311

Анонимен

преди 2 години

Много хубаво, само дето никой дума не обели какъв е великия алтернативен план. За Полша всичко е ясно, но за прозрачната България никой нищо не казва. Май стига вече промяна, а?

310

Случаен минувач

преди 2 години

До 424Рон Дженъми, за какво са й допълнителни доходи, бе? Извинявай, аз ако получавам всеки месец 13 800 лв., аз няма да знам какво да ги правя. За 2 години ще купя нов апартамент примерно. Животът обаче не е само да купуваш жилища. То сега и на екскурзии не може все още да се ходи с тоя Ковид.

309

Старата песен

преди 2 години

Това ме подсеща за една стара песен от протестите срещу тройната коалиция. Няма нафта, няма газ, а Станишев/(простоКиро) ***.де.рас.т. Май площадите ще си спомнят за нея скоро!

308

От Вселената

преди 2 години

Един декар коноп може да произведе същото количество хартия като 4 акра дървета. Докато конопът може да се превърне в хартия 8 пъти, дървото може да се превърне в хартия 3 пъти. Конопът расте за 4 месеца, дъвото за 20-50 години. Конопа е истински уловител на радиация. За производството на хартия горите се изсичат. Интоксинацията с пестициди и рак се увеличава. И напълнихме света с петролен пластмасов ***. Ама на никой не му пука тука за *** .... докато не стане и той ***...

307

Ами

преди 2 години

Всички който са съгласни с тази са провокатори и действат против интересите на народа ни - правитетелството не е с народа то е за други страни! НАЛИ МНОГО УМНИ БЪЛГАРИ !!!

306

Анонимен

преди 2 години

Изхода е, като замине делегацията за Украйна да обявим нов страшен бг щам на ковид и да затворим границите. Така Киро и компания няма да могат да се върнат и да натворят още бели за България. Лично аз ще даря една заплата за каска, бронежилетка и един Макаров...ми заплатата ми за това стига. Да ги ползват със здраве.

305

Конфискация

преди 2 години

на всичко Руско в БГ. Щом не си изпълняват договорите - каквото почукало, такова се обадило.

304

Анонимен

преди 2 години

Като тези кажат, че няма заплаха - значи има огромна заплаха...

303

Анонимен

преди 2 години

Алооо софиянци, какво ще правите зимъска? Тофлика ия работи на газ. Ако сега не се събудите и не излезете с камъни, тия завършени *** ще ви озъбят през следващия отоплителен сезон. Тогава и да искате няма да можете, щото ще сте смръзнали кат кочани.

302

От Вселената

преди 2 години

До 412 .... един Хектар се равнява на 2.471044 Акъра....това е с точност до шет нули след единицата....

301

Анонимен

преди 2 години

Кирето обаче ще ходи в Украйна. Продължава да дразни бензиноколонката. Да очакваме и спиране на петрола и бензин на цена 6 лева?

300

Анонимен

преди 2 години

Тази може ли да е толкова зле - откъде ще дойде газ за България?! Сега ще се разбере какво значи инфлация. Досега беше детска игра. Полша е направила кризисен щаб, а нашите нищо.

299

Потъващите

преди 2 години

От пари за 3 моста над Дунав, от 3 тунела и 3 магистрали(ама не бели), почнаха да просят от народа, дарете по една заплата, СМС на номер.., дарителски сметки за бюджета.., дарителски кутии и др. Имам спомен ще сменяха наред директори на Булгаргаз, КЕВР, като обещаваха намаляне цената на газа, а те взеха че го спряха, досущ като обещанието за мостове и тунели. Само, че запърви път имаме популисти докара ли се до просешка тояга, след толкова изтеглени заеми? Странно лъжливи и нekaдърни!

298

Hchcuvucjvhcu

преди 2 години

Много неприятни неща ни чакат! Това за тези които си мислят, че войната е видеоигра и спокойно ще си гледкат от диванчето!

297

Има нема

преди 2 години

Моме, Киро си тръгна с банковите сметки. Скоро и него ще го издирваме.

296

Капитанът на Титаник

преди 2 години

Няма се притеснявате. Вода има за всички.

295

От Вселената

преди 2 години

Ако в Народното Събрание има коалиция "Марихуана", тя ще е против отглеждането и производството на 40 хиляди вида стоки от КОНОП - отглеждан от нашите пра, пра деди от хиляди години, понеже не искат да се отделят от паричките на старите мръсотии произведени от нафтата. Пластмаса произведена от петрол сложена под земята няма как да бъде унищожена с хиляди години. Пластмаса произведена от КОНОП поставена под земята след една година изчезва! Пейте за Чиста и Свята България!

294

Анонимен

преди 2 години

Е то каква индустрия и производство имаме че да има заплаха. Но Полша е друга бира, а имаме много внос от нея. Цените.... нагоре, щото тя вероятно ще купува скъпата газ на Сащ. Важно е Сащ да се спасява, а Европа....кучета я яли

293

Бай Х

преди 2 години

Тази дама, която твърди, че няма опасност за националната икономика, може ли да каже кои са алтернативните източници на газ? Или ще купуваме газ от Турция, която постоянно я плюем, защото аз други алтернативи не виждам.

292

Ще поканя

преди 2 години

Ленчето да ми подава сутрин газове за горелката.