56

Анонимен

преди 2 години

Оставка! Затвор!

55

Равнопосавеност

преди 2 години

До 32 - То аз отдавна казвам, че на тия дето ни въвличат насила в конфликт срещу освободителите ни хигиената не им е силна страна... То е нормално ако лижеш по цял ден ту американски ту немски г.з сигурно свикваш и започват бактериите да ти се струват полезни иначе сигурно няма да можеш да се понасяш. Въпроса е че ние Българите сме народ чист - на война с бели ризи сме посрещали врага и някога сме измирали за свободата си... за да може днес да робуваме чинно на канадци и да водим чужди войни...

54

Анонимен

преди 2 години

Влизам в риториката на Кирчо, за да кажа: Русия и Украйна са като две бутилки минерална вода. Само, че в едната няма газ.

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 63 За каква свобота говорим бе бот? Та ние дори нямаме свободата да си купуваме енергия на най-изгодната цена.

52

Анонимен

преди 2 години

Работят, те не знаят къде е Азърбейджан и защо Русия може да го спре този газ от там. Такива некадърни хора, само да скачат по площадите с напътствията от ЕС стават. Безумие! Да сложиш на върха недорасли, копи- паст хора, за които най- голямото им премеждие е било, че колата им е спряла за кратко в задръстване.

51

Анонимен

преди 2 години

Хайде Ленче, Ленче, Ленче! Со сана лачи Ленче! Хайде Ленче, Ленче, Ленче! Заиграй се със мене Ленче! Ай да ромие, чат, чат де! :-)

50

Мирилзивец

преди 2 години

По-добре без топла вода и на студено, отколкото да продам свободата си на Путин!

49

Анонимен

преди 2 години

Kaja Kallas : Газта може да е скъпа, но свободата е безценна!

48

Анонимен

преди 2 години

всичко е борба за пазари, това руснаците немогат да разберат, Азербейджан може да добива по 80-100 млрд. куб.м. в година, а в момента добиват около 25 млрд., една част изнасят през ТАНАП а друга продават на Газпром на смешни цени, оня ден обявиха че са готови с планове за разширение на ТАНАП до 60 млрд. куб. м. в година

47

Анонимен

преди 2 години

В ЕС пазарната икономика приключва, идва началото на разпределителната икономика. Пазарна икономика ще има в страни като Русия, Китай, Индия, Иран. България е пилотен проект за разпределителната икономика, с това изкуствено спиране на газта (цяла Европа ще купува с рубли, само най-бедната България не) населението ще обеднее няколко пъти и ще падне под жизнения минимум и тогава ще се тества как рабоят механизмите на разпределителната икономика.

46

Анонимен

преди 2 години

Пък той половината азерски газ всъщност е руски да не говорим, че не може да покрие и 10% от руския внасян в ЕС

45

По опасни

преди 2 години

от мисирките- журналистки са мисирките в управлението.

44

Анонимен

преди 2 години

Русия доставя близо 200 милиарда куб/м годишно на ЕС. САЩ могат да доставят 15 милиарда, и не е ясно от къде ще ги намери, но и това е нещо. Азербайджан 7-8 милиарда куб.м. Катар и Алжир заявиха, че не могат да увеличат, нямат повече капацитети. ЕС ще може да разчита само на 20-25 милиарда куб/м газ да замени 200 милиарда куб/м руска газ. Сега в България ще се тества какво ще стане ако газта намалее няколко пъти, а цената скочи - това е просто пилотен проект, тест да се види какво ще стане.

43

Анонимен

преди 2 години

Тая да не е партизанска уни=укча с това име?

42

Анонимен

преди 2 години

Европа добива 54 милиарда кубика газ, и тези добиви намаляват - и във Великобритания, в Норвегия, в Холандия. А само Газпром произвежа над 500 милиарда кубика газ годишно, и добивите растат, и ще продължават да растат защото запасите на Газпром са над 35 трилиона куб/м газ. Практически запасите на Русия от газ и нефт носят неограничен планетарен характер.

41

Анонимен

преди 2 години

Ще кажа на мама.

40

Анонимен

преди 2 години

Няа как да бъде заменена руската енергия без да обеднеем в пъти тая да си го набие в кухата лейка.

39

Туземци

преди 2 години

Вие сериозно ли си мислите, че в тази жестока енергийна криза в която целия свят се тресе (без Русия, Русия има в изобилие) някой ще ви продава евтино енергоносители. Ви сериозно ли?

38

Бай Лазар

преди 2 години

Ленче, какво си работила преди това, че така ги разбираш нещата? Изумявам се колко бързо се учат младите, но сигурно някой от Козяк им помага доста усилено.Колко сме ви гледали ... ама статистиката е с 80000 годишно се топим. След 30-40 години ще останат само *** и украинците.

37

Вьзмутен

преди 2 години

Нинова напускай тази клалиция , скоро ще ви принудят - и да ни испратите на фронта кировцитеДокато теглят заем след заем за да пият и ядьт колкото могат