31

Анонимен

преди 2 години

Кое го да мисли тоя,че при една смяна на Путин на негово място няма да дойде някой още по хард лидер?За времето в което управлява Путин Русия поне е доказал че не е безумец!

30

Анонимен

преди 2 години

Много ви се иска, нали? Но вчера на парада генералите демонстрираха че са с Путин. А и народа също! Какво ще направят богатите бегълци в запада, дето като нашинките са продали народа си за да живеят като псевдо крале? Ще избият окончателно руския народ ли? Доста ще им е трудно, от сега да си го знаят.

29

Българин

преди 2 години

Проблем с Путин? Какъв е проблема? Това че руския народ го подкрепя и се опитва да води независима и национално отговорна политика? Този "доцент" е идеален кандидат за васал. Точно от такива хора има нужда западната пропагандна машина.

28

Анонимен

преди 2 години

да го решава ако ще го решава, цял свят страда заради това комплексирано човече, което вече е заприличало на табуретка! повечето ниски мъже са са комплексари - хитлер, наполеон, путин

27

Анонимен

преди 2 години

Учудвам се как може индивид като тоя,рожба на същото съветско котило,да не познава нрава и същността на руският човек и в частност на лидерите които управляват тая огромна страна!

26

Анонимен

преди 2 години

Руския елит няма проблеми с Путин, защото елита който има достъп да определя съдбините, не е достатъчно да е от т. н бизнес елит. Путин постави ред в олигархичните кръгове, и тези които играеха грубо срещу държавата, вече не са олигарси.Държава не се управлява с бизнес модели, и който и да дойде след Путин, ще е наясно с това и ще стои на същите геополитически позиция, ако не и по твърди. Запуснатите в света процеси са необратими. Къде ще се балансират е неизвестната в уравнението величина.

25

Анонимен

преди 2 години

Дичев, на руският елит Бай дън и Орси им откраднаха всички авоари. Сега са с Путин!

24

хаха

преди 2 години

По-скоро западните елите ще се разправят с Урсула и сие. =="Германският външен министър Аналена Бурбок беше замеряна с яйца по време на предизборната си реч в град Вупертал, съобщава Das Erste. Според изданието Бребок се качила на сцената, за да подкрепи кандидата на Зелените на предстоящите регионални избори в Северен Рейн-Вестфалия: малко след това от тълпата по нея били хвърлени няколко яйца, отбелязва изданието."

23

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

"Свободният арабски легион",чиито лидери са Амин Ал Хюсаини и Рашид Али. САЛ е част от военният апарат на Германия.Wehrmacht ! Под шефството на Helmut Felmy.Пъво седалище е Сирия.Седалището се премества в Suniоn,Гърция!!!!!!! ,където се причисляват най-много араби мюсюлмани в подкрепа на извергът Хитлер(семит,евреин).Милата нещастна "антифашистка" Гърция! За императорите греко-араби друг път. Змията еврейска Хитлер приема исляма под името Гейдар. Мислете,другари и другарки и си помислете добре

22

Жертва на терор

преди 2 години

Полицаи от ОДМВР Перник и РУ Бобов дол унищожават Българи!Да попитам, за какво са ми полицаи след като ме тероризират, мутри си имаме в изобилие с полицията ми идва в повече терора и гаврите!?

21

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

Руският елит и Путин са едно цяло бе !

20

Захаров

преди 2 години

Някой си мечтае за шишковците Горбачов и Елцин... Розовите слонове свършиха. Сега е ред на бруталната реалност, горчивите хапчета и плащането на сметките....

19

Анонимен

преди 2 години

Наглосаксите искат да си инсталират нов Елцин, че да си цоцат енергоресурси на безценица.

18

Анонимен

преди 2 години

Ес искат да плащат ама парите да си останат в тях, те така плащат с векове на колониите си по света

17

Анонимен

преди 2 години

Има 50 годишен план на КГБ за разправа със Запада, който се изпълнява. Всичко започна с Перестройката и сега навлиза в нова фаза. Путин е само инструмент на КГБ за постигане на набелязаните цели. И да го ликвидират нищо няма да се промени, планът си въврви.

16

Жертва на терор

преди 2 години

Полицаи от ОДМВР Перник унищожават Българи!Да попитам, за какво са ми полицаи след като ме тероризират, мутри си имаме в изобилие с полицията ми идва в повече терора и гаврите!?

15

Анонимен

преди 2 години

Русия ще се разпадне, ако кремълския пcиxoпат не бъде ликвидиран или свален от власт... Всички санкции са проектирани с тази цел. Или се сваля режима и диктатора или се връщат в средновековието...

14

Д-р Путин ша оправи

преди 2 години

""С Нато и фащ да се приключва, че да се успокои светът най- после!"............... в частност и с укрофашагите и наркоманчето също трябва да се приключва!!! ......... .... Да.... Това е решението, но това е тежко злокачествено образование и трябва сериозно оперативно лечение и.... и доктор Путин вече започна ампутацията!!!!

13

Анонимен

преди 2 години

Вас калво ви устройва на никой не му пука, соросци

12

Позорът България

преди 2 години

ДАНС и МВР изтезават Българи за забавление, гонят ги, съдят ги, и внасят масово Украинци и Сирийци!България е Терористична Държава!