444

Анонимен

преди 2 години

Честно да ви кажа предпочитам да комуникирам с хора, които имат нещо в главите си, дори и да имат стар хладилник, вместо с хора, които се интересуват какъв хладилник имат събеседниците им. Това го пиша за този, който е написал 10 коментара по-надолу за хладилниците на русофилите. Иначе предполагам не е голяма философия да произвеждаш например кран за мивка, така че ако това са великите постижения на санкциите на Запада, то значи ни управляват хора с мивки, а не с глави на раменете.

443

юлиян

преди 2 години

До Анонимен438;Бива ли невежа като теб да пише така смело и да дава ''категорична''оценка на Руската филмова индустрия.Ти друго, освен екрана на смартфона си и второкачествени американски екшъни,явно не си виждал.По-добре да не беше писал нищо по тоя въпрос.Нямаше да си проличи ограничеността и невежеството ти.Сам се издаваш.Просто смени темата с някоя друга.Културата явно не е твоята писта.Опитай с ''чалга''.Там по-може да се впишеш.

442

до 447

преди 2 години

Точно 20 пъти за различка от теб :)Така , че не пиши глупости и измислици преди да си видял..Въображението и мислите могат да играят лоша шега на човек не дей така :)

441

Анонимен

преди 2 години

ЧУУУУКА (като инструмент) е липсващата думичка.

440

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 458 Русия е военен гигант на глинени крака, а Китай икономически на глинени крака. А Западът държи ***.

439

Светът срещу Русия

преди 2 години

Сега се играе мачът целият Свят срещу Русия. Този мач сме го гледали вече. Спомням си как завърши предишния подобен мач с разпадането на СССР...

438

До господин ТО

преди 2 години

Пенсионерите си бършат *** с весници щото така са научени и така са родени..Те винаги са си ги бърсали и винаги ще си ги бършат .. аа и забравих да кажа повечето си мият дупенцата щото са хигианични а ти си трии *** със Артия белланаХем на ла**** ще мирише хем на ароматизирана хартия !

437

Анонимен

преди 2 години

Спокойно, Китай ще се преориентира в производството. Има ли нещо, дето Китай да не произвежда? Че едни тоалетни чинии и хартия ще им се опрат? Въпроса ми е обаче кой ще ни произвежда евтин петрол на нас? Арабелите не искат?

436

до 447

преди 2 години

Ти па кога си бил в Русия последните 20 години???!!!

435

Не се тормозете

преди 2 години

Тия немат тоалетни, но има начин да си свършат работата..... но за съжаление ще са ония тарикатите дето зимата ша зъзнат, а и папу нема да има за да си пълнят златните тоалетни!!!! ..... ..... или САНКЦИИ има, ЗЪРНО НЕМА.... ГЛАД И СТУД!!!

434

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 447 "Ако нямаш работа чистиш градинки и събираш отпадаци по улицата" Хахахахаха. Ти не си СТЪПВАЛ в Русия, другарю. Ако беше, щеше да знаеш, че Русия (с изключение на централните части на Москва и Санкт Петербург) прилича на Бългрия от 80те и 90те години на миналия век. В по-далечните части направо си в 60те години! Какви "градинки" като всичко е изпотрошено, обрасло и запуснато? Сочи, дето го правиха за Олимпиадата, през 2018 беше започнало да се разпада всичко.

433

българин

преди 2 години

В София в кооперацията срещу руската църква един път имах честта да вляза и да се повозя на един асансьор. Асансьорът беше германски, мисля че Сименс - имаше си фирмена табелка. Явно са го правили фашистите, защото беше от преди войната още! С дървена решетка! И си работеше! Вървеше бавничко, но вървеше! Така че не само руските машини са здрави.

432

Анонимен

преди 2 години

Абре тука имаше едни дето коментираха.. времето им изтече или нещо ги изхвърлиха от системата.. блин :Д

431

Ама нема лабаво

преди 2 години

Рашките немали тоалетни.... ами те за туй ша са таковат изпразват в устите на русофобите!!

430

Пропагандата

преди 2 години

Не работи.

429

Анонимен

преди 2 години

Новата българска реалност - *** "новини" на всеки час. Вие наистина сте бавноразвити....

428

Русия в изолация

преди 2 години

Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже, а и джудже и е президент...

427

Анонимен

преди 2 години

До Bai Asen - в Индия ползват клекала, а не тоалетни чинии. Не знам как от Индия идват. А... искаш да кажеш, че рашистанците и тоалетна чиния не могат да произведат? Разбрах те!

426

Мурка

преди 2 години

И тук не влагам никакви политически или лични пристрастия: само факти и логика. Русия е същият пълен провал като СССР, а какви са причините е предмет на много дълбок анализ, за какъвто се искат много знания и обективни факти. Тук има нещо много важно, а именно, че и за самите ,,русские" (в руския език няма съществително), и за странните създания, самонаричащи се русофили, Русия е религия, вяра, чудо. Фет го е казал най-добре:,, В Русия трябва само да се вярва, с разум ти не можеш я разбра.".

425

Анонимен

преди 2 години

До българин "Луди хора има по цял свят!" Само дето американците са такива по избор и мода. Русофилите, от друга страна, ползват хладилник Саратов от 62ра, щото това са им оставили родителите им!!! Представи си колко зле трябва да си в живота, за да ползваш още електроуреди ЗАВЕЩАНИ ти от родители или недай боже от баби и дядовци.