227

Мда

преди 2 години

Абе като е прав, прав е!! По негово време за 0,40лв на горивата имаше протести .. сега за над 1лв от горе всички си траят! За това че сляха сметките за ток за два месеца, пак имаше протести, без да има реален скок на цената, сега при над 300% скок в цената всички си траят!

226

а сега де

преди 2 години

От 12.05.2021 година до 27.05.2022 година.....................дали е минала година и ПОЛОВИНА?!

225

развитие

преди 2 години

Как картофеното момченце стана полицейско ченгенце и се нарече Буда /агентче/

224

тъй де

преди 2 години

До Анонимен 218 За Бацко времето тече по друг начин................

223

КИРО - КОШАРЕВСКИ

преди 2 години

СВИДЕТЕЛ НА ЧЕРЕПА..... МАГНИТСКИ-СПИРА СУБСИДИЯТА НА ПП, НА КИРО И КОКОРО

222

Бате буци

преди 2 години

Баце е много прав за всичко казано в тази статия , жалко промяната ни ограби

221

Анонимен

преди 2 години

Нямало мантинели по магистралите, ами що не ги сложи тея мантинели .... Магистрала Марица я отворихте и след 2м подскачахме по пропадналите участиъци, бул. Бъкстон даже и до откриване не стигна... пътя Димитровград - Стара Загора се нагъна като плисирана пола след първите горещи дни ....

220

Анонимен

преди 2 години

Ако беше ти, сега щеше да е 5 лв. За Седи си на дъното.Добре ни е без теб.Цял свят едва се оправя .Ако си толкова умен дай идеи на Европа бе,те ще се радват да ги спасиш от скъпите горива.

219

Баце спаси ни

преди 2 години

Баце връщай се да ни спасиш от гладьт на промяната

218

"Магнитски"

преди 2 години

236-ти гербопитек и свиркаджия банкянски! Твоят бойко, познат по света и у нас като неграмотен сикаджийски престъпник от подземния свят, магистрален бандит, търговец на жива плът и мафиот от класа, никога няма да види власт бе, 236-ти *** банкянски, никога! Да, свирепата българска мафия го назначи за премиер, което е най-черната и наяй-срамна страница в историята ни! Скоро ще си плати за всичко! "Магнитски" яко ще го удари!

217

Анонимен

преди 2 години

Така беше при Боко.Сега ни мачкат отвсякъде с цени,сметки и всякакви други извращения.И хората просто си търпят.Българина обича да му е гадно,да го мачкат,да е на дъното и само да злослови и да лае колко бил лош живота му.По лошо животно от хората няма.А страната ни да тръгне да се възстановява трябва тези които сега ни натресоха американците да ги изметем и никога повече да не връщат в България.Тези хора не мислят доброто на държавата ни!!!

216

Бонго Бонго

преди 2 години

На Бойко да му идети чоанката.Само той е правил България цветуща. А тоя мухъл Райбев е готов за родопа.

215

Тръмп ще спаси света

преди 2 години

от либерастията на просто.тията

214

Ужас

преди 2 години

Нали Борисов си отиваше ,Бе? Нали щеше да ходи при Бай Ставри? А като се появи негова снимка, и зверски троллски разтрой почва да тресе щатните плювачи! Толкова ли ви е шубе от връщането му, че бълвате помия в промишлени количества! Не той ще ви махне, а тия които са гласували за вас, защото сте нагли ,крадливи и некадърни!

213

Анонимен

преди 2 години

След управлението на РАДЕВ С НАЗНАЧЕНИ НЕКАДЪРНИЦИ, КОИТО ДАЖЕ СПИЧЕЛИХА ИЗБОРИТЕ С МАШИНИ ОТ МАДУРО сега народа живее прекрасно!Доходи постоянно нарастват!ПЕНСИИ РАСТЕЖ!ЕЕЕЕЕ ЗА цената на горива ,хляб, парното ще е или с 330% или с 30!НЯМА ЗНАЧЕНИЕ! УПРАВЛЯВАТ НИ УМНИ!АНГЛОГОВОРЯЩИ!МНОГО УМНИ!КАКВО да се оплакваме? ХАРВАРДСКА ДИПЛОМА! Мизерия за всички и милиони за спонсорите!АКТИВНИТЕ БОРЦИ ПРОТИВ БОРИСОВ СА ДОВОЛНО НАХРАНЕНИ !ПРОКОПИЕВ СИЯЕ!РАДЕВ СЪСИПА ДЪРЖАВАТА!

212

магаревъд

преди 2 години

Абе тоя рускотуски преател пак ли се е обадил от пандиза? Предишния молдовски президент го арестуваха и го съдят за национално предателство... А тоя пyяк кога?

211

имаш грешка!

преди 2 години

Имаш грешка, мутро сикаджийска, дето ограби, срути и съсипа България! Протестите бяха против некадърното ти, корумпирано и просташко управление, което направи държавата ни най-бедна, най-корумпирана в Европа и с най-висока смъртност! Те бяха против чудовищните грабежи на шайката ти, против чекмеджето до кратуната ти със златните кюлчета и пачките милиони евро! Впрочем, Милиционеринът без Каскета мълчи като *** за това чекмедже, ама Кьовеши ще ти разкаже играта! Мерзавец долен! Бандит!

210

Мадуро и Байдън

преди 2 години

щом вече и те не сакат ПП, Киро и Кокона...... нема а ги бъде..

209

Слави и Тошко

преди 2 години

щом и те вече говорят против ПП, Киро и Кокона........ Неам нада...

208

Анонимен

преди 2 години

Едно си дедо знае,едно си бае!Бита карта си Боце!Не се напиняй.Повече власт няма да видиш.