63

Анонимен

преди 2 години

Еха пак ли сценарии, кой ги пише, на Славчуу сценаристите ли?

62

Анонимен

преди 2 години

Както Русия взе Крим, така ще вземем природните ресурси на Русия и ще я поделим между Китай и Европа. Русия показа какво трябва да се прави. Трябва да се лъже и с военна сила да се защитават лъжите и да се граби от по-слабия. Ще ограбим Русия чрез лъжи и военна сила. Ще играем по правилата на Русия. Не е законно Русия да владее природните богатства на човечеството.

61

Анонимен

преди 2 години

УкаринА, я няма, на изток всичко е руско, без Одеса, но там е друга бира, за нея са се разбрали иврит и рус.

60

Анонимен

преди 2 години

До Споко Нали хартията се произвежда от дървесина и от рециклирана хартия, руснаците имат достатъчно материал за хартия, включително и тоалетна хратия, даже изнасят дървесина!

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Не е законно да се месиш в чужди държави и си пъхаш носа в работите им и ги командваш какво да правят в собствената си държава и ги ограбваш, а Украйна винаги е била руска и с руско население, украинците са руснаци по произход, тези, които не са славяни, да се изтеглят от там!

58

Росен Плевнелиев

преди 2 години

Да направим един гей парад с плюшени мечета срещу безумната руска агресия!!

57

Анонимен

преди 2 години

Бандера е бил нацистко-немски и английски шпионин, рабтил срещу Полша,Украйна,Русия и убивал населението там, как можахте да величаете собствения си убиец, луди ли сте? Не вярвайте на пропагандата и нацистките лъжи!

56

Анонимен

преди 2 години

Не казвам, че са слабаци украинците, но има народи, които не стават за война, за ВОЙНА, не за некакви бандитски изпълнения :))

55

Анонимен

преди 2 години

Западът реши проблем който Русия не можеше да реши 30 години. Западът спря изтичането на капитали от Русия. В момента нула капитал излиза от Русия. Рублата укрепва и курса расте, приходите от износ са рекордни.

54

Анонимен

преди 2 години

Не е законно Русия да владее всички природни ресурси. Китай и Индия са най-големите и те трябва да владеят най-много природни ресурси. Русия няма право да окупира природните ресурси на цялото човечество. Ще освободим природните ресурси, за да нахраним Индия, Африка, Китай.

53

до 65

преди 2 години

мечти, мечти и розови сънища!

52

Анонимен

преди 2 години

С Соловеева и Скобеев защо искат да бутнат Стонхеч, а? Това демократично ли е, а?

51

Анонимен

преди 2 години

Запада видя, че нестават за война украинците, взе да намалява помоща си за тех, никой не харесва губещите :)) Украинците вместо да се бият, почнаха да залагат на пропаганда, а това не винаги върши работа :)

50

Анонимен

преди 2 години

Ще разделим Русия на две - Западна Русия и Източна Русия. Западна Русия ще бъде владяна от НАТО, а Изтона Русия ще бъде владяна от Китай.

49

Анонимен

преди 2 години

Как можахте бе, драги украинци, да славите един чужд нацистки шпионин Бандера, който е убивал предците ви? Как успяха да ви баламосат с пропаганда, че да величете собствения си убиец, убивал поляци, украино-руснаци, евреи, около 200 000 от вашите украино-руснаци загиват от нацизма само в концлагера "Майдан-ек",КАК ВИ ЗАБЛУДИХА С ПРОПАГАНДА ТАКА, ЧЕ ДА ВЕЛИЧАЕТЕ СОБСТВЕНИТЕ СИ УБИЙЦИ? Луди ли сте? Използват ви за пушечно месо! Хвърляйте оръжията и се предавайте на братята си руснаци

48

Анонимен

преди 2 години

И десет сценария да измислите,във всичките Украйна вече не съществува,въпросът е докъде ще стигне Путин или евентуално някой който ще го замени,до по голяма ескалация на конфликта или недай си боже до подпалването на целият свят!Е там е заровено кучето!

47

Анонимен

преди 2 години

Китай ще каже: Стига сме бачкали като луди за чужди господари. Ще вземем богатствата на Сибир и Арктика и ще имаме природни ресурси, а руските бледове ще работят в нашите заводи.

46

Анонимен

преди 2 години

Русия владее всички стратегически ресурси - енергии, вода (след Бразилия), уран, метали, а с Украйна (Новорусия, не цялата Украйна, цялата не е нужна) получава монопол и за най-важния стратегически ресурс - храната. Зърното не е критично за Русия, Русия и сама се осигурява и изнася, но с Украйна вече е водеща и ще контролира световния пазар на зърно. Европа зависи от зърното на Украйна. Познайте каква ще бъде скоро основната валута за търговията с продоволствия.

45

ало ало

преди 2 години

за тия сценарии попитахте ли главния сценарист путин? или са приказки за заблуждение на раята!

44

profetey

преди 2 години

Тази статия за 1 седмица 2-ри път я чета. Хванете пишете новини, а не да пускате някакви смешни анализи по 20 пъти. Толкова анализи и клюки за Украйна и Русия, а тия дни нямаше 1 новина какво става на фронта във войната.