639

Анонимен

преди 2 години

От декември 2021 г., когато са изхарчени от правителството 9 милиарда лева, са изминали 6 месеца. Слави и сие-тата му, какво направиха за това време, какви мерки предприеха?

638

Ментора бай Иван

преди 2 години

Слави се прибра при своите - ГЕРБ с Бойко и ДПС с Доган!Не можа да изпълни поръченията на Борисов , да махне Бойко Рашков и да отблокира парите на мафиотските фирми на Борисов за магистралите!Слави не случайно е избрал момента ,/ явно пак по внушение на Борисов /, момента преди приемане на новите пенсии и субсидиите за фирмите с борбата им с инфлацията!

637

Fernando G

преди 2 години

В държавата на копейкиновците и селските тарикати и плювачи това развитие е напълно нормално. За капак на всичко очаквам да излезем от НАТО, ЕС , да се присъединим към Брикс, да обеднеем яко и когато живота ни тръгне на зле да обвиняваме западняците, а не нашите си кухu крaтуни. На тъпaците все другите са им виновни, а в България тъпaци колкото искаш.

636

Иван

преди 2 години

Славчоо славчооо гласувах за теб спечели изборите-не направи нищоо.Гласувах за теб влезе в коалиция-пак нищо.Върви си моля ти сее повече не бих гласувал само за вас само гръцки слова.

635

Анонимен

преди 2 години

Наведеният индивид Кирее простото,няма потенциал да управлява,още по малко във времена като днешните!

634

До 698

преди 2 години

Кой е това,най вероятно имаш впредвид продажникът Киро Тъпооото?

633

СБОГОМ КРАДЦИ

преди 2 години

Накрая 1 партия от тази *** негодна пошла коалиция да излезе в последният момент с малко достойнство. Слави Трифонов разбра плана на шаиката ПП за Р.Македония ,за това че Киро само пазарува депутатите на ИТН за да може да е на власт. По-добре късно ,отколкоъо никога. Борисов рябваше да е в затвора ,но не Киро не му е това приоритет ,приоритета на Киро е да взима рушветите и да лъже цял народ .

632

Къф е тоа

преди 2 години

Такъв пробит нахуйник скоро не се бе добирал до Парламента.Той ще ви оправи хубаво.

631

емигрант

преди 2 години

Какво стана бре стадо овче, оказа се, че ИТН работят за ГЕРБ и ДПС, ако и това не сте разбрали значи сте по-ттъпи и от овце ! Ако не сте разбрали и, че Слави управлява еднолично и диктаторски ИТН значи, че сте родственици на червеите ! Къде е свободата и демокрацията в ИТН за която този ортак на бандитите от СИК толкова много прокламира в ши*баното си чалгадгийско предаване ?

630

Анонимен

преди 2 години

Хайде бе Славчо. От кога да те чакам да си сложиш края, че да не ни агонизираш с просташкото си поведение. Нищо не става от теб. Никой не поумня, никой не започна да се труди повече, БВП-то не се вдигна. Ти си като кърлеж. Хайде изпей си последната песен....

629

Един до "До Еди

преди 2 години

Предаде общите идеи на това правителство. Предаде и избирателите си, защото след 1-2 трудности и хвърля кърпа, а не се прави така. Пределно ясно знае, че в политиката нещата не се случват от днес за утре. Говори врели некипели и заучени фрази , ама дълга, ама децата ще връщат. Тия глупости ги говори опозоцията обикновено, всички опозоции до сега се хващат за това, въпреки че пределно ясно знаят, че не може без взимане на дълг, особено в трудни моменти. Чист предател и ***. До тук беше.

628

До единият

преди 2 години

Кого е предал Трифонов и за какво?

627

to6o

преди 2 години

тоя направо да излиза от политиката, видя се че не става за тая работа

626

един

преди 2 години

Ей такива като Слави най-много ги мразя. Злобни предатели и интриганти. Хора, които уж много знаят, но нямат реални идеи и капацитет дори. Беше ясно, че рано или късно ще забие нож в гърба на някой.

625

амин

преди 2 години

Славуцата си гука редовно по телефона с Буцата...айде гушнете се и дим да ви нема.Противни сте ми и двамата.

624

алабаланица

преди 2 години

Браво Славуца!!! Един от най-противните хора си ми, но за това действие ще те черпя! Хайде да видим сега мишоците + Корнела кво ще правят.... Голям смех....

623

Анонимен

преди 2 години

И кво сега-Буци и Карадайуци,а за калпак Костя копейката....ба си "народчето"....

622

ак-48

преди 2 години

Тоя ли щеше да връща забегналите българи в странство обратно във ,,Шоуто"? Та тоя е толкова токсичен,че ако го пуснеш във Евро парламента,само след 5-6 месеца цяла Европа ще бъде един Руско-Турски ,,алъш вериш" към какъвто се стремят да ни направят.Ако Русия си прокара политиката в България,всички ще носите фесове.

621

емигрант

преди 2 години

На кого вярвате бе овце подстригани, на един чалгар докарал босфорското виене пред микрофона до национална музика или на хора които имат образование от университети признати в целият свят и предпочитани в цивилизованите държави, на кого вярвате на овчарите или на интелигентните ? Колко интелигентни предпочитат чалгата и колко хубавата музика ? Нали сте умни можете ли кажете, че чалгата е бъдеще ?

620

а

преди 2 години

Време беше да падне това НЕЛИГИТИМНО правителсвто. Давах им до Май да изкарат, те ме опровергаха с един месец. Орел, Рак и Щука, няма как да управляват една държава.