131

Анонимен

преди 2 години

Някой ходеха на екскурзия през м.март в Донбас, ама като се сблъскаха с руската СТЕНА - избЕгаха и вече нема желаещи екскурзианти такива! Сега в Донбас ги пращат насила разни чичковци и дедковци украинцки охранители от МОЛ-ове и паркинги - да спират руснаците. Колко успешно - вие сами сте видели

130

808

преди 2 години

... да бе, ще ви цепят басма..за 8 години Окраина уби 15 000 невинни свои граждани в Донецката република..до ден-два хлопва големия котел....нацистите плачат: нямаме командири вече, не стигат патрони, снаряди....скоро хептен ще свършат.. видяхме и "героите" от Азовсталь...сега справедлив съд в Луганската република..там е в сила смъртното наказание..така че някои зверове може да се преселят в един по-добър свят--всяка вечер гледам 60 минут по горячим следям

129

ДДРОнег

преди 2 години

До българина___Ти не познаваш русакта история - през двадесети век русия губи следните войни - Японската, Полската, Финландската, Студената, Афганистанската !!!___Печели само във ВСВ и то заедно със САЩ, Англия, Франция и др. !!!___Това е то "непабедимая и магучая красная армия, която е яла много бой и пак не се е научила урока от Кримската война !!!___И за последно - Раковски, Ботев и Левски и много др. са били против русия да ни "освобождава" - "Който ни освободи, той ще ни и пороби" !!!

128

ПУТЛИр

преди 2 години

Всичко ще сринат руснаците,защото във всяка къща,апртамент,магазинче или гараж са скрити милиарди нацисти от Азов!Не,няма да е защото са безмозъчни тумори,а защото навсякъде в Украйна е пълно с нацисти!Дори децата и съсухрените бабки са нацисти!Колко трябва да си празноглав,че да не осъзнаваш какво се случва в момента в Украйна.Едно дребно незадоволено сексуално и ментално джудже затрива цяла една нация,че да си чеше егото.

127

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 149 "Да се чудиш що бавели Киев и Лвов е като да се чудиш що момичето от щанда не може да вдига палет захар с голи ръце." Добре казано. :))

126

Анонимен

преди 2 години

Адът в Донбас е от 8 г. Ако беше спазил минските споразумения, това нямаше да се случи. След майдана и невинните жертви от него разрухата и разсипията повсеместно настъпи. Така е, когато те управлява комик. Затова на избори трябва много да се внимава кого се избира.

125

Анонимен

преди 2 години

До абе Украйна е украинска земя, и Русия може да си я "върне" ако стане част от Украйна. Това е единствения сценарии.

124

Русия

преди 2 години

Zелю Кокаински и кокаинцити ни са ли край Москва??

123

Анонимен

преди 2 години

Да се чудиш що бавели Киев и Лвов е като да се чудиш що момичето от щанда не може да вдига палет захар с голи ръце. Ми не можи бе, не можи! Ше зачатквали ахахахахахах, леле лелел лелеле леелелеле леелеле лелеле не мога заклевам се ахахахаххаххахаха!

122

абе

преди 2 години

абе както и да си чешем езиците, украйна е руска земя и русия ще си я върне с цената на всичко!

121

Доналд Тръмп

преди 2 години

Тея не бяха ли тръгнали към Москва?Този наркозивисим артист всеки ден говори различно !

120

Анонимен

преди 2 години

До българина "ще ви изравнят като сибирска тайга" Ще дойде време, когато всеки руснак ще си спомня за заплахите на путиновия режим, защото ще трябва да ПЛАЩА И лично той.

119

Анонимен

преди 2 години

Щом уж специалните им части на ърките наречени Азов се предадоха, гладни като въ шки изглеждаха, значи Раша си действа по план :)) Онова лапе дето го изкараха украинците, дето е без брада дори, не значи че имат надмощие над Раша :))

118

Анонимен

преди 2 години

Зеленски лъже! Руската армия е разбита, а укрите сега настъпват към Москва!

117

българина

преди 2 години

тоя клоун отрича руската история, но ако беше чел в края на всв за каква руска военна машина става въпрос... Сега просто Русия превключва на друга скорост, трябваше им време, сега ще ви смажат За това пак ще ви дават 40 млрд, шото се задава ад от ракети, ще ви изравнят като сибирска тайга

116

Анонимен

преди 2 години

До българина "наистина не знам защо бавят киев и лвов" Щото "не могат" :)))) Много е просто. Свършиха им почти ракетките. Вече пуцат само с артилерия и ракетни за близък обстрел. Малкото оставащи им ракети ще ги пазят, за да симулират налични способности. Един път седмично ще изстрелват по 5-6 в посока Западна Украйна и това им остана. :))))

115

българина

преди 2 години

адът е от 8 г тама нещастнико. наистина не знам защо бавят киев и лвов, но няма да ви търпят дълго, ще ви зачаткат с ракетите и парламента и те студията и цялата ви биолабораторна смешна държава, нещастници!

114

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 138 "Тя Русия си постигна целите," Аха, аха. След година Русия ще обяви, че "целите" й са да се прибере зад руската граница, и да живеее като Северна Корея.

113

Анонимен

преди 2 години

Тя Русия си постигна целите, по един или друг начин, украинците ги очернят по медиите естествено :))

112

Анонимен

преди 2 години

До Алооо "Ей и ти си като ковида, всеки ден по цял ден само теб те гледаме и слушаме." А дали проблема не е в теб? Че по-цял ден търсиш нещо, което да ти занимава вниманието? Преди Ковида, сега Зеленски. ЗАЩО е така?