214

Анонимен

преди 2 години

Е как са превзели Мариупол и същевременно се отказват от щурм на Азовстал. Този завод е немалка част от града, която с контраудари ги тормози от поне един месец. Когато докладваш за превземането на даден град, значи никакъв допълнителен щурм повече не е необходим. Пропагандни кьорфишеци на руските недочовеци.

213

Пян_Гъ

преди 2 години

"Мариупол е превзет": Не, правилното заглавие е "Обучаваните (на фашизъм), финансирани и въоръжени от САЩ/Запада украински войски, сражаващи се вместо САЩ/Запада, БЯХА ПОБЕДЕНИ В МАРИУПОЛ, което предвещава, че САЩ/Западът ЩЕ ЗАГУБЯТ НЕ САМО БИТКАТА, НО И ВОЙНАТА!" Ето така трябва да се чете. Другото (жуже, Русия агресор, ватенки, матенки и пр.) са АЛАБАЛИСТИКИ за елементарни хора.

212

Стига глупости

преди 2 години

До Анонимен 245: Много е п'лоско това за Решетников. Стара опорна точка.

211

Анонимен

преди 2 години

До Не е баш тъй "Че сме наведени, наведени сме. Но не на изток, а на запад. Наш Киро Харвардски за малко да ни докара до скъсване на дипломатическите отношения с Русия." Хахахаха. Не ми казвай, че си се вързал тоя театър. Слугата на Радев щял да направи нещо, с което да застраши шефа си, назначен от Решетников! НЯМА как да си толкова наивен. Това е театър, за да се подготви смяната на Киро, след като си свърши това, заради което са го поставили - да махне Гешев и да пусне РСМ за преговори с ЕС.

210

Малко за политика

преди 2 години

До до 225: "аз не знам как точно се свързва нашия интерес с Русия"? Ако помислиш, не е трудно да се сетиш. Нефт и газ получаваме от Русия. Можем да внесем и отдругаде, но със сигурност няма да са по евтини. А хотелиерите се надяват на руски туристи. Вижте Турция - хем член на НАТО, хем санкции не налага и даже е посредник за преговори. И ще спечели от това.

209

Анонимен

преди 2 години

Ей, големи анализатори на Русия станахте. Грешката на Запада спрямо Русия е една-приравни руското население с политическото управление и по тоя начин блокира желаещите промени руснаци в страната им. Това означава, че всичко де що е руснак остава в Русия, там работи, там се развива, а това е най-добрата новина за руското ръководство. Сега имат кардбланш да развият производства, които или нямат или са зарязали. Преди това нямаше кал да стане, защото се предпочита винаги да се внесе нещо наготово.

208

123

преди 2 години

Биий руснаците докато станат украинци ,биий украинците докато станат руснаци !!!! И едните и другите са врагове на България...Колкото повече се избиват толкова по добре за целият свят...

207

Анонимен

преди 2 години

няма такава наглост, да наричаш освобождение убийствата и дерибействата докато окупираш незаконно чужди територии и градове. тоя, барабар с цялата му свита трябва да бъде съден публично и ...... един ден на площада и цял свят да гледа в реално време. Друга оправия няма.

206

Анонимен

преди 2 години

Шаманистът Шойгу възкръснал точно преди Възкресението Христово?!!!

205

Копейкин

преди 2 години

Ами превзеха го - с тези високоточкови и високозапетайкова ракети как няма да го превземат?! Сега като им прати и крайцера "Москва" съвсем ще пашьол *** ще стаме

204

Мария

преди 2 години

Браво, Русия!

203

Анонимен

преди 2 години

Шойгу е на смъртно легло с тежък инфаркт... Как ще докладва на Путин...?

202

Анонимен

преди 2 години

Освободен е още един донецки град от украинския окупатор

201

наглост

преди 2 години

Окупаторът освобождава украинският град Мариупол от Украйна. Убийците решили вече да пазят живота на руските убийци.

200

Европа

преди 2 години

До анонимния с въпросите. Какво е комунизъм. Бойко Борисов може да ти отговори нали пазеше ТЖивков. Социализъм може би имаш предвид. Имаше 100 човека членове на ЦК на БКП. Живееха охолно. Останалите живеехме СПОКОЙНО. *** работеха и си знаеха мястото, а не като сега тормозят и мародерстват цяла България. Като пътуваш по селата гледай и си прави сам изводите

199

до 225

преди 2 години

.."ако беше изгонил посланик Митрофанова натам отиваха нещата, а това изобщо не е в наш интерес"....аз не знам как точно се свързва нашия интерес с Русия, при положение, че Русия ще има съдбата на Северна Корея като санкции...те няма да паднат, освен ако не се съгласят да изплатят милиарди репарации нужни на Украйна. Тия сънища за нашите интереси може да са само в болното разсъждение на някой путинофил..

198

Анонимен

преди 2 години

Към нацитата в катакомбите на Азовстал - Гладът лекува!

197

Преди час и нещо

преди 2 години

съобщиха, че лично Рутьо е разпоредил да спрат всякакви бойни действия в Мариопул и по-точно в Азовстал.?!?!?! Май там има някакво "голямо бум", от което Азовско може да се изпари, а югозападната част на рефейката да заприлича на Марс. Гледайте я тая рушка телевизия внимателно бееее, лебеца си иззкарвате от там.

196

До Не е баш тъй

преди 2 години

Ще има нова желязна завеса, може би по-крайна от предната. Нека всеки хубаво си помисли от коя страна иска да бъде. Определено има признаци, че ние пак ще сме на Изток и тази разкрачена позиция само засилва това още повече...

195

До Не е баш тъй

преди 2 години

И как точно и в какво сме се навели на Запад ? Цялата ни енергетика и икономика ни е свързана с Русия. Армията ни от 20г е в НАТО на хартия, а реално всичко е пак руско. Ако някой си мисли, че на Путин ще му се размине жестоко се лъже! Дори да кажем че се постигне някакво примирие, Запада няма да остави нещата така този път. Санкциите няма да паднат, докато руснаците не си платят за стореното. Времето преди 24 Февруари никога няма да се върне и това беше избор на Русия на Путин !