16

РЕАЛИСТ

преди 1 година

всички тези насъбрали се набързо по телефона хора от такива като прокопиев и сие.си взеха възнагражденията но понеже са събрани на пожар не им и е обяснено как трябваше да викат.и крещяха както обикновено с оставка .та се наложи просто киро да им подскаже по диктофона че не оставка а победа да викат за да си заработят .100.тачката.

15

Анонимен

преди 1 година

Кире багай към Канада докато можеш !

14

Избирателоданъкоплат

преди 1 година

Радев се обърква че той ги изтипоса ,какво остава за нас избирателите. Направо ни натакиваха фамилията. Какви ги мислехме какви маскари излезнаха .

13

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Очевидно езче Радев не е объркан. Радев прави тъкмо тоеа-оодкреоя евреите,които го подкрепиха. Именно затова Радев се храни в Президентството с храна от ресторантите на мутрите,маха с ръчичка на еврейчето Кирльо Оръдков от едното Дундуруков,та до други Дундуруков. И нищо чудно днес канадският бисексуалност да подкрепи с кавалерско "ръка под ръка" Помен Гадев на Гей парада . А защо не и гей брак. Така,че Петков никак не може да се оплаче от липса на подкрепа от Радев. Мутрите да пълнят чинията!

12

НАРОДЪТ

преди 1 година

БЪЛГАРИ, ПОКАЖЕТЕ НА СВЕТА КАК СЕ ГОНИ КИРО - СЛУГИНАЖА - ПРОДАВАЧА НА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ!!!

11

Анонимен

преди 1 година

Радев е най-обикновен бу клуг и русофилски пи дал. Радев и Янев са хората на Генералния щаб, който е плътно инфилтриран с рускк агенти. Тези хора готвеха метеж и излизане от НАТО и съюз с Фашистка Просия, само дето ВСУ им мина път. Тези трябва да нъдат разжалвани, пребити с винкели и разстреляни като мрсни кучета.

10

Анонимен

преди 1 година

Една проста сметка... Ако си честен депутат и участваш в няколко комисии с бонусите стигаш до заплатата на ленчето. Да кажем средно по 15 хиляди лева, това прави 180 хиляди на година. За един мандат грубо може да спечелиш до 720 хиляди. Къде са 720 хиляди , къде са 3 милиона, не само славун ще остане без депутати...

9

Анонимен

преди 1 година

И тоа се нарежда на опашката да ни опрайдва . Бедае таз крива нива

8

стоян

преди 1 година

Бандитите от всички политически сили плюват дружно по една сила-Възраждане.Което значи,че само Възраждане е на прав път.В сряда всички пред парламента-време е за метене.

7

ьомручету

преди 1 година

Ако Радев не си беше вдигнал юмручето, може би щях да съм заблуден дали не е кремълски, ама с това юмруче е абсолютно Кремълска простотия която са го накарали да направи

6

ПроСоТо

преди 1 година

ха ха!...Премиеринът коментирал ПО ДАРИК радио Президента ?!?!...Същото "радио",което СЪЧИНИ "интервюто" с манекена на Преизподнята,битуващ в реалния свят като "Славуца Трифонофф" ?..."Дарик радио"..-ЩО Е ТО ?..Абе,има толкова "отракани" от вас,що си не припомните как се появи въпросното "радио" и кои са неговите "родители" ?

5

МУТРИ ВЪН

преди 1 година

ТАКА ЗАТЪНАХА В БЛАТОТО НА ЛЪЖИТЕ СИ, ЧЕ НЯМА ИЗЛИЗАНЕ- ОСТАВКА МУТРИ НА КРЕМЪЛ

4

Анонимен

преди 1 година

Забрави за макетата Петков, живота ще ти стане по лесен, сигурен съм в това :) Нема как да искаш да приемеш тези сръбски неблагодарници в ЕС, при положение, че ще ни забият нож в гърба при първа възможност :)

3

Анонимен

преди 1 година

Това български език ли е?

2

Анонимен

преди 1 година

Кирчо,хубаво е,че си показа истинската същност.

1

Анонимен

преди 1 година

Радев,защо ти падна юмрука срещу мафията!И теб ли купиха?