139

хм

преди 2 години

До Анонимен 142. Не съм много сигурен в това. То, около Русия останаха само държави членки на НАТО, ако приемем, че Швеция и Финландия влязат скоро. Кого ще нападат и за какво? Те и сега пишман станаха, че са нападнали.Просто не са вярвали, че резулатът и отговорът ще са такива.Руснаците очевадно търсиха бърз изход от неприятната за тях ситуация,обаче янките не можеха да повярват как руснаците сами се натресоха и сега гледат да ги изтощят максимално.За украинците изобщо не им дреме,повярвай

138

IQ 3.14

преди 2 години

то идеята не е да ги изтласкват, а да ги избиват.до момента в който сами побегнат. като клекнат още 4-5 генерала и мъжете в лнр и днр свършат, ще се види кой кум кой сват. войната 2022 е на изтощение, а преписвалите статията сънуват атаки "на нож"

137

Путин и Русия умряха

преди 2 години

Смърт за руските фашисти и окупатори!

136

Мхм

преди 2 години

Въпросът е защо Зеленият наркоман продължава да поддържа тази илюзия.

135

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 139 "нещата щяха да са мирни и спокойни!" Мхм. Както стана след анексирането на Крим. И тогава след това нещата трябваше да "останат мирни и спокойни".

134

Анонимен

преди 2 години

До Нищо ново Хем нямало западни инвестиции, хем сме имали поръчки за производство. Противоречиш си.

133

pena

преди 2 години

Абе Украйна за сега се справя много добре. Вече изтрепа 30К opки! А тоя сайт май се напълни с много *** пропагандни статии...

132

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 141 "защи в Харков и Киев няма вече разрушени многоетажки какти им казват украинците" Разбира се, че има, и то десетки.

131

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 135 Ако Запада се "съгласи" да признае заграбеното от Русия това е само прелюдия към следващата завоевателна кампания на нацистите в Кремъл и това му е ясно на всеки с поне две финкциониращи мозъчни клетки, тъй че, да, война ще има докато Русия не рухне или Запада не рухне.

130

Анонимен

преди 2 години

защи в Харков и Киев няма вече разрушени многоетажки какти им казват украинците, ми просто е, нямс в кварталите развърнато ПВО, РСЗО и САУ. Самите украинци започнаха да гонят военните си от кварталите си. Бомбят се складове, заводи логистични комуникации.

129

Нищо ново

преди 2 години

До Анонимен 134: То и ние бяхме "изгодна дестинация поради много по-ниските разходи за производство" но няма западни инвестиции у нас. Дават ни поръчки за дребно производство, от което се печели малко.

128

Анонимен

преди 2 години

До Да преговарят за мир: Прав си, така е! Винаги първото предложение на руснаците е най-доброто! Ако гей*дружи*нката от НАТО и ЕС, бяха послушали какво им се говори от РФ - нещата щяха да са мирни и спокойни!

127

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 години

да де, ама тоа генерал от Бундесвера и оня там военния експерт от Берлин ако искат биха могли да проверят на място как са нещата в Донбас. Как нацистите от укровермахта героично се съпротивляват срещу руската агресия, както и лидерските качества на президента Володимир Зеленски, "успял да обедини народа и въоръжените сили в тази борба". Тъкмо ще проверят лично дали Русия се е повлияла от собствената си пропаганда, която гласи, че въоръжените сили на страната са в отлично състояние...:):)

126

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 133 "От него се очава диалог, а не война!" Руснаците не искат "диалог", а искат да поставят условия за легализирането на заграбеното. Това не е диалог и няма нищо общо с дипломация. Руснаците са варвари, които използват привидно цивилизовани механизми, за да прокарват напълно нацистки действия.

125

Кога ще свърши

преди 2 години

При тия загуби (100 убити и 500 ранени на ден според Зеленски) до една година от украинската армия няма да остане почти нищо. Това е т.н. горна граница. Колкото по рано украинците започнат преговори, толкова по-малко ще загубят.

124

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 127 Лесно е да се каже, "ако е с години, така да бъде", обаче като не се пържиш на ония огън там. Ще им разрушат цялата държава, ще измрът стотици хиляди хора, за да се стигне накрая пак до същите преговори, само че с още по-големи загуби за Украйна като хора, инфраструктура и територии. Когато става въпрос за живота на хората и за интересът на милиарди по света, преговори се водят с всеки и за всичко. Дай да затрием света, само защото не се водели преговори с Русия.

123

Анонимен

преди 2 години

До до 126/131 Ахахахаха. Нали се ВИЖДА каква е ролята на Украйна и в момента бе? Това е РЕАЛНОСТТА. Какви "замеделци във Франция" ще заместят жито и слунчогледопроизводството на Украйна? Кой В МОМЕНТА замества тежкото машиностроене на Украйна. Нали се видя, че Украйна е изгодна дестинация поради много по-ниските разходи за производство. Руските лъжи край нямат.

122

Анонимен

преди 2 години

Само да обясня на недоучилите "журналисти" - помните ли какво каза любимия ви "комисар по външната политика на ЕС" - "Войната трябва да се реши на бойното поле"! А той е назначен за дипломат! От него се очава диалог, а не война!

121

Да преговарят за мир

преди 2 години

Ако сега Украйна преговаря за мир, ще загуби само Донбас и Луганск. Ако преговаря след месец-два, ще загуби и Харков, а след още месец - два може да загуби и Одеса. Но на Зеленски му дърпат конците от САЩ искат те да воюват до последният украинец.

120

до 126

преди 2 години

ти нормален ли си бе, колкото България стана Швейцария на Балканите влизайки в НАТО и ЕС толкова и Украина ще стане голяма и просперираща като член нс ЕС. Мислиш ли че някой ще я допусне да удари приходите на земеделци, животновъди, тежко машиностроене на Франция Германия и Италия. Това е пореднста страна донор нс ресурси за ЕС на първа линия и съответно пазар за проузведеното там. Хайде стига с тоя нсивитет инфантилен.