204

от кремъл

преди 2 години

радев , ама война ли има ?!

203

Анонимен

преди 2 години

Тази война ни показа много истини ама светите ще ни заслепите вие който обслужвате путин чак си сложих слънчеви очила виждаме ви не можете вече да си скриете

202

Наблюдател

преди 2 години

Това себично същество има рядката дарба да омърси всичко, до което се докосне.

201

Тенгри Кан

преди 2 години

Желанието на САЩ, ЕС и Украйна е войната да ескалира в световна. Това се вижда ясно, от желанието на всички да струпат всичкото оръжие на света в Украйна;))) А който непрекъснато доставя оръжие на Украйна, той заема страна и формира военен блок. Въпрос на време е, от пасивен участник д астане активен участник или да изпрати армия в Украйна или д а приеме военни действия на своята територия. Никакви други стъпки не се предприемат, няма желание за тях. Ясно се видя това от Кулеба и Зеленски.

200

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо някои не одобряват думата " братоубийствена" , но аз от морето дето са много , ама много украйнци не чух един, поне един да говори на украйнски. Всички говорят на руски. Това са фактите. Другото е демагогия и зомбиране на населението и на двете страни, а сега и на нас .

199

Анонимен

преди 2 години

Все още се намират кухи *** да се връзват на Радю

198

ех

преди 2 години

радеФ , до кога бе , А радеФ ?

197

Анонимен

преди 2 години

До ГледамНе става въпрос какво казвал Радев или какво мислел.. Трябва да има и действия. Кирчо нали каза няма проблем с газа... Е проблем има, поскъпна. С горивата и там нямеше проблем и те подскочиха и т.н.Като мислят (това не е пари) за България, да пуснат полетите от РФ, да могат да си платят визите, данъцие и т.н (готови пари). Не да казват и мислят, а на края... ама може би ще изнасяме ток, може и зърно, ама мислихме и Швейцария да станем...

196

Анонимен

преди 2 години

Радев краде за Путин, а Рашков го прикрива

195

Анонимен

преди 2 години

Знам, че ако един човек е честен, ще преодолее страха си.Радев има отличен шанс да освободи България, ако преодолее страха си от тези, които му дърпат конците.Повече от ясно е, че се разкъсва между истината и лъжата.40 страни с тежко въоръжение срещу Русия.Само камъните в двора не знаят каква провокация от години се готви на Русия.А ние, ние ще сме Крим.Много жалко, продажници, че затрихте и оплюхте онова, което са наравили другите за нас, за 30 сребърника и пълн.и га.щи.

194

Анонимен

преди 2 години

Радев е руска подллога, това е ясно и на глухите и слепите

193

Анонимен

преди 2 години

Радев на грешната страна си руския кораб потъна ще те завлече и теб на дъното

192

Анонимен

преди 2 години

Радев да не знае много той е фигурант и от представителна власт ние сме парламентарна република важното кой ни управлява Тази реч показва как човек сам може да удари дъното популист

191

Помните ли?

преди 2 години

Лойд Остин не иска да вижда Радев, а МВР дамаджана прикри това като арестува Батенка

190

перко

преди 2 години

Сега ги наричаш /Кирчо и Кокорчо/ шайка шарлатани, а преди се гордедееше и би се радвал да имаш повече такива министри! Хващайте се за ръцеи отлитайте далеч от България! Еднако вредни сте и Ти и Правителството!

189

Анонимен

преди 2 години

Скапани дразнители,ако заради вас вкарат България във война заради Украйна както ме мобилизират ще ви намеря и горко ви!

188

Анонимен

преди 2 години

Българското правителство е еталон за предателство.

187

Анонимен

преди 2 години

Нали преди 5 месеца ПП излязоха с предизборен лозунг -,,С Вас сме, Господин Президент!" Сега кво стана бе посмещища от президентството и МС?

186

Хора

преди 2 години

Помните ли преди 2 месеца радевите служители в Булгаргаз как ощетиха държавата с 300 милиона и сега ги съдят.

185

made in РЕШЕТНИКОВ

преди 2 години

Щом министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин , който бе на посещение в България миналия месец не пожела да се срещне с нашия пишман "главнокомндващ" , красноречиво говори на кой е мюре и говорител другаря РадеФ !!!