156

Анонимен

преди 2 години

Да умреш в Азовстал е по-добре от руски плен. Така че - да се молим за спасението на живите и за душите на умрелите. А руската свлеч ще си плати за престъпленията - ВИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ. Като в графата "военни престъпления" ще влезе и фалшивата руска пропаганда за някакви си украински "фашистки" практики. Тия лъжи са за пред тъ.пото,безпросветно руско СТАДО.

155

Анонимен

преди 2 години

Не съм забелязал американски войници да влачат в САЩ заграбени компютри, перални и детски дрехи от цитираните държави.

154

Оракул

преди 2 години

Много поучителна статия,!!!Софийските еничари и НПО-майцепродавци да четат внимателно,един ден и тях така ще ги вадим от мазетата на Кремиковци!!!

153

Анонимен

преди 2 години

Споко, не им остава много да се гърчат.

152

Наци убийци

преди 2 години

Тунелен баталюн плъхове "Азов"

151

Аз есмь царь

преди 2 години

Аминь

150

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха. Умник. Защото ЕС и САЩ са съюзници и защото смятат Украйна за свой приоритет, защото е в Европа и с евроатлантическа ориентация. Русия да защити изброените от теб страни и да ги защити ит САЩ. Ама не го прави. Защото няма нито желание, нито средства. А "гадното" ще го усетиш НАИСТИНА, когато умре твой близък или ти легнеш на умирачка. Сега няма защо да се преструваш, че ти пука, руска сви.ньо.

149

Колега касапин

преди 2 години

Оххх ,стана ми мъчно за укронацистите издевателствали 8 години над беззащитни хора и за техните семейства навряни в катакомбите,също и за чуждестранните наемници отишли да убиват руснаци просто за спорта!Единствената милост към такива трябва да бъде куршум в тила ,да не се мъчат!

148

Анонимен

преди 2 години

Да излизат бе,кой ги спира! Да развяват бялото знаме , без оръжие, и да излизат! Да излизат, ама като знаят какви са ги вършили по-рано.......!!! Сибир ги зове ...Откачалки . Не могат да се крият вечно под земята ..

147

да бе

преди 2 години

Тоз пасквил кой го е съчинил? Някой се гърчат, други не се гърчат. Какво е искал да каже авторът? И да се гърчат, след като не искат да се предадат, стават храна на червеите. Да са мислили когато осем години избиваха колоради. Сега е техен ред данни си платят. Даже им дадоха шанс, да оставят оръжие и да излязат. Ланс, какъвто те не дадоха на хилядите избити в Донбас.

146

Анонимен

преди 2 години

Руските *** в тази тема смърдят на разложена душа, много повече, отколкото може да мирише разложената плът.

145

анонимен

преди 2 години

Украинците и НАТО с този завод Азовстал побъркаха рашките.Голямата патаклама ще бъде съвсем на друго място.Чакайте си вие някакъв Канадски генералисимус да излезе от бункерите.:)

144

Анонимен

преди 2 години

45 милиона са. Незнам дали осъзнават, но са във война. Ако не искат да се бият е разбираемо. Бялото знаме! Ако искат , то да действат и да щурмуват този Мариопул. Незнам какво очакват. Те да са по плажовете ни, а ние да се бием за тях ли?

143

До Геврека

преди 2 години

Европа може и да клекне, ама ние сме горди и само ще се надупим.

142

Анонимен

преди 2 години

А като убиваха 8 години преди това мирни жители в Донбас не се оплакваха .....нацистите да умират!

141

Анонимен

преди 2 години

я ве, 36 годишен и подполковник. хех тез армии ...

140

Анонимен

преди 2 години

Не се предават, защото са извършвали зверства и средновековни мъчения над пленени руски войници. Ако ги хванат живи, най-малкото ще ги одерат живи. Знаят какво ги очаква, по-леко ще мине ако се застрелят едни други

139

Анонимен

преди 2 години

100 пъти имаше: "предайте се". Не вярвам на никой.

138

Анонимен

преди 2 години

Медията е мобилизирана да съдейства на нацистите - убийци. Тяхната съдба ще е заслужена.

137

Анонимен

преди 2 години

Да се предадат като иска там да си останат те какво толкова като се предадат или има натовски офицери и бойци от Запада.