85

До 93

преди 2 години

Много добър коментар. Съгласен съм с теб! Тотален фарс беше това.

84

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Айдееее... С вашата Матушка Блатная е свършено, тавагишчи. Пръдлива сила със смляна джулязна технология изпратена, като скрап-метал помощ на Украйна от браЦките Джуджета. Напред Украйна! Смачкайте *** нацисти ! Целият свят САМО ВАЗИ ГЛЕДА. ;)

83

Анонимен

преди 2 години

Много печеливши много нещо,Украйна "спечели",ние спечелихме,Европа "спечели"видно е,Русия "спечели"единствените загубили са тия които от години разпалват тоя конфликт по границите на Русия-Краваристан!

82

Анонимен

преди 2 години

Светът ще смаже руския бандитизъм.

81

Анонимен

преди 2 години

Руския резерв не може да го вземат, защото златото и газта лежат в недрата на Азия и ги пазят сарматите. А доларовия резерв нека си го вземат - скоро ще е хартийки като райхсмарката.

80

Striker

преди 2 години

Смърт на Кремлин, слава на Украйна! Путин при Сталин!

79

До 93

преди 2 години

Съгласен!

78

Анонимен

преди 2 години

Вовата ще премаже фашистите

77

Анонимен

преди 2 години

Абе и украинци ще докарат, налага се. Тука е битка на живот и смърт, който не го разбира си е за негова сметка. Тука е битка със сволочите.

76

Анонимен

преди 2 години

Напротив, всичките контрактори на НАТО са там и няма да си тръгнат. Останалото е да мобилизират такива като теб, които после и за органи няма да може да се ползват.

75

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАе гугутка )))) 300-500 млн. евро се печатат... Това е хартия. Я напечатай 100 тона титан или 100 тона газ или домати... Работата върви към... имам 100 млн. евро на Марс, от къде си купя хляб. )))

74

НЕ СЕ КЪПЕТЕ

преди 2 години

Наистина трябва да спрем да се къпем и да стоим на тъмно вечер. Това е най-великото, което може да направи нашия миличък к-Урективен запАд!

73

Анонимен

преди 2 години

Типичен кравар.... Искал да види Русия бла бла.... вие продължавайте да пращате оръжия и ще видите много повече жертви, но то и това ви е целта, а не мир. Ако бяхте загрижени нямаше да подстрекавате тая кукла на конци $еленски да се перчи като петел, че ще влиза в нато. Наглост и лицемерие до безкрай може да видиш само в американец.

72

Striker

преди 2 години

Смърт на Кремлин, слава на Украйна!

71

Анонимен

преди 2 години

След вчерашната мега лъжа на украинците не искам вече и да ги чувам. Нашия почетен консул бил отвлечен, само дето той не знаел и си пиел ракийката със семейството си. Но тука вече Кире с каска едва ли не тръгна да го освобождава, че и лично мнение изкара как трябвало да се дава оръжие на украинците. То честен дето не лъже, все на честни дето не лъжат иска да помага. Или казано по нялашенски, краставите магарета се подушват.

70

За победата

преди 2 години

Най-важното е да пестим тока, да не се къпем често и да ядем по-рядко. Само така ще победим злия ***.

69

До истината

преди 2 години

И смяташ че след Путин в Русия ще настъпи безвластие и разграбване на всичко което притежават?Аман от ограничени индивиди които бъркат желанията с реалността,та на всичкото отгоре имат наглостта да твърдят Истината!

68

До 66 Русия

преди 2 години

След Хирошима и Нагазаки хегемонията на САЩ се поддържа чрез заплаха от ядрен удар на местата,където са се намесвали.По вашата логика само Русия ли е ядрена държава?Крайно време е човечеството да се опълчи срещу ядрените ,химичните и биологичните оръжия.От тези ,,производства" печели само банковият капитал.

67

Анонимен

преди 2 години

Всичките боеспособни контрактори на НАТО дадоха фира в Украйна. В момента запада няма боеспособни единици защото останаха наркомани и джендерасти по казармите.

66

И защо трябва да

преди 2 години

спечелят н***цистите?!?