12

Анонимен

преди 2 години

Некадърници. Жалки са. Цял свят им се смее. За три месеца изгубиха толкова хора, колкото американците от Виетнам насам хахаха Путин вече се изпуска, има тикове, а около него мирише на урина и фекалии. Коч ната се разпада.

11

Анонимен

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860 "Руснаците не са убийци,а достойни хора,които спасяват народът на Украина" Верно е. Шишимарин е нагледен пример за "спасител" от руски тип. Направо е събирателен образ за руския стерреотип на "спасител".

10

Анонимен

преди 2 години

Военни действия в Русия няма. Бавят се в Украйна. Изчаква се поведението на поляците. Ще има ли полска инвазия в Западна Украйна? Ще има ли въвличане на отан?

9

L.

преди 2 години

Времето, което трябва на Русия да срине Окрайна е равно на дължината на страната, разделена на скоростта на руските стратегически бомбардировачи. Не излиза голямо число. Но НЕ Е това целта й.

8

Анонимен

преди 2 години

Точно така е , а мен ме интересува после какво ще се случи с украинското правителство.... в Сибир ли ?

7

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Шойгу не е признавал нищо,защото няма вина за да има признание.Другарят Шойгу просто е повторил истината,която не веднъж е изразявана официално от Кремъл. Руснаците не са убийци,а достойни хора,които спасяват народът на Украина от зверствата на укро-армията. Последната използува невинни б незащитни хора,за да се крие по най-позорен начин. През последните дни укроубийците нацисти мобилизират дори инвалиди,за да подържат жалките си фронтови действия.

6

Анонимен

преди 2 години

Да, тран-с-дж-емдър изби 19 деца, две учителки, с преди това баба си. За пример са си щатите. Макар и лош :D

5

Анонимен

преди 2 години

Рокфелер излиза от ядреното си скривалище в Ню Йорк и не знае какво се случва. Влиза в един бар и пита бармана - е кой победи? -Ние, вика бармана. Радостен Рокфелер поръчва едно уиски и пита колко дължи. - Две рубли и двадесет копейки, отвръща барманът.

4

За нищо не става

преди 2 години

... тувинския шаман. Лъжа връз лъжата и то само за да повтори опорка, която Кремъл е спуснал на мегфоните си и те я повтарят от поне 2 месеца. Тоя Шойгу за нищо не става. :)

3

Анонимен

преди 2 години

Така де-умишлено не превзеха Киев и Харков. Е дадоха десетки хиляди жертви в опит да ги превземат.

2

Анонимен

преди 2 години

В Краваристан провеждат военни действия в училищата срещу деца,истински морал и ценности ;)

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

ДА има МИР