493

Харвардска Наглост

преди 2 години

Осъждаме агресията... Правилно. Ами хилядите ИЗБИТИ бесарабски българи в Украйна? Ами подпаления Български Културен Център в Одеса? Ами Хуманитарния кородор който поискахме преди някоко години за да СПАСИМ етнически българи там от избиване? Ами разкъсаните български знамена от украйнски "приятели" ? Ами законът приет в Украйна преди година и половина За заличаване на българския и всякакъв друг етнос на територията на Украйна? ТОВА НЕ БЕШЕ ЛИ АГРЕСИЯ? И как отговаряме ? Като ги спонсорираме ?

492

Сега

преди 2 години

Киреле тоз народ не те избра за да даваш оръжие за украинската паплъч а да управляваш България така че да не страда и да те хули тоз български народ

491

Анонимен

преди 2 години

Не се плаша, че ще ни пратят ракета от Русия, плаша се, че ще ни пратят ракета от НАТО, но ще обвинят Русия.

490

Анонимен

преди 2 години

Аз за всеки случай ще проуча кое е най-близкото бомбоубежище до дома ми.

489

Адмирации

преди 2 години

Русия е живяла винаги със санкции, те няма са помогнат! Изчерпано е търпението на руснаците, сега са в атака и никой не знае, до къде ще стигнат, защото падне ли 44 милионна Украйна, то централно-европейските нации, ще са прегазени за по седмица всяка!

488

Анонимен

преди 2 години

Браво, г-н ***, за да има максимално много жертви на враговете на майка България трябва силите да бъдат изравнени. При късмет двете страни ще се бият до последният човек.

487

Анонимен

преди 2 години

Цитат от 551: Киро, като говориш уточнявай от чие име произнасяш думите....Как от чие име, разбира се от името на господаря си Радев.

486

KABILINON

преди 2 години

Браво министър Петков. Слава на героите на Украйна. Демокрацията ще победи руския неофашизъм.

485

Анонимен

преди 2 години

Българи... Погледни те какво правки НАТО англосакси, Европа. Дьрпа конци. Славяни да убивают славяни. Та в Руссия живеят българи, презнати общность българи. Кои-то живеят и воюват за Руссия. А ви имате не само българска но и Славянска крьв. Какво иска НАТО сами да избиет себесиподобни. И те да живеят на широко не помьдна прьст. Наквичиха укрите сега и другите.като беше виноги. И 1941г и преди. Векове.

484

Анонимен

преди 2 години

Коментарите ще ударят тавана, толкова броя е имало само по тема за Мънгъра.

483

ВЪН

преди 2 години

Да изброиме предателите сега;-Гробарските лопати(герб) ,демо Вулгари и недоносени (дб) ,има народ ,но не е нашият (Итн) , предатели си бяхме и предатели си оставаме докрай (дпс) ,малкото сдс ( 30 години не ни стигат ,искаме още да крадеме) и не на последно място ПП- обединявайте се лъжци ,предатели ,мошеници ние продължаваме да подменяаме промяната ,а Бсп -подкрепящите белки ,забравили че произлизат от мишките ,лукави щом са със управляващите.

482

Анонимен

преди 2 години

Киро, като говориш уточнявай от чие име произнасяш думите, които ти се леят от устата: от твое име, от името на теб и Кокорчо или от името на правителството, в което участват дребничкият Атанасов, фъфлещият Ристо и представящата се за лява бивша седесарка Нинова, чийто син е на доста добре платен пост в САЩ. Ние не сме ти дали право да говориш от наше име и след 1-2 месеци ще те свалим. Вземай си тогава сладкарката и се измитай в САЩ.

481

Анонимен

преди 2 години

Не съдете и няма дабъдете съдени

480

Анонимен

преди 2 години

Рашистите от Възраждане и Грунчева с бомбите ще усетят народната любов по задните си части

479

Анонимен

преди 2 години

Кирчо, Кирчооо и ти няма да се задържиш дълго, а Румен Радев ще присъства на парада на 9 май в Москва. Поканен е.

478

Анонимен

преди 2 години

Кирчо няма думата в случая, така, че няма в какво да бъде обвинен. Байдън изобщо няма намерение да се разкарва до България. Неговите хора бяха тук.... Вече се прави списък на танковете и ракетите, които тръгват към Украйна.

477

Искам

преди 2 години

Не само оръжия, Киро да направи закон да ни привеждат заплатите директно в Украйна. Ако Украйна види много зор жилищата ни да се отчуждят в полза на украинците. На всеки наш украински брат бг. паспорт. Ако нашият украински брат има незадоволени сексуални нужди, нашите жени да ги удовлетворят под страх от смъртно наказание. Църквата да обяви украинците за богове и да започнем да им се кланяме.

476

Анонимен

преди 2 години

Да дават оръжиния на Украйна великите сили а ние да гледаме с пуканки конфликта то друго не можем да направим .

475

Анонимен

преди 2 години

Фашистка русия трябва да бъде победена давайте оръжие на Украйна да се спре лудия диктатор имаме опит от Историята с Хитлер

474

Анонимен

преди 2 години

Оставка!!!!!Веднага!!!!!