103

Анонимен

преди 2 години

Войните създават из'роди... Голяма част от хората губят човешкото в себе си в подобни екстремни условия и ситуации. Възможно е човек да превърти, както се случва и в цивилния живот. Много от руснаците в Украйна не искат да воюват и се самонараняват за да ги върнат в Русия за лечение.

102

Тенгри Кан

преди 2 години

Смех в залата;))) Да продължа съчинението;))) Подполковника разбрал, че руските войници попаднали в плен ставали донори на органи за украинската мафия, с която работили ЦРУ чрез бившият грузински премиер Наакашвили. Затова ги застрелвал. Украинската месопреработвателна промишленост превръщала всички ранени, цивилни и военни в трупове без органи и ги погребвала в масови гробове, преписвайки ги на руснаците и техните зверства. Западняците получавали органите, а Наакашвили се къпел в долари!+

101

Анонимен

преди 2 години

До Аз съм търпелив Неграмотността не прощава на русофилите, това е очевидно.

100

Мда

преди 2 години

Единственият плюс на този "демократичен" вестник остана неблокираният форум... където ясно се вижда, че повечето хора са нормални и мислещи.Останалите супер-дупер демократични ***.и просто си блокираха форумите, за да си публикуват по.мии.те на воля и да не се червят пред себе си като слушат "благословиите" по техен адрес.Добре дошли в новата демокрация - прекрасно, че имаш мнение, имай си, докато го изтрием!

99

Успешната операция

преди 2 години

по евакуацията на героите от Азовстал ***/msimonyan/984

98

xoxo

преди 2 години

Това зашото френските медии публикуваха видео на украински неонацита,които разстрелват руски военнопленници.Буча е инсценировка,сега колко още лъжи ще се публикуват от украинската страна..

97

Анонимен

преди 2 години

Хахха, счупихте тъъппомера с тази статия. Като гледам, сега събират труповете от Азовстал. Хаха

96

ПОДКРЕПЯМ НЕЛИ..

преди 2 години

ВИНАГИ ИСТИНАТА.....

95

Кръстьо

преди 2 години

Освен това им пият кръвта ... но само старшите офицери. Младшите изтръгват ноктите на ранените си войници и ги душат. Да не говорим както правят с украинците ... направо ужас - карат ги да ядат свинско и им правят понички ...

94

Ужас

преди 2 години

Копаете дъното с подобни по.мии..

93

Аз съм търпелив

преди 2 години

Аз лично събирам тези статии с доказателства, дата на издаване и автор. След време, дори да са години ще съдя автора, подписал се под тази статия.

92

Упсьььь...

преди 2 години

Поредната простотия на мисирката *** ХРИСТОВА !!!!

91

Просветен

преди 2 години

Красива статия за децата от детската градина!Аз искам да попитам едно нещо- Как най демократичните в света американците , защо терористично са превзели Един Континент и това е оправдание! Геноцид на индианците? Къде е Бог и правдата? Нямат право да споменават думите Демокрация и Свобода!!!

90

Анонимен

преди 2 години

видяхте ли клипче където украинците си разнасят колче означаващо държавна граница? е няма такива артисти )))

89

руски канибал-ха-ха

преди 2 години

А аз си мислех ,че ги ядат живи...

88

Смех

преди 2 години

Нелито издига мисирлъка във висините. Космос

87

Анонимен

преди 2 години

На въпроса отговорът е ДА. То и за това бойния дух на руснаците е под нулата и всеки гледа да избяга от фронта или да се предаде или да се самонарани. Контрактниците подават рапорти и се отказват от армията въпреки големите неустойки. Крайцерът Москва се оказа че не е участвал във военната оперяция и се е самоцапалил вследствие на което обезщетението за смърт е 5 пъти по-малко. Хиляди солдати останали по полята се водят безследно изчезнали и семействата им не получават нищо.

86

Анонимен

преди 2 години

фейк

85

ПРЕБРОЯВАНЕ 2022..

преди 2 години

В зелено - БЪЛГАРОФИЛИ ............... В червено-РУСОФИЛИ.....

84

Лъжата не е истина

преди 2 години

"От видеото не става ясно къде в Украйна е извършено предполагаемата стрелба по ранени войници от страна на техния командир. Не се съобщава също къде са били заловени мъжете или в кое подразделение са служили." - ПИШЕ ГО В ТЕКСТА!