176

Анонимен

преди 2 години

Айде тия да си гледат работата заради тях 45 години бяхме под комунизъм, който поне ни направи индустриална държава, после ни натресоха преход към пазарна икономика, после ни натресоха преход към злена икономика, санкции, ковид модид, бюрм. Не ви ли дойде до гуша бе?

175

Анонимен

преди 2 години

Пак ни пратиха някой да ни набива канчето, докато в същото време немците си купуват газ. И се басирам, че тая кака освен за Русия е давала заповеди и за Македония. Но няма да го кажат, въпреки че вицето Йотова подметна, че нещо драстично се е случило относно натиска с Македония. Ето какво било. Поредната Ана ни е давала заповеди как да се държим. И Кире козирува, като типичен мъж, по немски стандарт.

174

Новина

преди 2 години

Президентът Владимир Зеленски каза, че днес 700 000 войници защитават Украйна във войната. Зеленски добави, че целият този брой хора и техника са разпръснати из цялата страна.

173

SWAN

преди 2 години

Когато те лъжат с усмивка, лесно разпознаваш врага! Нищо няма да плати Путин... Всичко ще платят подопечните маймуни: "Take that, Putin!"

172

Анонимен

преди 2 години

Войната ще спре когато и последния руски войник умре

171

анонимен

преди 2 години

Дано плати, за да може ЕС да си купува хляб.

170

Мда

преди 2 години

ДО Слава за УкрайнаБравос, Само така! 1 милион войници за Украйна-- Само да питам кво правят тия един милион срещу 150 000 "окупатори" - само перемоги - тва Меритопол, Мариупол, Херсон....

169

Анонимен

преди 2 години

СЛАВА НА РУСИЯ! МАЧКАЙТЕ ФАШИСТИТЕ РУСКИ БРАТЯ!

168

Стана ясно

преди 2 години

Русия не ни е нужна

167

Анонимен

преди 2 години

германия е една държава джудже какво мисли няма никакво значение ни коли правят японци и корейци отдавна ги минаха ни влакове ни самолети ни кораби средняшка държава ресурси нямат къде са тръгнали.

166

Сатир

преди 2 години

Затова е много важно скоро да започнем преговори със Северна Македония и Албания. Реформите в ЕС ще продължат в хода на преговорите. На българите ще подхвърлим огризката "признато малцинство". СМ ще получи история която е Българска а тая правоверна квачка ще бъде забравена много бързо. Само да питам - Що Германия купува газ със рубли а ние НЕ????

165

Анонимен

преди 2 години

Плащат всички обикновени хора. Някои с пари, други за съжаление с живота си. Спрете войната и седнете да преговаряте.

164

Анонимен

преди 2 години

Ще платити ВИЕ сатанинска пасмина!

163

Мда

преди 2 години

От коневръза: Само ако успявате да си представите ние каква цена ще платим.....

162

Слава за Украйна

преди 2 години

Президентът Владимир Зеленски каза, че днес 700 000 войници защитават Украйна във войната. Зеленски добави, че целият този брой хора и техника са разпръснати из цялата страна.Според президента страна като Украйна се нуждае от армия не от 250 000 или 260 000 души (а имаше 120 000 бойни войници), уточни Зеленски), а от много повече. Затова в началото на 2022 г. той подписа указ за увеличаване на въоръжените сили със 100 000 души за следващата година.

161

Анонимен

преди 2 години

Американците са зависими от Русия, която ни мрази и не ни свалят визите за САЩ, американците да спрат да дишат по тоя повод. :-)

160

Анонимен

преди 2 години

Призовавам дойчовците да имат независима политика ида ни пуснат в Шенген.

159

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 164 Да и някакви еничарри искат в ЕЗ да ни набутат, ние трябва да се откачим от еврото и да се вържем за долара, ония поне имат независима политика, аз не мога да разчитам, че ония в Брюксел няма да ме предадат във всеки един момент.

158

Анонимен

преди 2 години

Немците така и не казаха... САЩ върна ли им златото или даже не им го показаха? :))Ако не са им го върнали, да пуснем РМС в ЕС и НАТО, след като САЩ върнат златото на Германия. И понеже сме приятели, ще им го пазим ние :)))

157

Анонимен

преди 2 години

Тоя травесит и да изчезне ми е през фара, ама без руска евтина енергия няма да ме бъде.