 години

Високоточковата русофилка Гунчева обвинява дучето си Копейкин в недостатъчно русофилство.

128

хахаха

преди 2 години

и тая се събудила и изведнъж прогледнала :) е що тия работи не ги каза до сега бе гуМчева а възхваляваше партия и копейкин ?

127

*айно

преди 2 години

напускай миризливия фашлив кораб на *** - време и други да се осъзнаят че фюрера Костадинов е просто едно ***

126

Зозо

преди 2 години

Карадайъ отдавна каза: Всичко е ДПС :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

125

Анонимен

преди 2 години

До Случаен минувач Ще чуе, ще чуе. Току виж я сложили водач в листата на ГЕРП или НъФъСъБъ! Тия патриотарски гимнастики с ДС уклон са ни ясни отдавна...

124

Случаен минувач

преди 2 години

Елена Гунчева си прави политическо самоубийство. Никой повече няма да чуе нищо за нея. Щом така е решила - тя си знае.

123

точно така

преди 2 години

Ето така се прави,когато искаш да се оттеглиш! Не си съгласен-напускаш определената партия,но напускаш и депутатското място!!! Не обсъждам партията ,която я е издигнала за депутат, не обсъждам нито идеите,нито причините за оттегляне!! Независимо коя е партията,ТАКА СЕ ПРАВИ,а не като продажниците,които сега се кланят на Кирил и Асен!!!

122

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 137 Скалъпена, скалъпена, колко да е скалъпена историята? Че "минавал с 200 км в час" западните ни партньори ли?"Прозападният" Сикаджия...

121

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 137 Викаш, Баце нема нищо общо със строежа на Руски поток у нас, нали? Ей ама голема работа сте туй хибридните воини!

120

72949

преди 2 години

До СМЯХ А ти от кде мислиш дойдоха тия протестиращи, нали копейкин им дал от тези "безотчетни", а руските рубли си ги държи, да има че след изборите ще бяга в раша. За там долари не му трябват

119

Анонимен

преди 2 години

Сега и народа да разбере каква стока е Костя ! Ама не иска , какво трябва да стане още !