70

Христо

преди 2 години

Пуснах сълза...

69

Бай Тенчо

преди 2 години

Рамдзан ще ги оправи ..

68

Анонимен

преди 2 години

Близките на безследно изчезналите и избити невинни хора от бандеровските *** в Донецк,Луганск,Одеса също се притесняваха за близките си! Така,че не се опитвайте да ни разчувствате,милост никаква към азовските садисти! Заслужават място в деветия кръг на Дантиевия ад! И ще го получат!

67

До75

преди 2 години

Тука не сме путинисти, а РЕАЛИСТИ. Запомнете го това.

66

Анонимен

преди 2 години

Руската държава описвала защитниците на "Азовсталь" като нацисти. Това не е вярно. Руснаците предполагаха, че от предалите се в плен 2 450 души, около 800 мискинина са бендеро-нацисти, а останалите - войници. С плениците трябва да се извърши огромен обем работа, за да не може никой да се измъкне от най-важния процес на денацификацията.

65

Анонимен

преди 2 години

Кадиров, търкаше брадата си и се смееше, той много ги обича нациките и шейтаните, както ги нарича. Сред тях има и мюсюлмани.

64

Анонимен

преди 2 години

До галоша цъpвyл. Напротив! Разликата не е голяма, но тука сте все путинисти и няма кой да ти отвори дзъркелите!

63

Анонимен

преди 2 години

В новия сезон на стрейнджър тингс има сцени с руски затвор - трудов лагер. Можете да видите какво представлява.

62

(-_-)

преди 2 години

.. прекратиха защитата на стоманодобивния завод "Азовстал".. Всъщност ги вадиха като плъхове от едно много дълбоко мазе. Защитници? Я, слезте на земята и разпитайте хората наоколо що за защитници са тия!

61

Елемаг

преди 2 години

Не знам защо се крие истината ,а тя е ясна на всички.Неуморните войници помагаха за производството в завод "Азовстал" на тръби за нуждите на сибирския газопровод към Китай.А сега тези самоотвержени войници, ще отидат на място да помогнат и за поставянето им.Слава Кокаине :)

60

Анонимен

преди 2 години

Ми каква ще да е съдбата им...лекуват ги, дундуркат ги, хранят ги, спят си на топло и уютно. Укрите си мислят, че ще постъпят с тяхните , както укринските азовци постъпват с руснаците. Не бъркайте адреса.

59

Чакам Путин и сие...

преди 2 години

Да прочисти всички ,,фашисти,, от Европа тогава ! Няма начин да си украинец или поляк да си запознат със историческата ИСТИНА и да смяташ Русия за приятел ! Ами кажете защо украинците са посрещнали германците като освободители 1941г. защо са се записвали масово във германската армия доброволно ! Е сега още 100г ще са най -смъртни врагове мир няма да има ! Войната ще е до освобождаване поне на донбаска и луганска област ! Войната за пълен разгром и обезоръжаване на Русия тепърва започва .

58

Евроатлантик

преди 2 години

Чакайте те на са пшеници ,а са евакуирани,,значи са спасени от Зеленски.

57

Анонимен

преди 2 години

Към войниците има друго отношение, на тези чеченците им се радват много.

56

По същество

преди 2 години

О, не... Миличките гл'авор'ези и на'ц'исти... Те са такова добро качество хора - какво ще правим без тях?

55

Анонимен

преди 2 години

ЛОГИЧЕН КРАЙ ЗА НАЦОМЪР" Ш " ИТЕ. ВЪВ СИБИР ЗА ХРАНА НА СИБИРСКИТЕ ТИГРИ .

54

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

Аз съм расист,но не съм нацист.Всеки,който има мозък,може да открие голямата разлика!

53

Z

преди 2 години

САН-ТРА-ПО.

52

Аловя

преди 2 години

Официалната - починали от раните си ,а другите са се самоубили в затора

51

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами каква е, на изкупителни жертви, кремълските сатрапи и военнопрестъпници ще ги съдят че са защитавали територията на Родината си, в която са нахлули зелените човечета на путин ... бойците от Азовстал са виновни че не са посрещнали с цветя и рози путинските окупатори и за това "престъпление" ще бъдат съдени по кремълските фашистки закони ... !!!