127

Анонимен

преди 2 години

Не виждате ли, че никой не е съгласен с тази война на украинците, хората може да мълчат, но са негативно настроени , вижда се и по държанието на хората и държавите към украинците, то е негативно, ако не вярвате вижте в Тубата клипове от различни държави, хората се отнасят негативно към украинците, върнете частите на Русия и да спира войната!

126

Че

преди 2 години

Изказването на Олексей Арестович, по темата, че в Специалната операция няма елитни руски части е от преди около седмица и мисля, че на български го четох в ***. НЕ ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА!

125

Даскала

преди 2 години

Как злорадстват ингилизите , а уж бяха съюзници навремето срещу нацизма с руснаците!

124

Анонимен

преди 2 години

Сега остава този Бен Бари да обясни как точно парашутисти изпълняват във въздуха?

123

До Само питам

преди 2 години

А нещо за САЩ, Британия какво мислиш. Те какви са след Сирия, Иран....

122

)

преди 2 години

До урса.. А Чингисхан не е ли и той от българско потекло)))

121

Анонимен

преди 2 години

До Анонимната вата, територии лесно се завземат, трудно се държат с години. То и СеСеСеРето нямаше какво да го спре в Афганистан, на след няколко години се изнесоха с наа каните си у шанки към масква.

120

Хаха

преди 2 години

Всичко върви по план господа, не се притеснявайте. Избиването на Руски войници е също по плана на Путин

119

Урус=Арес

преди 2 години

Думата Русия идва от корпуса "урус" във Велика България, който е бил първа линия и таран при превземане на крепости. Нещо като кадировската армия. Урусите първоначално са били аланско племе заселено в залив на десния бряг на р.Кубан няколкостотин години пр.Хр. После този корпус се разраства неимоверно и става най-многобройното племе в империята и са били най-приближени до императора. Урус идва от названието на гръмовержеца и Бога на Войната Урус Бабай. Урус буквално значи храбрец или камшик.

118

Pen

преди 2 години

*** прости , не ми пишете статии за Путин ами питайте Киро *** що парното поскъпва с 40%. Цял живот *** ще си останете , нещастници....

117

Само питам

преди 2 години

Що за същество трябва да си, за да защитаваш една агресивна държава, която е враг на страната, в която си се родил. Държава, която напада и избива най-близките си съседи и им отнема територии, само защото не искат да бъдат руски васали, желаят да са свободни и да вървят по собствен път? Държава, която може единствено да разрушава и убива, а не да гради и да създава. Държава, в която лъжата и измамата са се превърнали във висша ценност? Държава, която се нарича Русия?

116

до Критика

преди 2 години

Русофобите са онея в Кремъл, които погубиха 30 000 руснаци за три месеца, само за да почешат егото на най-успешният американски шпионин за всички времена, който скара Русия с целия свят.

115

Българин

преди 2 години

До Критика........ Русофоб е термин, с който руските мерзавци наричат всеки, който се противопоставя на агресивните руски имперски интереси. Русофоб е всеки, който е противманиакалната идея, че Русия има мисия в света. Русофоб е всеки, който не споделя руското виждане, че света трябва да им се подчинява и да им лиже задниците. Така, че според руските п римати целият свят, освен тях и техните слуги е русофобски.

114

Всичко точ

преди 2 години

Украйна стратегически губи територии и тактически праща хиляди войници да се предават. Джуджето Зеленски тържествуващо хленчи и проси още и още оръжия и пари за да продължи триумфа на украинската армия. Медиите ни информират за новите успехи.

113

Анонимен

преди 2 години

Слава на руската армия! Пожелаваме им пълен разгром над гнусния сатанистки глобализъм.

112

Abe

преди 2 години

Ужас, и ракетите чух им били привършили още миналият месец, направо да вдигат белият флаг.

111

Критика

преди 2 години

Русофобите и проамериканските *** са най-големите врагове на България !

110

ЯМБОЛИЯ

преди 2 години

Русия пътува към своята гибел. Петоколонниците у нас ще намаляват и като брой и активност,в унисон с потъването на Русия,докато изчезнат. Това ще е празник за демокрацията ни и ще дишаме свободно.5

109

Анонимен

преди 2 години

Оффффффффффф тоя с ник "Истината" да ходи да се гръмне някъде с тея русофили и русофоби.

108

Анонимен

преди 2 години

хубавото на пропагандните медии е че като ги четеш разбираш всъщност какво се случва като разбираш или правиш точно обратното , тъй като 100% от информацията е фалшива, разбираш точно кое е истината