199

Лллл

преди 2 години

Ще те изберем теб на следващите избори . Надай се !

198

Анонимен

преди 2 години

Прегледайте записите от срещите му в различни градове. Поне 1/3 от лицата са едни и същи. Явно това е вече длъжност в ГЕРБ - ПРИСЪСТВАЩ НА СЪБИТИЕ НА НЕГРАМОТНИЯ МЪРЗЕЛИВИЯ ЛЪЖЛИВИЯ И ДЕБЕЛИЯ БИВШ НИ ЧОРБАДЖИЯ.

197

Дано си в затвора

преди 2 години

Дано си в затвора ФО 2 години куче долно мръсно

196

Анонимен

преди 2 години

Надяваммсе поне той да си вярва.Гледам обикаля БГ ама с антуража си да пълни залата със 200човека. Сметни до къде се е докарал.

195

Избирател

преди 2 години

И да триетеНе се гаси туи що не гаснеБоко пожарнахара го знаиНоси траиДела са милиардите за саниране.

194

Анонимен

преди 2 години

За 12 години България намаля с 800к българи за година-две с колко още ще намалее.

193

Анонимен

преди 2 години

Да не дава Господ, крадеца от Банкя да се върне да поема отговорност.

192

бай Вълчо от Хисара

преди 2 години

Борисов припомни: Парите в България от Брюксел ги докарвахме ние. Не сме ги крали и не сме ги изнасяли.*** така си е! Не са ги изнасяли и крали! Само ги местат от един трезор в друг/спалня в държавна резиденция/..Евала им праим!

191

Анонимен

преди 2 години

Всеки знае, че изнасяме оръжие, ама ти да поемеш отговорност е малко вероятно :)))

190

а де

преди 2 години

Помните ли как една мутра се пъчеше някъде край границата и преди доста време ни казваше Осигурена е пълна диверсификация. Същата мутра, която не построи една детска болница, но 2 милиарда лева даде за стиропор, от които поне 1 милиард бяха откраднати. Същата мутра, която остави гола и боса армията ни и ни остави последни в ЕС по всички найважни показатели, сега има наглостта да иска пак да управлява.

189

Км

преди 2 години

,,Тези дори не се крият ,когато крадат,,.С това изречение Боко си признава,че и те са крдяли,но се криели.

188

Антикомунис

преди 2 години

Всичко за Борисов излезе че е огромна лъжа за да дойдат сегашните. Жалко че още толкова продължават да вярват. За да се върне стария живот няма месия. Може и да е правил грешки но държавата УСТОЙЧИВО вървеше напред а че го обявиха и омаскариха за крадец беше за нещастници и наивници хора с нисък статус и образованост. Затова и в този момент ГЕРБ СА НАЙ ХАРЕСВАНАТА ПАРТИЯ.

187

ATAKA_FOREVER

преди 2 години

Айдеееее...Пак Власт Сънува, таз мутра КРАДЛИВа...Абе Бойкооооууу, идва Нов ПРОКУРОР, И си в Затвора!!!Скатавай се... И тихичко се Изнеси в Рим. Там те чака Дъщеря ти ЕМА. И Държанката ти от Симитли...Айде стига Обикаля като ***...

186

Анонимен

преди 2 години

Не можеш да оправиш всичко което си забъркал и за десет години .Направи от държавата лунен пейзаж .

185

Мафиоти!

преди 2 години

Ей бе ГЕРБерасти бе. Проклети сте и във червата!

184

Анонимен

преди 2 години

Тя тая свърши вие не оценихте първите избори народа гласува като на митинг и викаше бойко герб но вие се подиграхте особенно с пенсионерите сега има нива партия вие не се надявайте

183

Анонимен

преди 2 години

Калинките и мисирките ще подкрепят Тиквата.

182

Анонимен

преди 2 години

Борисов, ти вече можеш да поемеш отговорност само пред новия главен прокурор! Новия, когото още не сме избрали забележи, така че не бързай!

181

Алоо

преди 2 години

Искаш да бъдеш новия Бай Тошо Ама Не ставаш .Българите при теб. Живееха много много много зле.На бай Тошо не можеш да постигнеш нищо .Той не крадеше.От народа.

180

Please

преди 2 години

Най-добре Боко да си хваща Терминал 3, опа ама той и Терминал 3 ли построи...!?!? Ех какъв държавник, какъв градител! :)