50

БZП

преди 2 години

До Ламята - а ти да не би да се биеш за убежденията си в Русия бе, тр/ол? Сламен човек! Само припяваш тук. Ти ли си купил българското оръжие? Смех!

49

Анонимен

преди 2 години

Какво ще кажете да Приключваме с Промяната, че ни дойде малко в повече ?

48

Анонимен

преди 2 години

Нашият проблем не са "руски фашисти", нашият проблем са българските изтривалки на американския фюрер. Ще се съюзим и с дявола и със сатаната срещу тях, ще се лее кръв не като в украйна, а нещо по-страшно.

47

Мари Тере™

преди 2 години

Света Дево от Гвадалупе, пази ни от чумата ГЕРБ! Амин!

46

Анонимен

преди 2 години

41 Костов ще го запомни и с продаването на държавата за 1 лев, ще го запомни и с ракетите които се забиваха в покривите на хората дето живеят на границата със Сърбия.

45

Превеждам

преди 2 години

Тоест казал е: Разбирам, че ви трябва оръжие. Съчувстваме ви. Но пък ни ще изпуснем властта тук. Така че, кантара надделя. Сори, оправяйте се сами.

44

анонимен

преди 2 години

100%, знамето ни е бяло-зелено-червено!!!Ако не си го целувал, бегай далече.

43

ПИЯВИЦА МИСТИК

преди 2 години

пияница мистик е модератop в този сайт, той банва и трие коментари + пише тролски коментари в полза на ОПГ ГРОБ. Четете бързо, преди да ме е изтрил.

42

Анонимен

преди 2 години

27 всъщност даде отговор на въпроса. Понеже в САЩ всеки има оръжие и са много загрижени за Украйна, защо не дадат по едно от личните си оръжия и бас държа, че ще оборудват украинците за 5 войни. Ето решението. Ние нямаме оръжие, нито хората, нито армията ни. На пък американците имат бол.

41

Ламята

преди 2 години

Хомодружинката на ДБ, следващия парламент, ще го гледа по телевизията.То бива навеждане,ама тия направо са си завряли,ти.кви.те отз.ад.Как пък един не отиде в украйната да се бие за убежденията си,ами само припяват, Дайте да дадем.Нищо не може да давате,защото нищо не сте купували.Сламени човеци.Позор.

40

Колкото по_бързо

преди 2 години

изпратите военна помощ на Украйна, толкова по_бързо, хората ще се върнат по местата си. Войната ще продължи дълго, докато р,а ш,и,с,т,и,т,е ОСТАНАТ без пари за водене на войни.

39

Kokо

преди 2 години

Киро, Костов не пита никой когато даде въздушното пространство на НАТО. И ще го запомним като достоен политик и държавник. Ти трябваше отдавна да си дал оръжие на Украйна. Сета те мразят руофилите, но не те харесваме и прозападно ориентираните. Не може да угодиш на всички. Давай смело твари тировете и русофилите да отува ***.

38

Браво Киренце!

преди 2 години

За Разпети Петък искаме да вкараш ГЕРБ в затвора. Ако ще да е без съд и присъда. Както те арестуват протестиращи, така ги вкарвайте и тях в кауша.

37

БZП

преди 2 години

До Анонимен 26 - това е само в атрофиралия ти пенсионерски мозък, облъчен от Митрофанова. ЕС ще промени профила си, ще създаде нова икономика и енергетика и ще оцелее. Това не може да се каже за азиатската ко/чина която тепърва ще бере плодовете си. Вижда се какво "може". Дори и в прехваления им "Кинжал" всичките електронни компоненти са западно и японско производство. Следващия "Кинжал" ще е на въглища като "Кузя". Така че, мечтай си колхознико!

36

5 копейки на комент

преди 2 години

Руски платени мекерата, купихте ли си марка с потопената Масква!? Българският интерес е да се помогне на Украйна. В противен случай държавички като нашата са изложени на голям риск от руските фашисти!

35

Анонимен

преди 2 години

Оставка за националния предател и чужд прислужник -- скоро ще излезем да те изхвърлим. Никой не може да ни задължава да помагаме на американски изтривалки.Много правилно Путин ще ги разпилее, ще видиш и ти и скапаната ти фамилия един агресор.

34

пияница мистик

преди 2 години

"Ако искаме да дадем стабилност на всеки българин в условията на криза, трябва да имаме единна позиция." === Ахахахахахахахахахаха :))) Аз по-стабилно управление от вашето, мога да посоча само това на Жан Виденов :)))) Ама засега...може и още по-стабилно да го направите и да го настигнете и задминете дори :)))))))))))

33

Анонимен

преди 2 години

Кире, какво ни казваш в момента? Че Украйна ни изнудва с кораба ни ли? Майната им. Или както казват американците, с терористи не преговаряме.

32

5 копейки на комент

преди 2 години

Руски платени мекерата, купихте ли си марка с потопената Масква!? Българският интерес е да се помогне на Украйна. В противен държавички като нашата са изложени на голям риск от руските фашисти!

31

Фердинанд епизод 2

преди 2 години

Оставка и изгонване на Петко от България! Провали се и с Украайна и с Македония и ше ни вкара в 2 война и пак загуба на територия заради чужди интереси.