134

Изглежда перфектно!

преди 2 години

Макар че и това им е много след всички плювни по адрес на българите и България. И ако пак надигнат глас, направо да се измитаат или да отиват в палатков лагер насред полето. На зло куче - зъл прът!

133

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо се прокарва мантра,че щом е украинец,трябва да кара Запорожец или Лада!?

132

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Абе, ако стана патаклама в южните щати и съм там, когато екшънът започне, освен Лексъс, имаме и Камару с жената, доката дяцата са на Шеви и BMV. Та с какви коли трябва да бягаме къде севера - трябва да си купим Масквичи и ЗАЗове ли, за да угодим на северняците, като се представим за прошляци. Защо ми се струва, че тук пишат пияни червеноработници и хора с менталси изкривявания.

131

Анонимен

преди 2 години

Поляците ги сложиха в общежития, ако и тук бяха построили общежития, щяха да ги настанят, със стоманено-бетонни панели се строи по-бързо, можеха да направят такива общежития за няколко месеца от панели и нямаше да са във фургони без покрития.В България имат и технологията за панели с изолация, поляците продават такива къщи със стаменено-бетонни панели в Германия, поръчват ги и ги купуват, защото сглобяват за няколко дена къщата и не се губи време.

130

Анонимен

преди 2 години

Всичко се плаща от касата на ЕС! Проблема ви е че сте руски ***!

129

Карма

преди 2 години

Много мирише как някойя партийна каса си е прибрала парите, отпуснати за беженците от Украйна. Както по схемаите на Станишев от едно време. Не ви ли е срам? Това са майки с малки деца и стари хора. Също и частните дарения. Българите също нямаме кой знае колко, но е заделено от залъка за да им помогнем на тези хора.

128

Анонимен

преди 2 години

Калина да не се прави на ощипана мома, а да казва къде отидоха 180-те млн евро отпуснати от ЕС за целта, до сега са разплатени 15 млн. лева на хотелиери, къде са останалите пари, за какво ги опукахте бре крадци недни?

127

Анонимен

преди 2 години

Йес бейби, от тузарските хотели в резерват, да видят хубаво ли е урките :))) Даже много им дават на украинците, те и това не заслужават :)))

126

Анонимен

преди 2 години

Украта идва с джип за 50 000 лева и се записва бежанец у нас за да може да яде безплатно и да бъде безплатно на хотел. Наглярите, защо не си продадат колите и с тези пари да се изхранват и да си плащат наема там където са отседнали??? А?

125

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 151, вица е за Коми и рускиня

124

Анонимен

преди 2 години

Добре, но да не им се продават цветни спрейове, щото нашарват де що сварят със свастики и азовски призиви.

123

Анонимен

преди 2 години

Кога тая държава ще се погрижи за майките и бащите си така. На тия им слагат всичко за без пари и пак се оплакват. Даже правят митинги и имат претенции. ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО. И Путин не е виновен за вашето слагачество. Това ли ви е демокрацията. После викайте на черното бяло

122

Анонимен

преди 2 години

Тука като гледам чакат руснаци,а не украинци!

121

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "защо не ги приютят сънародниците в Родината им" Защото и те не могат да ги понасят! :))))

120

Анонимен

преди 2 години

прилича на ковид лагер в Китай

119

Анонимен

преди 2 години

В Германия, украинците ги настаняват в палатки разположени в спортни зали вижте в ЮТУБ ! А тия у нас все с претенции. Пък и митинги ще ми правят и сградите ще драскат. Колата и обратно при азовците - те ги чакат.

118

Анонимен

преди 2 години

Навремето отидох в Украйна за Волга, върнах се с Олга. Сега цяло село я кара...

117

Марсел Попов

преди 2 години

Отвратителни коментари ,прав е Жан-Жак като казва че Балканите никога няма да се цивилизоват !

116

Анонимен

преди 2 години

Война се води само на 1/24 от огромната територия на Украйна. Интересно защо не ги приютят сънародниците в Родината им, а са тръгнали из Европа. Това са си 100% икономически емигранти. Да не забравяме все пак, е в Украйна средната заплата е около 300 евро.

115

Анонимен

преди 2 години

Ако не бяха бежанците ресторантьорите щяха да дърпат цицки до юни и да чакат пияниците от Англия!