181

Баце голям

преди 2 години

Баце излезна прав като фалираме напьлно - тия ще са по островите да пият и ядьт докато мръзнем и гладуваме

180

Килимаров

преди 2 години

В момента украинците наистина отстъпват, но с тези темпове на настъпление на руснаците, не се зане кога ще приключи всичко, да не говорим че нещата е доста верятно да се обърнат, историята помни много случаи когато руската армия е отстъпвала от по-малки противници включително и срещу бг армията през ПСВ, а ако американците наистина доставят оръжията за които се говори, тежко им горко на русначетата.

179

Анонимен

преди 2 години

До българин 205 Ми отивай да се биеш в Украйна де, кой те спира? Ти не си важен, така че ще ти дадат, не се притеснявай. Хайде, действай, претвори убежденията си в дела!

178

Анонимен

преди 2 години

Ами то инфлация и енергийна криза има заради вас, щото сте некадърни наведени безхаберници. А войната въобще не е наша и не ми пука.

177

Анонимен

преди 2 години

Основният принцип във войната е: Двама се карат, трети печели.

176

Война можеше да няма

преди 2 години

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Сега Заленски е отворил уста като хипопотам иска оръжие вместо мир.

175

Корумпирани мазници!

преди 2 години

Тези, които днес гласуват за оръжия за чужда държава, ще бъдат обявени за абсолютни предатели на българските интереси и абсолютни предатели на МИРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ на човечеството изобщо!!! Вие сте се продали на САЩ, защото това е поредната тяхна война, в която разбиват и разграбват поредната свободна, макар и бедна държава в света!!! Вие сте предатели на българските интереси!! Искаме да дадете сметка на обществото за какво до момента Зеленски е похарчил 50те милиона, които вече Киро му прати??

174

Вьзмутен

преди 2 години

Трябва да сте на страната на бьлгарите които почти фалирахте за нула време , ако не да идват мислещи и можещи хораИ да искарват от тинята дьржавата ни която фалирахте

173

Никакво оръжие

преди 2 години

Ако изпратим оръжие, това означава че искаме войната да продължи. А това не ни е нужно, нито на нас, нито на украинците. Русия отдавна е сложила на масата условията за мир: неутрален статут, отказ от разполагане на чужди оръжия, признаване на независимостта на ДНР и ЛНР, признаване на статута на Крим като част от Руската федерация. Украйна не може да спечели тази война. Всяко продължаване само означава още жертви. Затова не трябва да им се изпраща оръжие. Да преговарят за мир.

172

българин

преди 2 години

Киряк Стефчовците, чорбаджиите предатели на българския народ по времето когато сме били в Османската Империя са казвали, че "Наведената глава сабя не я сече". Така сега ни съветват и съвременните Киряк Стефчовци, предатели на народа, русофили, изменници - да скръстим ръце и да се оставим на Путин да ни такова... хайде да не се изразявам неприлично!Ако Киряк Стефчовците бяха победили, сега ние с вас щяхме да учим турски в училище.

171

Анонимен

преди 2 години

До 207:защото прави това,което каза в началото.Затова.А Киев си измисли глупостите как РФ щяла да става пак СССР,за да й пращат оръжия и пари.

170

Какъв е въпросът

преди 2 години

Въпросът днес е дали сме на страната на мира, или на войната. Украинската армия е с отстъпление, нищо не е спечелила. Ако сега Украйна преговаря за мир, ще загуби само Донбас и Луганск. Ако преговаря след месец-два, ще загуби и Харков, а след още месец - два може да загуби и Одеса. Но на Зеленски му дърпат конците от САЩ - ще воюват до последният украинец.

169

WTF?????????????

преди 2 години

А защо един път не застанете на страната на българските интереси?

168

Анонимен

преди 2 години

ДУБРУТРУ,ако насреща ти изкочи мечка какво правиш?Лягаш на земята и не мърдаш.Ще те помирише и ще си продължи пътя.

167

До Анонимен201

преди 2 години

Ами като е така *** защо чак сега напада? И защо не превзе Киев, ако всичко тръгва оттам? Може да е имало случаи на издевателства, но това трябва да се третира като криминално деяние и Русия има много неввоенни инструменти за натиск това да се прекарти и сложи край. Руснака както винаги е готов да изгори юргана заради бълхата. Обаче този юрган го ползва и той, не само украинците.

166

българин

преди 2 години

На всички мили родни русофили, които ни карат всички които не сме съгласни с тях, да идем в Украйна с автомати в ръце и да почнем да се бием срещу руснаците, ще кажа едно нещо само. Игор Волобуев, един от зам. директорите на Газпромбанк избяга в Украйна, защото и той като мен не споделя ценностите на Владимир Владимирович и цялата нацистка армия покрай него в Москва. Иска да се бие срещу Русия, на страната на Украйна. И наскоро го видях да казва: "Засега не ми дават да се бия". А на нас?

165

Которов

преди 2 години

"Краварите и руснаците се оттеглиха от Виетнам и Афганистан без да са победени" Ти какво разбираш под победени - да молят за милост? Айде мисли малко по интелигентно - ако една държава нахлуе на територията на друга държава и не постигне целите си, то това победа ли е или загуба? В случая победа за Русия може да се брои окончателно спиране на бойните действия от страна на Украйна при запазаване на контрола върху Донбас и Крим. Дали ще се случи предстои да видим.

164

Анонимен

преди 2 години

Къде е Кирчо ? Техните търсят да го бият.

163

Анонимен

преди 2 години

Същото е и при украинската армия.Дано се съберат някоя вечер на общ купон и да се се помирят.

162

Анонимен

преди 2 години

До Боровлиев:"всички размирици са от украинска страна".Точно.Азов са ги спонсорирали да подклаждат напрежението там.Азов заковаваха с пирони живи хора на кръст,горяха ги и капваха клипове в интернет.Азов душиха бременни жени с кабели и пак качваха видеата.Азов вадеха очи на живи хора и го снимаха,за да качват видеата.