50

Анонимен

преди 2 години

"Депутатът Ицо Хазарта: Не сте за среден пръст, за килия сте"_________Не си за парламента, за селската кръчма си.

49

Анонимен

преди 2 години

Ама понеже не могат да ги вкарав в килията за това ще се задоволич със средният пръст така ли Ице? Толко ли можете? Да приемем, че си прав не са за пръст,а за килия. Ами тогава защото размахваш пръсти? 3 дена това ли успя да измислиш като оправдание? Толко ли може мисловната дейност на човека отговорен за ПР-а?

48

Анонимен

преди 2 години

Продължаваме Пpocтащината.

47

Анонимен

преди 2 години

От ПП са по-големи тарикати и от тия в ГЕРБ. Особено Асен Василев -мозъкът на ПП. Това джендърчеее с тия жабешки очички изобщо не е глупаво и Будалесто. Върти схеми по честния начин- за пред хората!

46

Анонимен

преди 2 години

Трябвало е заплахите към това джендърче хазарта да придобият и физическа форма :)

45

Анонимен

преди 2 години

На село на такива им казват: Излагате се като разгонена овца

44

Пп

преди 2 години

Промяната започна с хвьрляне на павета яйца и домати и продьлжава с среден пръст за бьлгаринаЧестито

43

Анонимен

преди 2 години

Тези които са гласували за това просто селянче-хазарта, са по прости и от него.

42

Дядо Влайко

преди 2 години

Идват от Канада някакви непознати, с голям мерак да ни оправят! Все се оправдават с кирливите ризи на ГЕРБ, стига вече с тоя ГЕРБ, вие сте нови, нали затова дойдохте, да оправите кривотии те им, какво само се оправдавате. Фалираха държавата, накрая ще си подадат оставките и ще литнат за Канада. А България кучета я яли, затънала ще си остане

41

Анонимен

преди 2 години

Може да е ***, може да е наркоман, ама е прав.

40

И какво стана?

преди 2 години

Замисляте ли се с какви хора се среща Ицо.С фенове. Мислите ли че случаен човек ще отиде до него да си направи селфи и след това да му каже: много голям *** сте господин депутат!А логиката на изказването му във фейса:Мисля че сгреших, обаче хората ми казаха че съм бил прав!

39

Майора

преди 2 години

Срам и позор за България си ти и твоята "промяна"!Не може един рапър и с нецензурни текстове да бъде за пример и да дава акъл и при това зам на комисията по култура! Жалко какво възпитание ще получат децата от такива като него и от СЕМ , в който е авторката на " Шар на патката гавата " и прочие! Но така е когато на едно място са събрани чалгари , *** , коминисти фалирали три пъти страната и изнесли парите и техните наследници!

38

Бедни ми Ицо....

преди 2 години

КОга стана коминочистач, кога ти почерня гъ.за?!?!? *** и тъпу.нгер се оказа и то в степен близка до тази на Коци Копейката..... и двамата сте опасни за държавата и за НС!!! Явно в музиката вече си изчерпан тотално и си решил да смениш попрището, ама нямаш капацитет момч-не се получава!! Излагаш се много и нищо смислено, като продукция-досущ като музиката ти!!!

37

емиграция 2000-22г.

преди 2 години

Много се изхвърля хлапето.Като онзи - синът на артиста Слабаков. Пищеше , заканваше се , но като отиде в Брюксел се изгуби. Ни вест ,ни кост. Сладка работа си намери с добра заплатка без да свърши нищо,ама наистина НИЩО!Та те така и с Ицо. Мислете с главите си, но не с долната, а горната.

36

Маргарит Бояджиев

преди 2 години

По-срамно нещо от ПП никога е нямало в цялата Политическа история на България. Дори и по време на Османското управление

35

пфффф

преди 2 години

До АнонименИ като се сби с Марешки що рева после че Марешки го бил набил и искаше да го съди? Това че си се сбил с някой не означава че си бияч.

34

Извод

преди 2 години

Това се казва извинение:Абе може да съм сбъркал обаче като се замисля не съм сбъркал!Дори и в извинението като форма на диалог има промяна!Честито!!!!

33

Анонимен

преди 2 години

Да за там са ,обаче си имат Гешее, бизнисмени мафиоти,държат общините и медиите и няма как това да се случи.

32

Анонимен

преди 2 години

Между другото, добре че не се стигна до физически конфронтации. Щеше да има масово съдене за нанасяне на телесни повреди

31

Анонимен

преди 2 години

Вие ако знаете с какви хора съм бил охрана, щяхте да се самоубиете, Ицо не е такъв :)) Едно е да си опитал дрога, друго е да си наркоман :)