43

Анонимен

преди 2 години

Така и в Либия, Сирия, Ирак, Виетнам, Узбекистан и още и още, навестени от американските бомби. Ама за тях нямаше слава , а "демокрация"

42

Анонимен

преди 2 години

Умрете бе, боли ме фара за тая Украйна, нито за Русия, бих ви продавал оръжия и на двете страни, само да видя кой ще трепе повече, аман от вас, накрая ние го духаме накрая.

41

Анонимен

преди 2 години

Наливат оръжие в Украйна американците.Със санкциите нищо не стана сега ще видиме с оръжието какво ще стане.Предполагам че от 1ви май руснаците ще посегнат към много тежко оръжие.

40

Анонимен

преди 2 години

укринската мова е изкуствен език в западна украина , нещо между полски и руски , изкуствено създаден като език , когато в част от западна украйна е била под австрииско владичество 18 век с политическа цел да ги разграничи от поляци и руси като македонския език те оттогава не я ползват сега ще им става официален език всички да говорят на него ?????

39

Анонимен

преди 2 години

Путин постигна обратен ефект в Украйна,тоест обратна тяга!Путин губи войната!

38

анонимен келеш

преди 2 години

Преди малко Ф35 мина над София много високо,тихо,тихо и на нас Българите ни е спокойно,че небето ни е пазено от Американските изтребители:):):)Руски тролеи сядайте да гледате мача и стига драскали по сайтове:):):)

37

Анонимен

преди 2 години

Хиляди украинци излязоха днес в Херсон на протест срещу руските окупатори ***/vityzeva/55500

36

Истина

преди 2 години

Не Украйна трябва да спечели войната, а едни полухора, които са си повярвали, че могат да командорят целия свят и че са недосегаеми.Тръмп беше спечелил изборите в САЩ, но "дълбоката държава" ги фалшифицира. Да силни са, единни са заедно с пуделите от Еса, Британия, Австралия и Япония, но не владеят целия свят и все повече губят влияние, защото парите не са всичко. Особено тези без реално покритие. Не става и с похвати, които отхвърлят природните закони и издигат в мода болното. И т. н.

35

До 40

преди 2 години

Имат полиомиелит пандемия.

34

Анонимен

преди 2 години

Възраждане вече са втора политическа сила плътно след ГЕРБ.

33

Анонимен

преди 2 години

Да се бият до предпоследния украинец и украинка.А последните може да останат за семе.Комика добре ги подреди.Руснаците имат опит да воюват с нацисти.

32

Анонимен

преди 2 години

Вече 7 милиона са в ЕС, повечето са най-активните нацисти. Очаква се 15 милиона украинци да дойдат в ЕС - цялата нацистка yтайка. A после никой няма да ги изка обратно, нека ЕС да си ги храни. Българите да отделят по една заплата годишно да ги хранят, както съветва Петков.

31

Анонимен

преди 2 години

"Русия се гаври и с тях и с ЕС" верно се гаври но срещу 20 000 жертви! Те така се изгавриха и с Афганистан. Корабаля къде пушиха на него и той се гавреше май?

30

Внимание

преди 2 години

В Украйна има много високо ниво на СПИН. Внимавайте с коя лягате!

29

Анонимен

преди 2 години

Те са 48 милиона, ние сме няма и 6 милиона, от които 2 милиона са имигранти по света. Как си представяте от няма и 2,5 милиона работещи в България да храним 90000 бежанци от Украйна? 90 000 са до днес 27.04.22г. 90 000 по 40лв.са 3, 6 милиона лева на ден. За 30 дни са 108 милиона лева. Като са обединени, да се обединят и да изчезват от България! Като гледам в Пловдив всяка украинка е дошла с по 3 деца. Те раждат като мишките. Ще станат повече от българите. Мили, Боже, прости ми! Те са напаст.

28

Анонимен

преди 2 години

Няма такава държава Украйна вече. Донецк и Луганск са независими. Южното крайбрежия до Молдова минава под опеката на Русия. Това което ще остане е малък анклав без излаз на море който също ще бъде изцяло под контрола на Русия.

27

анонимен келеш

преди 2 години

Руски тролеи сядайте да гледате мача бе:):):)Стига с тази война:):):)

26

Как украинците се

преди 2 години

обединиха повечето на Черноморието като доста от тях сменяха хотели да се сберат с познати и по комфортно и заради тези дублирания доста хотелиери не си получиха парите та да се чудят как да се отърват от тях след 1 юни заради туристите

25

Анонимен

преди 2 години

Толкоз да се обединили, че ми писна от тях. Навсякъде знамената им, присъствието им и глупостите им. Не съм в България просто. Правителството се грижи само за украинците, българите стават малцинство. Аааа.....да питам, когато няма газ, украинците как ще ги издържат нсшите п........

24

Анонимен

преди 2 години

Особено по нашето черноморие има много обединение украинци заедно с чисто новите им лъскави коли