55

Анонимен

преди 2 години

Да спират войната и няма да е разделена.Самата пропаганда на украинците,които я водят във всички държави и разделят хората вътре на "русофили" и "русофоби" води до разделяне и вътрешни конфликти.В държавите,в които се спря е по-спокойно.Поддържам мнението на Макрон,че тази омразя трябва да се спре.Държава,която не е член на ЕС няма право да диктува.

54

Анонимен

преди 2 години

Не може да има потребителско обещство и икономика при цени на бензина 5 лева и газ 3000$.

53

Анонимен

преди 2 години

Отсъствието на украинското зърно ще удуши животновъдството в Европа, а отсъствието на руски енергии ще удуши индустрията на Европа.

52

Анонимен

преди 2 години

Защо още няма новина, че 3-*** от пленените чуждестранни наемници, днес са осъдени от ДНР-то на смърт чрез разстрел. До седмица се очаква и двама от Азов да ги последват.

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 53 Какво значние има кой с колко е завършил ? Има хиляди тудови позиции на пазара . Една икономика има нужда , както от общи работници , така и от ядрени инженери , лекари и т.н . Проблемът е , че нито отношението , нито заплащането , нито условията на труд са еднакви за западноевропейския и източноевропейския работник . Безмислени са коментари като твоите . Може ли в една държава всички да работят само за посочената от тебе компания ???

50

Анонимен

преди 2 години

Руся не бърза в Украйна. Рафтовете на руските магазини са препълнени с храна, а цялата пета колона от Русия се изнесе на запад и вече няма да пречи на Русия да разговаря с целия "цивилизован" свят на неговия западен "цивилизован" език.

49

Инфлация

преди 2 години

20,1% Естония, 18,5% Литва, 16,4% Латвия, 11,8% Словакия, 10,7% Гърция, 10,2% Нидерландия

48

Анонимен

преди 2 години

Украйна е житницата на Европа, европейците истерично реват "глад в Африка заради Русия", но лъжат. Африка и близкия Изток, Египет се снабдяват от Русия, и тази година Русия има рекордна реколта, Африка тях не ги застрашава глад. А в Украйна няма да има реколта. Тоест европейците тази година остават без пшеница, хляба ще стане лукс по 50 евро, само богатите ще ядат хляб, а бензина вече е 2.5 евро.

47

До 56

преди 2 години

С калашник в ръка и ядрен арсенал "в джоба", пари се намират много лесно. Само трябва да отидеш да си ги вземеш.

46

Анонимен

преди 2 години

Русия е традиционен доставчик на зърно за Близкия изток и Африка. Коя от тези страни ще рискува глад като се скара с Русия доставяйки нефт на Европа. И какво ще купят после с шарените хартийки които ще получат за нефта си?

45

Анонимен

преди 2 години

Основният смисъл на катастрофата на "целия Западен свят" се състои в тове, че той ПОВЕЧЕ НЕ Е НУЖЕН на Русия. Не е нужда вече неговата либеpacтка и хомосексуална идеология, не са нужни хартиените пари и финансови институти, неговото приятелство вече не е нужно.

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - "Донецк и Луганск са международно признати независими държави." АХАХАХАХ и кои са ги признали викаш?! АХАХХАХА

43

Анонимен

преди 2 години

Елон Мъск заяви за лейьофи в Тесла. Главата на Тесла заяви, че има "супер бад фийлинг" за икономиката. Собственика на Тесла Елон Мъск планира да отреже 10% от уъркфорса на компанията дю ту "супер бад фийлинг" абаут дъ економи, съобщиха Reuters.

42

До 51

преди 2 години

Че в Украйна, Северна Осетия, Приднестровието какво има? Нищо особено, важно е войната да не спира, защото това е държава, която не може да съществува без война.

41

Боровинков

преди 2 години

За съжаление Путин попадна в същия капан като колегата си Xитлер, велики планове, но няма кой да ги осъществи - матряла излезе калпав. Най-добрите бойци в руската армия се оказаха буряти и дагестанците. Народа предаде Путин, точно както бе предаден и фюрера. Руснаците не заслужават такъв водач и затова сега си плащат.

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48 откъде пари да се ходи до Атлантика ????

39

Анонимен

преди 2 години

Какво правят украински войници в Донбас? Донецк и Луганск са международно признати независими държави. Това са окупационни войски.

38

Анонимен

преди 2 години

Позицията на Русия е постигане на контрол (не завземане или присъдединяване) над цяла Украйна. Този процес ще продължи бавно, спокойно, последователно с минимизация на жертвите както от руска страна така и от украинска, като това не се отнася до окупационните нацистки сили които ще бъдат унищожавани съвършенно безкомпромисно.

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 45 - не знам какви роби ти се привиждат - който не е бил двойкар и тройкаджия, и има мозък - взима 5-цифрена заплата. В България, предвид по-ниския стандарт, същите компании дават по-ниски заплати, но пак са на границата между 4 и 5 цифри. Ти ако си завършил с тройки и освен да мрънкаш във фейса за всичко не можеш друго - ако ще и на Марс да отидеш, пак ще си недоволен. Погледни себе си - там ти е проблемът (както и на много от мрънкащите българи).

36

Анонимен

преди 2 години

Украинците които воюват срещу Русия трябва да знаят, че техното положение е незавидно. Дори и да не загинат във войната, шанса след това да живеят нормално и да си намерят работа е нищожен.