60

Анонимен

преди 1 година

След инвазията в Украйна Путин е разпоредил да се електрифицират повечето села в Русия тъй като войниците са си "набавили" много електроуреди от украйнските апартаменти и требе ток.

59

Анонимен

преди 1 година

Донецк и Луганск са международно признати независими държави. Украинските войски на тази територия са окупационни войски, никой не гали с перце окупаторуте. Украиските окупатори имат само две възможности - или да се предадат както фашистите от Азов, или да бъдат ликвидирани.

58

Анонимен

преди 1 година

Руските братя ще дойдат тук да ни спасят от американско иго !

57

Анонимен

преди 1 година

Путин: Россия в соответствии с уставом ООН имела полное право признать независимость республик Донбасса, а затем оказать им военную помощь.

56

Анонимен

преди 1 година

Путин заявил, что оставит при себе ответ на вопрос о красных линиях, при переходе которых начнутся удары по центрам принятия решений.

55

Румен

преди 1 година

Заточението е метод от векове в Болшая и Могучая. Преди СССР. В Царска Русия и Сталин / след като се отказва от монашеството си на 15-16 години/ е бил на Заточение и избягва. Друг пък Заточен по времето на СССР е Тито и той избягва / обратно в Хърватия/, но с жена от която си има дете

54

Анонимен

преди 1 година

Дават им оръжие безплатно янките, да вземат и малко да воюват урките, то с реване не можеш да впечатлиш никой :))) Ако искат некой да ги уважава поне малко, требва да му вземеш страха, не става само с мрънкане :)))

53

Анонимен

преди 1 година

Путин: Украинский народ талантливый, потенциал у них большой, рано или поздно ситуация там нормализуется, улучшение отношений неизбежно

52

Провал за Русия

преди 1 година

Русия се провали в Украйна! Русия загуби, Украйна спечели. Путин си мислеше, че за 3 дни ще превземе цяла Украйна, а вече 3 месеца успя да превземе само една жалка половинка от Украйна - пълен провал. С тези темпове ще му трянват поне още 3 месеца да вземе цяла Украйна, станаха за смях на целия свят руснаците.

51

А

преди 1 година

Много по-лоши неща се вършат от СБУ в цяла Украйна. Украинската страна не е невинна. Затова и съдбата и не предизвиква съчувствие в обикновения човек. На пострадалите обикновени украинци им съчувстваме всички, но на пост майданните киевски власти, които налагат със сила волята си на несъгласните, които смазаха опозицията в страната, няма как да се съчувства. По ръцете на пан Зеленский също има кръв.

50

до 52 денаци

преди 1 година

Да не четеш списание Кракадил.

49

Анонимен

преди 1 година

Путин: СССР это историческая Россия, но так получилось, что он прекратил существование

48

Анонимен

преди 1 година

Путин: Украина пришла в Российскую империю с тремя территориями Киев, Житомир и Чернигов, остальное досталось ей потом, в том числе от Ленина.

47

rusnak

преди 1 година

Защо не пишете че Донецк го бомбардират от няколко седмици и е пълно с убити цивилни???

46

Денацификатор

преди 1 година

След 2-3 години ще започне процес по денацификация в България. Направил съм си един дълъг списък на поръчкови журналисти, на *** и на т.н. "Демократи", всички, които искаха да пращат оръжие на Украйна. Дъъъълъг списък с онези, които във Фейзбук подкрепят нацистите и са си постнали украинското знаме на снимките. Идва Видов Ден!

45

Анонимен

преди 1 година

Тази военна операция е тотален провал за Русия. Блицкрига е за интелигентни и дисциплинирани хора. Където тече водка не може да има блицкриг.

44

Анонимен

преди 1 година

Путин: США, провозгласив победу в Холодной войне, объявили себя посланником Господа на земле, у которых нет никаких обязательств, а есть только интересы. При чем эти интересы объявляются священными.

43

Анонимен

преди 1 година

Нема как урките да спечелят, ако не могат да правят засади и нападат като стършели превъзхождащ ги по численост враг :) Турците навремето като ни нападнаха с многочислена армия, ние просто си казахме, че ако отстъпим, нема връщане назад, гонихме ги до Истанбул :)) Те требва да разберат, че това е война, не е некаква шегичка :)

42

rusnak

преди 1 година

Когато започнете да пишете реално за нещата там, има вероятност да се почуствате по-добре психически, но вече е малко вероятно.

41

Анонимен

преди 1 година

Путинова Русия е позор за човечеството.