196

Въпросче

преди 2 години

Колко трябва да е пропаднал един човек за да каже Слава на Украйна, Слава на Русия, САЩ... след като самия той е българин?

195

Анонимен

преди 2 години

До 189, a от къде ще мине за Унгария бе познавачо на географията? Щото се оказа че Блатная е враг на целия цивилизован свят, и той е затворен за нея! Май единствения вариант е да прелети над фронта в Украйна! А има да чакаш "вятър на промяната", поне докато не дойдат китайците, тъй като твоята Расия, както винаги се оказа колос на глинени крака

194

Анонимен

преди 2 години

Аууу, колко сме страшни!

193

Анонимен

преди 2 години

Да бе, говорящият кон няма ли скайп или някакъв там руски аналог да се свърже с пиявицата?

192

ира

преди 2 години

До До 161Защо ти мислиш че Америка е приятел? Какво стана с шаха на Иран, Пахлави? От сутрин до вечер заобиколен от американски президенти, короновани особи и известни личности. Бляскави приеми, празненства. Но когато падна от власт, обиколи болен със семейството си няколко "приятелски" държави да търси помощ. Никъде не му дадоха убежище. Умира в Кайро. Същото и със Садам Хюсеин и Кадафи. Щом секна интереса ги ритнаха.

191

Hoh

преди 2 години

Ако има топ*ки ще прелети, ако няма ще си седи у рашата.

190

Анонимен

преди 2 години

***ли се с България, ще требва да разчиташ само на Белград, а те не стават :)))

189

Анонимен

преди 2 години

То да си минава спокойно, но в Граф Игнатиево са американски ф 35, а не български летящи щайги миг 29 под командване на Радев.Така че веднага щом навлезе в България ф 35 ще го гътнат, да се спусне с парашут от космоса в Сърбия ще е най добре, и без това азиятците си кръстиха авиацията космически сили,смех.

188

Анонимен

преди 2 години

Бензина да става 5-6 лева, нали населението на територията са тарикати и,, пълноправни членове'' на ЕС, такава цена едва ли може да ги бутне.

187

Анонимен

преди 2 години

Пуделите почнаха да се самозабравят,взеха се за питбули!Абе хора тоя конфликт няма да продължава вечно,недейте забравя,че Русия е била и винаги ще бъде фактор на Балканите,не си затваряйте вратите на които после ще ви се наложи да чукате!

186

не се безпокойте

преди 2 години

Той ще мине през Унгария. Ако добре познавахте географията, то лесно щяхте да разберете, че България не е центърът на света. Не след 10 години, а скоро ще разберете откъде и накъде духа вятърът на промяната, но вашите братя от запада през океана въобще няма и пръста си да мръднат за вас.

185

Анонимен

преди 2 години

Тъпият български слугинаж очаква потупване по рамото от англичани и американци. Няма бъдеще държава, чиито управляващи от всички цветове са с манталитет на обслужващ персонал.

184

Анонимен

преди 2 години

Забраняват му да лети, но в галоп можеф да отиде до Белград.

183

анонимен келеш

преди 2 години

Тя русия щото ще играе на СП:):):)

182

Ми.....то за

преди 2 години

Това пак ще духаме супата и после ревем че газа и горивата скъпи. Но такава когато робуваме на Козяк а не защитаваме националния си интерес

181

Анонимен

преди 2 години

Ами ако реши да прелети над България на борда на,, Белия лебед'' нашите т раверси какво ще направят?

180

Русия на колене?

преди 2 години

До АнонименМиличък, или миличка, какви глупости дрънкаш? Ти погледна ли картата на Русия, и тази на други страни? Виждаме нивото ти, толкова от под кварталния навес, ама прочети от прозорчето на гугъл, първото редче поне. Там пише и за Наполеон, и други молещи се и немолещи се.

179

Анонимен

преди 2 години

Да го пуснат по турски паток- директно ще цъфне в сърбия

178

Анонимен

преди 2 години

Украйна отпадат и от световното след 0-1 на полувремето.

177

Анонимен

преди 2 години

До Скава УкраинаУкрайна не може да потдържа най големия товарен самолет в света подарен им от руснаците бе кълвач. Какви хай тек разработки, какви 5 лева?