227

Анонимен

преди 2 години

А правителството като прави дипломатични и икономически фалове как очаква да не ги критикуват?Те да ни лъжат,а ние да се правим на треснати ли?След лъжата как Русия ни спряла газа не им вярвам грам.Те са решили да не отварят сметка в Газпромбанк.Има и документ.

226

Анонимен

преди 2 години

Напрежението идва от безумните претенции на тези нахални мързеливци. Четвърти месец живот си живеят на наш гръб. Нищо общо няма Кремъл с НАГЛОСТА на украинците.Не случайно и Полша и Чехия им спира помощите,на цяла Европа им стана ясно ,че това са си най-обикновенни авантаджии

225

Анонимен

преди 2 години

Да,не са всички бежанци еднакви.Особено тези от Източна Украйна са точно невинните жертви.А за напрежението са виновни от Десен фронт.Явно са наели платени драскачи.Обиждат нон стоп дори да не си русофил и направо човек ги намразва.На сила можеш да станеш русофил.

224

Анонимен

преди 2 години

251 ти от кое племе си

223

profetey

преди 2 години

Моето мнение е че троленето не е проблем. Проблем е неадекватните действия на правителството. Нямам против да се помага на бежанци, но в този случай има следните проблеми. 1) Липсата на контрол кой влиза в страната. Дори вътрешния министър го призна. 2) Настаняването в хотели за голям период от време. Ако беше за няколко дни до седмица докато се организират нещата бих разбрал, но за месеци... 3) Липса на конкретни данни. Колко са бежанците, по пол, по възраст, колко остават и т.н.

222

Анонимен

преди 2 години

Не ги искаме тези нахалници тук.Аз по нагло племе от тях не съм виждал

221

Анонимен

преди 2 години

Аз общувах вече с Украйнци и съм солидарна с тях помогнах вече на едно семейство майка с две деца видях ужаса в очите на тази жена много скромна и изплашена жена за живота на децата си благодари за всичко може да има и между тях хора който да ги излагат но не слагайте всички под общ знаменател като цяло и между нас има хора който не са читави бъдете по човечни бе хора стига с тая омраза

220

Анонимен

преди 2 години

Вчера писах против Хитлер и веднага ми сложиха минуси и почнаха заплахи! А който си пише там за Русия досега не съм видял да заплашва.

219

Анонимен

преди 2 години

Руските тpoлове се държат културно.Обаче има някакви русофоби,които не са никакви русофоби,а чисти хитлеристи и нацисти.Заплашват с убийства.Тези трябва да хваща полицията.Те искат и война.

218

KREMLIN TROLL

преди 2 години

ПЛАЩАТ МИ ПРОПОРЦИОНАЛНО ПО 25 ПАУНДА ЗА 100 КОМЕНТАРА. МНОГО МИ Е ЗЛЕ ДА ЗНАЕТЕ!!!

217

Do 237

преди 2 години

Moga da ti kaja sa6toto, zna4i spored tebe samo ruskite saitove sa zavisimi, a zapqdnite i amerikanskite ne, tam vsi4ki e 4ista moneta naturalna istina. Na tova mu se kazva promit mozak.

216

ах морето

преди 2 години

в 4ехия ги предупредиха да си седнат на з-------е защото прекаляват с исканията си гледах как са ги настанили не вси4ки разбира се в палатки тия си мислят 4е са дошли на по4ивка мъжете им да се предадат на украинските военни окръжия защото с подкупи са напуснали!

215

Анонимен

преди 2 години

Глупости на търкалета! ***,не напротив всеки ден ни рекламират тези лентяи и ни промиват мозъците как сме им длъжни.Хайде да направят един референдум дали Българите искат да издържат тези претенциозни нахалници ???

214

Анонимен

преди 2 години

Сигурно същите *** мазаха по хотелските стаи и изпражнения да видим колко славна е Украйна,троловете изхвърлят дадената им като помощ храна,която един бълг.пенсионер не може да си позволи, троловете претендираха и за скъпи хотели на първа линия по морето? Не драги ми Таймс, истината е,че повечето си отвориха очите какви хора прибира държавата и какви живеят на гърба на българина.

213

Оня късия нацист

преди 2 години

с химиотерапията, ще посрещне ли дед0вияМороз.......едва ли.

212

Аха

преди 2 години

Сега и това стана фалшива новина,че укрите са неблагодарни използвачи. Ами някои имат инфо от първа ръка и си е баш така. *** не съм ползвал за да си сътавям мнение. Това не ви е ковид че да покривате де що има данни и да поподменяте където е нужно.

211

Анонимен

преди 2 години

Ми ше създават 40 кинта са 1200 лева на месец ..мен ми пукат шушоните от бачкане за тия пари

210

Анонимен

преди 2 години

Който няма мозък ще повярва на фермерите за мен тяхната пропаганда е като кораба Москва отиде на дъното много плоска и първобитна дори се забавлявам и се смея на тъпизмите как се напъват неграмотните тр о ло ве да ни убеждават с раша опорките

209

Митрофан Копейкин

преди 2 години

За троловете на Капутлер всички медии по света са зависими, единствената независима е рашистката държавна ТВ.

208

Даа,

преди 2 години

явно троловете на Кремъл са купили скъпите автомобили на украинците, за да дразнят българите!