54

Анонимен

преди 2 години

Русия да разположи бази в Куба.

53

Ето я

преди 2 години

Равносметката: Европа на ръба на оцеляването, Украйна - разрушена, а Русия в 19. век. Още дълго време по-голямата част от населението на блатная няма да има пералня, и няма да знае какво е смарт телевизор. Печеливши - САЩ и Китай. Англосаксите отново си изиграха картите за сметка на тъпите славяни и европейци.

52

Анонимен

преди 2 години

Не се мъчете с тези три варианта, ще се развият нещата по 4етвъртия )))

51

Анонимен

преди 2 години

И на най-пpocтите русофили вече им стана ясно, че руската армия не може да победи Украйна, а да не говорим за НАТО или САЩ. Всичко приключва до края на лятото.

50

Анонимен

преди 2 години

С предстоящото членство на Швейцария и Финландия в НАТО стана ясно, каква е била целта на този военен съюз. Обграждане и позициониране на бази около Русия.

49

Анонимен

преди 2 години

Повече от половината свят е против една зелена валута.

48

???

преди 2 години

Естония Латвия са съседи на Русия и много близко до Петербург и двете са в НАТО.Това го казвам за ***, които мислят че Русия се защитава от НАТО и за това напада Украйна.Да според Хитлер немците в Гданск/Данзик са потъпквани от Полските националисти и за това ги напада. Ха ха хаааа, понеже *** не знае история и география вярва на Москва.

47

Анонимен

преди 2 години

Толкова желязо да закарат в Украйна... вместо да го използват у дома какво ли не. А за руските войници, които ги подлъгват или принуждават да си дават живота, да не говорим. А на майките и бащите на тези момчета ще кажат - изпълнил с чест войнския си дълг(он не вернулся из боя)... А са хиляди!

46

Анонимен

преди 2 години

1/3 от войската на Русия е убита, ще се бият докато им утепат целата..

45

Анонимен

преди 2 години

До 55. Не криете своите намерения спрямо Русия, но ревете до небето, когато тя се защитава. Ако това не е наглост, то не знам какво е.

44

Анонимен

преди 2 години

До 23Не си на ясно с нещата. В части от Украйна, населени на 80-90 % с руснаци, репресирани от Азорските нацита, хората се "молят" на Путин да ги освободи.Същия сценарии е възможен и в нашата "братска" С. Македония, където да си българин е мръстна дума.Утре ако националистки подразделения вземат да ни избиват хората там, с благословията на С.Македонската държава, ние ще стоим и ще им се хилим ли (макар, че с Кирчо или Бойко на чело на държавата е възможно и това).

43

Равносметка

преди 2 години

Огромен брой загинали и от двете страни.Огромни печалби за военно- промишления комплекс.Огромни заеми за ЕС за оръжие.Огромен ръст на инфлацията.

42

Анонимен

преди 2 години

Идва много горещо... лято за рашистите в Украйна. Доставката на тежки оръжия от САЩ и Запада се увеличават с всеки изминал ден.

41

Анонимен

преди 2 години

Путинчо на колене вързан и докаран в зоопарк в Ню Йорк. Байдън, яздейки Лавров влиза в Москва като батюшка - освободител. Скулптурата на Украинската майка ще краси Ермитажа. 2 май ще е национален празник на Украйна, а 22 юни - на Русия, която ще е само щат на САЩ, шести по БВП. Рускините ще служат само за задоволяване нагона на цветнокожите, а руснаците - за дивеч.

40

Анонимен

преди 2 години

По Смолян *** хвърляли пиратки срещу мечка, докато хапва мед. Там полиция няма ли да ги вкара в затвора тези за нечовешко отношение към мечката. Стресирали горкото животно

39

Светнат

преди 2 години

Един колега го е казал по-долу. Когато Русия прецени, че е дошъл момента, ще анексира източните територии и ще обяви, че ядрената им доктрина позволява удар срещу всеки, който се опита да влезе във въпросните територии. Точка.

38

Анонимен

преди 2 години

Трролът до месец остава безработен.

37

До 45

преди 2 години

За сметка на това пък, умните русофили разбрахме, че с ЕС и фащ е свършено.

36

Анонимен

преди 2 години

Слава Украйни! Само бонбони Рошен за русофилите! Догодина Москва Прайд!Кулагин президент на Русия!

35

Анонимен

преди 2 години

А Путин имал четвърти:):):)