18

Анонимен

преди 2 години

В Русия има повече свобода на словото отколкото в България**застани на която е да е руска улица с разгънат ПРАЗЕН лист, затвор до 15 години и глоба.

17

Анонимен

преди 2 години

Дори да ги сготвят тия младите и кадърните руснаци,лошото е че в малка и бедна България няма да свъртим един от тях,най вероятно ще ни останат зестра 100-на хиляди нагли украинци които ще почнат тепърва да ни създават проблеми и да се чудим какво да ги правиме!

16

Димиртов

преди 2 години

Не се сптехте да центуфугирате мозъци. Защо липсват статии натемата, че България купува отново руска газ, но през посредници с 40% по-скъпо.

15

До нямам съмнение

преди 2 години

Пазарът е свободен и всеки отива там, където те оценяват подобаващо спрямо знанията и уменията. Могат да ги привлекат обратно, примерно 50 хиляди евро месечна заплата, безплатен мезонет в центъра на Москва, безплатен западен автомобил за 200 хиляди евро, ей такива неща. Иначе и аз предадох българският си работодател преди повече от 15 години. Отидох за 7 пъти по-висока заплата в западна компания. Честно казано, хич не се почуствах предател, точно обратното.

14

синаож

преди 2 години

стига с тази пропагандна атака срещу Русия, смешни сте! Всеки ден, всяка новина е против Русия - вие медиите съвсем се повлякохте по акъла на сащ - дали не ви плащат ?ГОЛЯМАТА НОВИНА ДНЕС Е, че всички западни консуматори на газ от Русия са си открили сметки в рубли - каза италианския премиер, а вие таз новина я сложихте за кратко най-долу в сайта.

13

Мужик

преди 2 години

Само наште русофили мечтаят да емигрират в Масква и да цалуват на Путин.....енструмента!

12

Анонимен

преди 2 години

Стрига глупости . Некви в Русия написали че 4 милиона руснаци избягали от Русия . И каде са отишли ? Ами по 300 000 в Турция и Египет . Оказало се че става дума за туристи. В Русия има повече свобода на словото отколкото в България и се дава думата и на двете страни в конфликта .Както привърженици на конфликта така и противници и тия вторите спекулират със свободата на словото . В България е по зле . Кундят ни като ни обясняват че в този конфликт има само една виновна страна.

11

Само така!

преди 2 години

Това е бъдещето и предназначението на Рашка Говняшка - да бъде ресурсен придатък на цивилизования Запад - суровинен, човешки и всякакъв друг! Молодци, так держать!

10

Анонимен

преди 2 години

С две думи, ясно защо Байдан не прави същото за България. Нищо, че сме в ЕС... за нас само Визи! :))))

9

Писна Ми

преди 2 години

до тук ли стигна пропагандата, трябва да направят отделни секции в медийните сайтове / обща пропаганда / целенасочена пропаганда / любопитна пропаганда / итн...

8

ха ха

преди 2 години

Русофиле сега е моменто да ги заместите ПРИЯТЕН ПЪТ

7

Шотландски боец

преди 2 години

Разбира се, но тоя пенсионер не ърябва да ги вьима в Сащ, а ние в Европа, трябва да ги приберем! В България, езика е близък и бързо ще се научи! Много млади руснаци останаха без работа, след като западните фирми затвориха в Пудингландия! Щом са против Пудинг, против войната, птотив СССР, са добре дошли, стига да имат уважение към Родината!

6

БАНко

преди 2 години

НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА НЯМА ПОЧИВКА!!!

5

Анонимен

преди 2 години

хм, друго си е в деревнята кльопайки елда да ръкопляскаш на телевизара с бащицата.

4

Анонимен

преди 2 години

те и нашите заможни ще си тръгнат от България като се забранят фондациите на Сорос откъдето години наред изкарват пари , затова правят митинги с чужди граждани укри , защото има неподвластно на панамерикано правитество край с грантовете, а не са казали че и ЛГБТ от Русия са се изнесли

3

Анонимен

преди 2 години

Нещо не сте разбрали, всички умни, красиви, богати и просветени бягат към Росия и далеч от запада. Не познавам нито един човек останал на запад да живее. Всички останаха в Росия.

2

Нямам Съмнение

преди 2 години

че Умвите, Младите, Красивите, Успелите, от НПО-то на Шорос, първи са Предали Род и Родина!

1

Анонимен

преди 2 години

геьове демек