25

Анонимен

преди 2 години

Другари пролетари, бензинът и хляба са без пари! Сипвайте безплатно газ, бензин и пазарувайте безплатно от всеки магазин! Коминтерна ви осигури безплатни горива и храни на революционни цени! Комунизъма дойде, всеки безплатно ще яде!

24

Анонимен

преди 2 години

Какво ни гъбаркате, ще му фиксирате цената ли? Лъжи безкрай, а горивата като се покачват, не се ли вдигат транспортните разходи?

23

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията е на всякъде, но от либерална некадърност в България е двойна от колкото в ЕС!

22

Анонимен

преди 2 години

Как да не е бездънна каца нали твърдите,че се крадяха по 8 млрд. на година.

21

М И Р О

преди 2 години

Р А Д Е В Е ГОЛЯМО КУЧЕ!!! РАДЕВ Е ГОЛЯМО ЗЛО!!МОЩНО ТОЙ НАРОДА СМУЧИИ ВЪРТИ НА КОЛЕЛО!!!!

20

Анонимен

преди 2 години

депутатът от БСП Филип Попов е толкова неук, че си мисли, че като махнеш ДДС от 2лв става 1.60лв. Нямам против че е неграмотен, но защо се вре да се излага публично?

19

Да допълня...

преди 2 години

До БСП *** 19 Хлебопроизводителите си казаха че въпреки това цената на хляба ще продължава да расте.

18

NoirFire

преди 2 години

Хора поредното доказателство че наш Кирчо не е завършил никакъв Харвард а просто ограничен човек обслужващ нечии интереси със скалъпена биография, освен че не знае английски, той е представител на млада и средна по възраст група хора, теглиш куп заеми, раздай ги на малкия и средният бизнес, твоите избиратели, вместо това прави поредната глупост раздава ги на пенсионерите, които първо изобщо не са твоите избиратели, второ след сериозната ковид вълна есента едва ли ще оцелеят, поредната простотия

17

Чудно

преди 2 години

Сетихте се най после че бюджета не е бездънна каса.Кажете го и на Кирчо.Силно социална политика се прави със силна икономика.Скандинавските страни са изградили социализъм на базата на развит капитализъм.

16

БСП КОМУНДЕ

преди 2 години

Ще стане 1.60 на кукуво лято

15

пияница мистик

преди 2 години

До 5 === Ами купуваш хляб от кварталното магазинче за 1,40, ама що не му погледна грамажа бе, дрогарю? В статията пише че цената е за килограм, не за 550 грама хляб :)))

14

бкп

преди 2 години

дойде ли б к п на власт мизерия няма скъп хляб няма газ а за пътища.. през цялата си история 1 метър бордюр нов не са направили..ще си карате лада нива по тия лунни пейзажи а западни магистрали ще ги сънувате още 1000 години

13

Анонимен

преди 2 години

Бюджетът Е бездънна каца! Затова трябва да се внимава колко се сипва вътре! Задушиха и убиват бизнеси които сами се управляват и нямаха нужда от помощи за сметка на връзкари и некадърници които вече свикнаха да получават милиарди помощно финансиране. Това ще свърши много лошо!

12

Анонимен

преди 2 години

"Не знаем как ще е по-евтино - дали газ по тръба или с танкери." И това са хора, които решават съдби на хора... Ако знаеха поне нещо, сигурно нямаше да е такова положението.

11

Анонимен

преди 2 години

Копейкаджии да знаят че вината за инфлацията е на техния любим Путин и на безумната му война в Украйна, на която те толкова се радват! Като се бъркат в изтънелите си джобове за последните копейки, поне да знаят на кого "да благодарят" за това

10

пияница мистик

преди 2 години

Колкото паднаха цените в ресторантите и на книгите, като им смъкнаха ДДС-то на 9%, толкова ще падне и хляба, бензина и всичко там останало дето си мислят, че уж ще паднат с тези мерки тези неуки с купени онлайн дипломи аджамии. То това не е като да откраднеш софтуер и да го продадеш за милиони и да се помислиш за голям разбирач по икономика :))) Абсолютно нищо няма да падне, само дето сега хлебари и бензинджии ще станат от милионери - милиардери.

9

Анонимен

преди 2 години

Хляб не ям, нито кола имам.

8

Хаха

преди 2 години

Но пък алчността и наглостта са ви безгранични и са като бездънна каца. Хлябът не е възможно да стане 1.60, Корни Ротшилдова много добре го знае това и просто най-безкрупулно ЛЪЖЕ!. Премахването на ДДС-то просто ще даде възможност на производителите да малко по-голяма печалба, за да си покрият огромните сметки за ток и транспорт.

7

..

преди 2 години

за 1 година неправилно управление от неправилни хора.. се върнахме 50 назад.. 2022 година говорим само как да си позволим хляб и да сиплатим сметката.. газ няма да има и да има ще е малко и скъп..тежка мизерна зима идва..

6

Анонимен

преди 2 години

Като бюджета не е бездънен, що не замразите заплатите на държавните служители (те са вързани и с минималната заплата и какво ли още не) и не почнете да им удържате осигуровки? Намалете ги малко тия около милион на държавна хранилка. А синдикатите, що имат партии и получават държавни субсидии. Нали уж трябва да бранят хората от държавата и работодателите? Абе много течове има и то все към "наши хора".